Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
coś mi się widzi, że znowu nie poczytałas kilku postów wstecz :lol: bo o tym pisałam, że zaproponowałam :lol: i też nic nie było o wdrożeniu leczenia - nie nie, nie pozwoliłabym na podawanie leków po osłuchaniu serca ;)

kurde no... :oops: to ja już sie nie odzywam bo ciagle wyskakuje jak Filip z konopii :roll: ... przepraszam Wasia, jednoczesnie tocze dyskusje na temat Palucha, wkurzam sie na jakies durne wpisy z facebooka i próbuje pracować... za dużo na raz...

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
kurde no... :oops: to ja już sie nie odzywam bo ciagle wyskakuje jak Filip z konopii :roll: ... przepraszam Wasia, jednoczesnie tocze dyskusje na temat Palucha, wkurzam sie na jakies durne wpisy z facebooka i próbuje pracować... za dużo na raz...

za co przepraszasz - ja mam ubaw :lol: pisz pisz bo pusto na wątkach więc może być już ten filip z konopii :evil_lol:
a gdzie dyskusja o paluchu? poczytam do kawy w wolnej chwili jak taką znajde :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
za co przepraszasz - ja mam ubaw :lol: pisz pisz bo pusto na wątkach więc może być już ten filip z konopii :evil_lol:
a gdzie dyskusja o paluchu? poczytam do kawy w wolnej chwili jak taką znajde :roll:

ciesze sie, że moje wypowiedzi wpływaja pozytywnie na Twój nastrój :p

a dyskusja stara, wątek stary, nic nowego, po prostu ja sie dopiero teraz włączyłam, bo juz jakby czytac mi sie nie chce jak ktoś bredzi... nie masz czasem tak, że podczytujesz ale nie komentujesz i dopiero w pewnym momencie dochodzisz do tego że juz Cie palce świerzbią, żeby i od siebie cos napisać? no ja tak właśnie miałam, dlatego w końcu się włączyłam i dałam sie wciagnąć ale juz mi sie nie chce, bo jak to zwykle sa ludzie, dla których jest tylko czarne i białe, nie uznają, że coś może byc po prostu szare....

Posted

Rozmawiałam z Panią Pipi - Pipi wpatrzona już jak w obrazek - może ciut za mocno bo jak przyszła wnuczka to Pipi na nią warczała :shake: paskuda mała! Załatwianie się w domu i poszczekiwanie już minęło, Pipi się zadomowiła i już się rozwala na pleckach na kanapach :lol: :loveu:

Już zaszczepiona, z serduszkiem na razie czekamy i obserwujemy, EKG może w marcu

W tej chwili jedyny problem to to warczenie na dzieci, ale Pani nad tym pracuje - dzieci dają smakołyki, a Pani trochę musi wydłużyć pępowinkę jaka się wytworzyła między Nią i Pipi, żeby nie było takiej zazdrości o dzieci.

Posted

musi się udać bo Pipi jest bardzo mądrą psinką!!!!

Pani się nie mogła nachwalić jak szybko Pipi załapała sikanie na dworze i że dostała dwa razy nagródkę za to - na kolejnym spacerze zrobiła siku, stanęła i patrzy na Panią i czeka i czeka i czeka :lol: a Pani zapomniała smaczków :D i musiała Pipi wytłumaczyć, że w domu dostanie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
musi się udać bo Pipi jest bardzo mądrą psinką!!!!

Pani się nie mogła nachwalić jak szybko Pipi załapała sikanie na dworze i że dostała dwa razy nagródkę za to - na kolejnym spacerze zrobiła siku, stanęła i patrzy na Panią i czeka i czeka i czeka :lol: a Pani zapomniała smaczków :D i musiała Pipi wytłumaczyć, że w domu dostanie :lol:

Najpierw pewnie patrzyła z wielkim ździwieniem, a potem już wyrzutem... skąd ja to znam ;).

Posted

[quote name='malawaszka']stanęła i patrzy na Panią i czeka i czeka i czeka :lol: a Pani zapomniała smaczków :D i musiała Pipi wytłumaczyć, że w domu dostanie :lol:[/QUOTE]

nie chcę nawet myślec co ona sobie w tym momencie pomyslała o Pani :roll:
:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Pipi pozdrawia świątecznie :loveu: była u fryzjera :) wygląda jak rasowa sznupka - włoski zgęstniały, ciałka nabrała :loveu: co prawda wygląda na fotce jak siedem nieszczęść, ale no taki urok robienia zdjęć telefonem :lol:

jak to Pani Grażyna napisała: "Pipi jest ostrzyżona, podziwiana i w miarę grzeczna :lol: wnuczkę toleruje, wnuczka się boi i się chowa przed nim, waży 6 kg i się panoszy" :D

Posted

lilo napisał(a):
śliczna dziewczynka :) niech sie panoszy - należy się jej jak psu buda :)

Otóż to! Tak trzymać, śliczne maleństwo :lol: :klacz: :bigok:.