princessafi7 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Fido Ja juz dziś tej cioci podziękowałam pod zdjęciem Fido na nk... widzę, że to daje efekty i dlatego odtąd pewno sama nieraz zamieszczę w swojej galerii zdjęcie jakiegoś biedaka z dogomanii... A do do kotka i Fido... Tak, własnie też uważam że trzeba dać im czas, żadne z nich nie jest agresywne w stosunku do innych zwierząt, ale do siebie muszą się wzajemnie przyzwyczaić i zaakceptować:) Quote
szafranekm Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja też się cieszę, że Fiduś już niedługo przytuli się do swojej Pańci i poczuje ciepło i bezpieczeństwo, Fiduniu, chyba nam się udało. Quote
Paula95 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No... i Fido jedzie jutro!!! :) Trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż! Quote
Andzike Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Paula95 napisał(a):No... i Fido jedzie jutro!!! :) Trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż! Trzymamy mocno !!!! :) Quote
Kava Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Paula95 napisał(a):No... i Fido jedzie jutro!!! :) Trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż! jestem tak podniecona i pelna oczekiwan, jakbym to ja go oczekiwala..... z niecierpliwoscia bedzeimy oczekiwac na pierwsze relacje i zdjecia oczywiscie.... powodzenia dla Fido, no i dla domku.... szczesliwej drogi Quote
AniaGucio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Fido bądź grzeczny i nie zaczepiaj kotka !! Trzymamy kciuki i czekamy !! Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 to jednak jutro?/ trzymamy kciuki z Tztem :) Ares, Maylo, Maya i Milan zaciskają łapki :P czekamy na relacje Quote
Saththa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 3mamy mocniutko;) I tez na relację czekamy:) Quote
Paula95 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Marta_Ares napisał(a):to jednak jutro?/ Tak, jutro. Miał jechać już dzisiaj, ale paniom ze schroniska nie pasowało, żeby go zawieźć, więc jedzie jutro. :) Quote
Paula95 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Fido ma dom!!!! Dzisiaj pojechał!!! Bądź grzeczny. Czekamy na relacje z domku. :) Quote
Kava Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Fido dojechal .... ale niech princess sama nam opisze wszystko po kolei.... poki co zmienic tytul watku prosze..... ..... Quote
princessafi7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Fido w domu!!!!!!!!!!!!! Jechał ze mną z przesiadką w Toruniu, dość długi i dosć daleko, ale był bardzo grzeczny, choć na samym początku troszeczkę się bał, jednak trzymałam go na rękach, a potem na kolanach i uspokoił się bardzo szybko. Myslałam, że uśnie, ale on zaczął się ciekawie rozglądać i nawet chciał zejsc z kolan. Pozwoliłam mu jednak tylko na siedzenie obok mnie. Potem poszedł ze mną do toalety i tez był bardzo spokojny, tylko ciekawski (mądry chłopak!), podczas przesiadki też było wszystko ok. jedynie po schodach nie chiał chodzić, ani wchodzić sam i wychodzić z pociągu. Musiałam go wówczas brać na ręce. Ale po schodach do naszego mieszkania... prawie wfrunął!!! Byliśmy już też przed chwilką na spacerku i był bardzo zadowolony (mam nadzieję, że ze mnie też...). Dla kotka jest grzeczny, jeszcze nie słyszałąm jego warczenia, i nie wiem jak on szczeka, choc kotek trochę zapragnął... zaznaczyć teren.. ale jest spokój, obywa się bez kłótni. Hurrra!!!! Piesku, masz domek na zawsze! Dziękuję Wam wszystkim za FIDA! Quote
malawaszka Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 CUDOWNIE!!!!!! czekałam na taki wpis :loveu: i zmieniam tytuł :laola: Quote
Saththa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cudownie, że tak grzecznie jest :) 3mam kciuki za kotka i Fida i za jego nową Panią oczywiście też :multi::multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 super wiesci!! bądź grzeczny FIDO :) Quote
princessafi7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 :lol: Fido jest nie tylko jest grzeczny, ale jaki milutki! Ciągle liże mnie po rękach, albo po twarzy... Już uwierzył, ze MA DOM!!! Quote
Syla Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Powodzenia Fidusiu w nowym domku a Twojej Pańci wszystkiego dobrego życzymy i dziękujemy za taki cudny domek. Quote
AniaGucio Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 princessafi7 napisał(a):Fido w domu!!!!!!!!!!!!! Jechał ze mną z przesiadką w Toruniu, dość długi i dosć daleko, ale był bardzo grzeczny, choć na samym początku troszeczkę się bał, jednak trzymałam go na rękach, a potem na kolanach i uspokoił się bardzo szybko. Myslałam, że uśnie, ale on zaczął się ciekawie rozglądać i nawet chciał zejsc z kolan. Pozwoliłam mu jednak tylko na siedzenie obok mnie. Potem poszedł ze mną do toalety i tez był bardzo spokojny, tylko ciekawski (mądry chłopak!), podczas przesiadki też było wszystko ok. jedynie po schodach nie chiał chodzić, ani wchodzić sam i wychodzić z pociągu. Musiałam go wówczas brać na ręce. Ale po schodach do naszego mieszkania... prawie wfrunął!!! Byliśmy już też przed chwilką na spacerku i był bardzo zadowolony (mam nadzieję, że ze mnie też...). Dla kotka jest grzeczny, jeszcze nie słyszałąm jego warczenia, i nie wiem jak on szczeka, choc kotek trochę zapragnął... zaznaczyć teren.. ale jest spokój, obywa się bez kłótni. Hurrra!!!! Piesku, masz domek na zawsze! Dziękuję Wam wszystkim za FIDA! Super wieści :multi::multi: Kotek widzę taka sama świnka jak kot mojej mamy - jak przyniesiemy "coś" nowego do domu to też tak robi :angryy: ale pocieszające jest to, że po 2, 3 dniach mu mija. Niezadowolony bo będzie się musiał teraz dzielić pańcią ... Będzie dobrze :) Quote
sybil Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo się cieszę, Fidusiu :multi:. Życzę Ci samych szczęśliwych dni i długich lat w cudownym domku. Zaprzyjaźnij się z kotkiem, będzie Wam wesoło :kociak::calus::Cool!:. Pozdrowienia dla Pani i domku.:bye: Quote
Kava Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 az mi sie chce ryczec..... Boziuniu...zeby tak trwalo wiecznie niech zyje przyjazn kocio-fidowska spijcie dobrze prinzessa , fido, Kocie ( jak go zwiesz?) i wszystkie cioteczki.... HAPPY END Quote
Recommended Posts