monika083 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Pani zdecydowana na 100% ,chcialaby ta sunie : http://img404.imageshack.us/i/dsc0810u.jpg/ Quote
ŚWIAT Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 monika083 napisał(a):dziewczyny ,odezwala sie pani z chorzowa ,chce adoptowac sunie ,wydaje sie super ,pani jest ciagle w domu ,jest dwojka dzieci , Może coś z tego będzie, trzymam kciuki Quote
Julia84 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Super wiadomość! To ile zostanie? 2 szczeniaczki jeszcze? Quote
monika083 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 sluchajcie ,pani z chorzowa czeka na suczke ..nie chcialam pisac gdzie psiaki sa ..w ogloszeniach bylo ,ze katowice .dom wydaje mi sie super ,a male marzna co robimy'?? Jest dom to chyba trzeba dzialac? Quote
Avilia Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 monika083 napisał(a):sluchajcie ,pani z chorzowa czeka na suczke ..nie chcialam pisac gdzie psiaki sa ..w ogloszeniach bylo ,ze katowice .dom wydaje mi sie super ,a male marzna co robimy'?? Jest dom to chyba trzeba dzialac? A kto był na wizycie?Została w ogóle przeprowadzona? Quote
monika083 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Avilia']A kto był na wizycie?Została w ogóle przeprowadzona?[/QUOTE] kiedy miala byc wizyta? dopiero wczoraj wieczorem ta pani sie odezwala z ogloszenia ,podalam Klaudii jej numer tel i gg , ktos z katowic moze przeprowadzic wizyte -to niedaleko. Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 maluszki sie przypominaja!! Nie wiem cz cos juz ustalone? Pani z chorzowa pisala ,ze dzwonila na numer Klaudii ,ale nikt nie odebral ,nie wiem czy sie w koncu dodzwonila? Quote
Avilia Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='monika083']kiedy miala byc wizyta? dopiero wczoraj wieczorem ta pani sie odezwala z ogloszenia ,podalam Klaudii jej numer tel i gg , ktos z katowic moze przeprowadzic wizyte -to niedaleko.[/QUOTE] To poszukajcie osoby na wizytę.Ja niestety mam teraz ograniczony dostęp do internetu,więc sama tego zrobić nie mogę.Bez wizyty pies nie zostanie wydany.Przez telefon każdy może wydawać się fajny,a w rzeczywistości może być zupełnie inaczej. A Klaudia też ma swoje życie prywatne,rodzinę-telefon dzwoni non stop od godziny 7 rano do samej nocy-któraś mogłaby ją odciążyć choćby "ogarnianiem" osoby na wizytę. Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 pani wczoraj rozmawiala z Klaudia ,dzisiaj maja sie jeszcze zdzwonic....Pani wlasnie wyslala mi link do szerloka ..a tam co ? Psy w pszczynie. I teraz pani boi sie ,ze ktos je wezmie niewiadmo gdzie? Dziewczyny ,ile mozna prosic ,zebysce nie pisaly w ogloszeniach ,ze to Pszczyna. [URL]http://katowice.szerlok.pl/oferta/4-maluszki-marznace-w-schroniskublagaja-o-ratunek-ID4INF.html[/URL] To ja pani tak tajemniczo pisalam ,co gdzie i jak.. Quote
Buster Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja również przyłączam się do apelu o niepodawanie lokalizacji psiaków - niewiele trzeba by trafiły w niepowołane ręce! Tego chyba nikt nie chce - a nie podając lokalizacji mamy większą szansę na wydanie ich do sprawdzonych wcześniej domów! Quote
Javena Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Z Katowic jest Monika z Katowic , JOMA , Neo, piekuc , maciaszek, Istar19 , smuga , soboz4 , saphira18 , fluxblues , Olciaki , Mishila2 ,Tengusia Osobiscie polecam napisać do Moniki z Katowic ,maciaszek albo Istar19 .To cioteczki godne zaufania. Quote
BUDRYSEK Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wczoraj zabralysmy szczeniaczki z punktu 2 sa na tdt, max 2 tyg, trzeba zmobilizowac sily i ruszyc z ogloszeniami 1 jest u mnie Quote
Iljova Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dawno mnie nie było bo nie mogłam wejść na ten jeden wątek teraz się udało, ale niewiem czy następnym razem się uda. Quote
monika083 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sluchajcie , dostalam maila z ogloszenia na allegro: Witam Z chęcią zapewnimy dom tymczasowy. Proszę o kontakt : ... i podany mail. Quote
olalolaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A co z tym domkiem na sląsku? Trzymam kciuki, może to DT okaże się jakąs opcją też.. Quote
monika083 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='olalolaa']A co z tym domkiem na sląsku? Trzymam kciuki, może to DT okaże się jakąs opcją też..[/QUOTE] chyba nadal do domku w Chorzowie nie ma nikogo do wizyty ,pani pisala mi kilka dni temu ,ze dzwonila do klaudii zdaje sie jeszcze ,ze miala oddzwonic ,nie wiem czy jakos sie ugadaly .. napisalam maila do tego potencjalnego dt Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='monika083']chyba nadal do domku w Chorzowie nie ma nikogo do wizyty ,pani pisala mi kilka dni temu ,ze dzwonila do klaudii zdaje sie jeszcze ,ze miala oddzwonic ,nie wiem czy jakos sie ugadaly .. napisalam maila do tego potencjalnego dt[/QUOTE] pani nie chce juz psiaka Quote
BUDRYSEK Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ajax w nowym domku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ŚWIAT Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szczeniaki chyba wyrosną na duże psiaki? To ile jeszcze czeka na domek, Budrysku? Te dwa co są na tdt, ile jeszcze je mogą trzymać? Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Sunia jest tdt u koleżanki mikoady, może tam zostać od dnia przywiezienia max. 2 tygodnie. Są telefony w dalszym ciągu,ale z daleka, więc wiadomo jak z transportem i szukaniem na wizytę - jeden domek chętny jest w Żarach, drugi chłopczyk (czarny) ma szansę zostać w tdt gdzie aktualnie przebywa - to fantastyczni i ciepli ludzie, więc miałby super zapewne.W takim przypadku zostałaby tylko sunia, Hipciu i szczeniaczki (maluszki) ze schronu, które też muszą prędko znaleźć domki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Javena Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Co u puchatków? To jakis nowy nabytek? Mają wątki? Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Przypominam o maluszkach... Przecież dwa są w dt... Sunia musi niebawem zostać z dt zabrana... Quote
monika083 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ktora to ta sunia? trzeba ja osobno pooglaszac , a ten drugi w dt to ktory? Quote
ŚWIAT Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Klaudus__ napisał(a):Przypominam o maluszkach... Przecież dwa są w dt... Sunia musi niebawem zostać z dt zabrana... Klaudus jest szansa na dobre zdjęcia suńki? Quote
monika083 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pani z wroclawia napisala do mnie na gg w sprawie suni, powiedzialam , zeby do Klaudii dzwonila , bo ja nawet nie wiem , ktora to ta sunia zostala .. Quote
Recommended Posts