Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz dziekujemy za przywiezienie Upusia!!! :Rose: Maly jest rozbrajajacy albo chodzi i szuka jedzonka albo lezy u naszych nog :loveu: W nocy nauczyl sie juz spac na swoim poslanku a w ciagu dnia tez czesto tam lezy, ladnie chodzi na smyczy i jest grzeczny na spacerku, taki poczciwinek glodomorzasty ;)

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Upuś jest cudny, taki malutki przytulaczek. Jak juz zdejmiemy szewki to udamy sie do psiego fryzjera bo troche to walka z wiatrakami z ta jego sierscia. Mimo czesania przydaloby sie ja przystrzyc, potem wyroslaby pewnie ladniejsza i zdrowsza. Dzis wymienilam Upusiowe szeleczki bo kupilam za duze a pod futerkiem to same kosteczki, wiec lataly. Upus wlasnie ulozyl sie na poslanku kolo komputera i mnie pilnuje :loveu:

Posted

Oj musimy isc do fryzjera bo takiej ilosci kudlow na podlodze to jeszcze nigdy nie mialam a przy niemowlaku to strasznie mnie to denerwuje i boje sie czy w koncu sie nie uczuli na te psiule. Kari tez troche lniala ale nie az tak a jak zaczelam dodawac jej do jedzonka taki proszek na siersc to wlasciwie klaczki z niej juz nie wychodza. Upek tez dostaje ale jak na razie nie bardzo mu to pomaga. Ale sie na niego wscieklam :mad: nie dosc, ze jak zje miche jedzonka to za chwile chodzi, piszczy jak najety i szuka wiecej, wspina sie na szafki w kuchni (nawet w naszym jedzeniu sa kudly) to wczoraj bezczelnie wlazl na stol :angryy:. Juz nie mam do niego sily, nie miala baba klopotu to se drugiego psa do kawalerki wziela :placz: Jeszcze takiego bajzlu na podlodze to w zyciu nie mialam i jestem przerazona co to bedzie jak maly zacznie raczkowac :roll: Musialam sie wyzalic :oops:

Posted

Skąd ja to znam:evil_lol: Ja mojemu Misiowi staruszkowi trzy razy dziennie groziłam, że go oddam skąd przyszedł za pozalewane podłogi:cool3:A on patrzył na mnie jakby myślał:"Ale sobie wymyśliła i tak mnie nie odda" I miał rację:evil_lol:

Ale rozumiem Ciebie.Takie rzeczy mogą doprowadzić do białej gorączki.

Posted

Upuś został przechrzczony na Zgryzka :oops: (tak nazwał go mój mąż) i jest pełnoprawnym członkiem naszej rodziny. Był u pani weterynarz, gdzie ściągnięto mu szwy, obejrzano oczka i ogólnie zbadano. Grzeczniutko zniósł wszystkie zabiegi i dostał w nagrodę paczuszkę chrupek (od p. weterynarz). Wtedy tak się ogólnie żaliłam bo miałam jakiś kiepski dzień i wszyscy wkoło mnie denerwowali. Mały nie sprawia żadnych problemów, jak chce na dworek to popiskuje i leci do drzwi, futerka już mało gubi (dajemy mu do jedzonka taki proszek na futerko) a wszyscy, którzy do nas przychodzą chwalą go jaki jest grzeczniutki i miły. Nadal można mu żeberka policzyć ale już jest duża zmiana na lepsze, już boczki powoli się zaokrąglają.

Król Zgryzek I :lol:
(stwierdził, że fotel jednak wygodniejszy niż podłoga :razz:)
[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/4427/ujv1.jpg[/IMG]

Posted

U Zgryzka wszystko w porzadku, wlasnie spi sobie na lozku. Jest kochaniutki i bardzo grzeczny, no i nadal straszny z niego glodomorek :eating: Paweł nazwal go Zgryzek bo czasem tak smiesznie klapie tymi swoimi tylnymi zabkami :lol:

Leniuchy sie wyleguja :loveu:
[img]http://img281.imageshack.us/img281/3341/dscn1146ua8.jpg[/img]

Posted

Porobie zdjecia jak kupie baterie do aparatu, bo wysiadl bezczelny jak chcialam zrobic zdjecia Krzysiowi :mad: Psiule tak smiesznie dzis spaly na kanapie, pyszczkami zwrocone do siebie. Zgryzek jest kochaniutki i taki slodki z niego przytulak.

Posted

Zgryzek wita ciocie w listopadowe przedpoludnie. Maly jest kochany i bezproblemowy, jest zdrowiutki i grzeczny, Karinka chyba juz zaakceptowala nowego lokatora a Zgryzio to wszystkich lubi a najbardziej to chyba jedzonko :-)

Poobiednia drzemka :sleep2:
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/9692/kul4.jpg[/IMG]