Jump to content
Dogomania

Zygmuś kocha furciaczek a furciaczek Zygmusia :)Żegnaj Zygmusiu :( (*)

Recommended Posts

Posted

Arktyka czy znalazłoby sie jeszcze m-ce dla niewidzacego Bunia?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202665-Niewidomy-staruszek-Bunio-zupe%C5%82nie-bezradny-i-samiute%C5%84ki...prosze-o-pomoc[/url]

[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/817/dsc026401.jpg[/IMG]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/202515-Kosmetyki-Ciuchy-Torebki-na-Fado-i-Zygmusia-do-02.03.?p=16333235#post16333235[/URL]

Zapraszam na bazarek, m.in. na Zygmusia :)[/QUOTE]

bardzo dziękujemy :)

Posted

Dziadek Zygmulek zachowuje sie jak rasowy samiec;) mimo ze nie widzi...Wczoraj gdy wrocilam od weta z innym tymczasowiczem,
musialam oczywiscie od razu wyjsc na dworek z maluchami, dziadzio mimo ze nie widzi bez trudu odszukal samochod i go opsikal...nawet podniosl noge ..a co! Po czym czterema lapkami
zaczol zasypywac dowody swego czynu..:evil_lol:

Malego juz rozgryzlam:cool3: o ile na poczatku jak przyjechal myslalam ze on tak sobie dziabie bez powodu , to juz teraz wiem ze dziadzius w ten sposob wyraza swoj dyskomfort...:p

a to gdy sie "zagubi" w domu i ma problem z trafieniem do legowiska, albo jakis hmm.."intruz" mu zajmie miejsce , wiec dziadzius dziabie;) gdy szuka miejsca by sie zalatwic tez dziabie:),gdy upomina sie o jedzonko to samo...jak nie moze sie wszkrabac na fotel...mimo ze miejsca juz zajete;) tez wyraza swoje niezadowolenie...moze nie widzi i nie slyszy ale porozumiewac potrafi sie z otoczeniem jak malo kto;):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kurcze Arktyka......:):) ale Ci sie super jegomosc trafil......:):)[/QUOTE]

fajny pieseczek i bardzo madry:)Myslalam ze juz nastepna "szczajka" mi sie trafila;) i piesio zupelnie bez kontaktu z otoczeniem...a tu no prosze...taka madra gadula:)

Posted

[quote name='Arktyka']fajny pieseczek i bardzo madry:)Myslalam ze juz nastepna "szczajka" mi sie trafila;) i piesio zupelnie bez kontaktu z otoczeniem...a tu no prosze...taka madra gadula:)[/QUOTE]

rozbrajajacy jest gosciu....i radzi sobie jak moze.
a jak tam jego apetyt?
rozwolniowa juz sprawa przeszlosci?

Posted

[quote name='Kava']rozbrajajacy jest gosciu....i radzi sobie jak moze.
a jak tam jego apetyt?
rozwolniowa juz sprawa przeszlosci?[/QUOTE]

Rozwolnienie poszlo juz w zapomnienie...:) Apetycik mu dopisuje...fakt ze mu musze myche podstawiac pod nocha i czekac az zje...bo by go inni tymczasowicze w tym wyreczyli...Jedzonko w misce zjada do czysta, tyle ze w swoim tempie, ze spokojem jak przystalo na starszego jegomoscia:)

Posted

[B]niedawno był bazarek dla Zygmunta - podaję link [url]http://www.dogomania.pl/threads/201152-Dla-staruszka-niewidzacego-Zygmunta-ktory-jest-u-Budryska-do-4.-ll-2011-godz-17.00[/url]

niech wejdzie tam ktoś kto jest odpowiedzialny za jego finanse bo paczki czekają na wysyłki a nie ma konta do wpłaty[/B]

Posted

[quote name='agni'][B]niedawno był bazarek dla Zygmunta - podaję link [url]http://www.dogomania.pl/threads/201152-Dla-staruszka-niewidzacego-Zygmunta-ktory-jest-u-Budryska-do-4.-ll-2011-godz-17.00[/url]

niech wejdzie tam ktoś kto jest odpowiedzialny za jego finanse bo paczki czekają na wysyłki a nie ma konta do wpłaty[/B][/QUOTE]

