Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie!
Wreszcie zostałam panią nauczycielką :-) Poza tym u nas bez większych zmian. Krzyś rośnie, coraz więcej potrafi i jest kochaniutki, lubi pieski oczywiście ze wzajemnością :razz:
Zgrynio grzeczny jak zwykle, w zeszłym tygodniu był kąpany i wygląda jak puszek :loveu:

Zgrynio pilnuje zabaweczki :lol:

Mały dogomaniak

Posted

Moniu GRATULUJĘ obrony :Rose: :Rose: :Rose:

Tylko nie wiem, czy gratulować czy raczej współczuć faktu, że zostałaś nauczycielką ;)

Mały Dogomaniak jest taaaki kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy wiosennie :-)
U Zgrynia wszystko w porządku, jak zwykle apetyt dopisuje ale już nie chodzi całymi dniami w poszukiwaniu jedzonka :multi: Straszny się z niego pieszczoch zrobił, jak wracam do domu to majda tą swoją śmieszną kitką a jak chce mu założyć smycz to robi fajt na plecki i pokazuje brzuszek do głaskania :loveu:
Psiule są w świetnej komitywie z Krzysiem, bo ten je ciągle dokarmia :mad: Ma teraz etap wyrzucania wszystkiego na podłogę, łącznie z jedzeniam, oczywiście wiadomo kto na tym korzysta ;)

Poobiednia drzemka :sleep2:

Drzemka przerwana :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Moniu, uściski dla całego Twojego stada, od niedobrej cioci Ani, która prawie o Was zapomniała :oops: :mad: :oops: !
Moniu, gratulacje, Krzysiu, zaczynasz jak ja, kiedy byłam w Twoim wieku (mówię o niekontrolowanym dokarmianiu psów), uważaj, bo to uzależnia na całe życie :lol: !

Posted

Moniu, u mnie też się porobiło, nie tyle zapomniałam, tylko wpadłam w jakiś szalony wir obowiązków, właśnie zrobiłam sobie przerwę w pracy i postanowiłam - żadnej pomocy przy projektowaniu, przerabianiu i urządzaniu domów przez krewnych i znajomych królika, bo to mój czas na wypoczynek, a nie na kolejne projekty, za "dobre słowo", zamknę te rzeczy i będę pracować nie więcej niż 10 godz. dziennie, przez pięć dni w tygodniu, a reszta jest moja, wtedy będę pamiętać o rzeczach najważniejszych!

Posted

Witamy!
Tak, tak teraz to więcej nas nie ma w domu niż jesteśmy. Chociaż z psiakami to różnie, Kari jest zachwycna jak może sobie poszaleć a Zgrynio jak już się załatwi to kieruje się w stronę klatki :roll: Paweł nie bierze go nawet do sklepu (na górce, więc i schodów trochę) bo się śmieje, że wykorkuje po drodze :mad: To oczywiście żarty ale Zgrynio nie lubi chodzić po schodach, ciężko mu to idzie. Ja tam twierdzę, że Zgryzek przeżyje nas wszystkich ;)
Pozdrawiamy wiosennie!

Posted

Może nie przeżyje Was wszystkich, ale napewno Was zaskoczy, znałam takiego staruszka, co już "schodził" i dożył 23 lat, zdrówka, Maluszku i Wam Kochani też!

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witamy po baaaaaaardzo długiej przerwie!

U nas wszystko w porządku tylko czasu ciągle brakuje. Jak dla mnie doba jest zdecydowanie za krótka!

Krzyś w lipcu skończył roczek, ale ten czas leci...

Zgryniuś ma się świetnie, jest teraz takim pieszczochem, że nie daje mi spokojnie posiedzieć bo zaraz wciska ten swój łepek pod rękę :-) A jaka jest radość jak wracam do domu...Nawet jak wyjdę na godzinkę z Kiniem na spacer, to Zgryzek cieszy się jakby nas rok nie widział :-)

Mój roczniak kochany :loveu:

Czekam na jedzonko :eating:

A tak mnie ostrzygli, odmłodniałem no nie? ;-)

Kumple :lol:

Pilnuję zabawek Kinia

Uśmiech na koniec :bye:

• 2 months later...