Julia jest odpowiedzialna, wyslalam jej konto Mariuszowi i Alii

Posted

Agni, Zuziu nie wiedziałam ze pieniążki z bazarku mają isć na moje konto od razu.
Zawsze jest tak ze najpierw pieniądze z bazarku zbiera założyciel bazarku, potem odlicza sobie za koszty przesyłki i dopiero przekazuje pieniądze skarbnikowi albo np prosto do lecznicy.

ALe dajcie mi znać - tu na wątku Zygmunta
- kto ma ile wpłacić (czyli jakie wpłaty mają być dokonane na moje konto - zebym mogła je potem potwierdzić)
- co z kosztami wysyłki mam robić? Przelewac spowrotem na czyjes konto?

Mam tylko nadzieje ze będą w tytule dopiski ze to na Zygmusia - bo ja zbieram jeszcze na inne psiaki, więc zeby zamieszania nie bylo.

Edit: Zuziu jezeli masz moje konto - to jak założycielka bazarku przeslij ludziom z odpowiednimi inf, którzy coś na nim zakupili.

Posted

[COLOR=lime][B]Potwierdzam otrzymanie dwóch wpłat
[/B][/COLOR]
[B]- Mariusz PP - 23,00zł
- Alla Chrzanowska - 25,00 zł[/B]

Post rozliczeniowy na pierwszej stronie zostanie uaktualniony, dopiero jak zebrana zostanie cała kwota z bazarku Zuzi. Wtedy wpiszę ogólną uzbieraną kwotę. :-)

Posted

[quote name='Julia84']Agni, Zuziu nie wiedziałam ze pieniążki z bazarku mają isć na moje konto od razu.
Zawsze jest tak ze najpierw pieniądze z bazarku zbiera założyciel bazarku, potem odlicza sobie za koszty przesyłki i dopiero przekazuje pieniądze skarbnikowi albo np prosto do lecznicy.

ALe dajcie mi znać - tu na wątku Zygmunta
- kto ma ile wpłacić (czyli jakie wpłaty mają być dokonane na moje konto - zebym mogła je potem potwierdzić)
- co z kosztami wysyłki mam robić? Przelewac spowrotem na czyjes konto?

Mam tylko nadzieje ze będą w tytule dopiski ze to na Zygmusia - bo ja zbieram jeszcze na inne psiaki, więc zeby zamieszania nie bylo.

[B]Edit: Zuziu jezeli masz moje konto - to jak założycielka bazarku przeslij ludziom z odpowiednimi inf, którzy coś na nim zakupili.[/QUOTE][/B]

[B]Wyslalam :) Pianiazki powinny byc lada dzien na Twoim koncie,. Byly to 2 wplaty :[/B]
[B]od mariusza pp i od Ali Chrzanowskiej . [/B]
[B]Prosilam o dopisek , bazarek Zygmunta '[/B]

[B]Jedynie koszt 9, 50 powinien pojsc spowrotem do agni, reszta jest Zygmuntka :)

[/B]

Posted

Agni podaj mi wobec tego konto, tak abym mogła przelać Ci zwrot za koszty wysyłki :-)
Potwierdziłam na bazarku wpłatę pieniędzy.

PS. Dziewczyny na przyszłość, jak jest taka nietypowa sytuacja, ze pieniądze z bazarku mają isc prosto do skarbnika, to dajcie najlepiej znac na pw :-)

Posted

[quote name='Julia84']Agni podaj mi wobec tego konto, tak abym mogła przelać Ci zwrot za koszty wysyłki :-)
Potwierdziłam na bazarku wpłatę pieniędzy.

PS. Dziewczyny na przyszłość, jak jest taka nietypowa sytuacja, ze pieniądze z bazarku mają isc prosto do skarbnika, to dajcie najlepiej znac na pw :-)[/QUOTE]

ok, bedziemy pamietac:)