Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Mi się jeszcze taki tftftftftftuuuuuuuu taki pies, coby tej funkcji nie miał nie trafił. Kluska to nawet jak mieszkaliśmy u rodziców, w ogóle nie wstawała jak szłam do pracy - przed 9 nie dała się zwlec z łóżka. Nawet wstrętny Sssss śpi do południa :lol: Także nie wiem co to za psy ma Waszka ;)

to nowi zawsze tak rozwalają system bo chcą wychodzić wcześnie :shake: no i Sonia, ale jak nie ma nowych to Sonie wypuszczam z zamkniętymi oczami, ona robi siku i wraca - moje wtedy nie wstają

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaGucio napisał(a):
Już?? Sznupkowe dziewczyny jakoś szybko znajdują domki :)

spokojnie - to dopiero wizyta przed adopcyjna - nic pewnego, w tydzień czasu może sięwiele wydarzyć, ja już nie wierzę ludziom jak się deklarują że na pewno, że to i tamto - jedna pani już o Pipi dzwonił w zeszłym tygodniu i była bardzo na 100% - ba! na zylion % pewna, że ją kocha, że ją chce i żeby jej rezerwować i co? i miała zadzwonić i nie zadzwoniła :lol:

Posted

chciałam powiedziec ze zaglosowalam na zdjecie malawaszki w konkursie - na numer 17 a potem przyjrzalam sie 16 i umarlaaaammmm - jest super boskie , aż sobie zapisałam na kompie. Ten biegnący młodzieniaszek z rozwianym włosem :Dog_run: a z tyłu przyczajone ..... ZBOWIDY !!! jeszcze moherowe berety im założyc:roflt: jeden kudłaty , jeden uszy sterczące i jeden z klapniętymi. Już słysze jak kwiękają " Widział kto to w dzisiejszych czasach tak gonic w taki mróz , ciepłych majtek to to nie włoży a potem nerki pochorowane. Eh ta dzisiejsza młodzież "

A co z kciukami ?? co ??

Posted

lilo napisał(a):
chciałam powiedziec ze zaglosowalam na zdjecie malawaszki w konkursie - na numer 17 a potem przyjrzalam sie 16 i umarlaaaammmm - jest super boskie , aż sobie zapisałam na kompie. Ten biegnący młodzieniaszek z rozwianym włosem :Dog_run: a z tyłu przyczajone ..... ZBOWIDY !!! jeszcze moherowe berety im założyc:roflt: jeden kudłaty , jeden uszy sterczące i jeden z klapniętymi. Już słysze jak kwiękają " Widział kto to w dzisiejszych czasach tak gonic w taki mróz , ciepłych majtek to to nie włoży a potem nerki pochorowane. Eh ta dzisiejsza młodzież "

A co z kciukami ?? co ??

:lol:

a kciuki trzymać! jutro albo pojutrze będzie wizyta i jeśli będzie OK to przeprowadzka w piątek albo sobotę

Posted

Malawaszko jak Pani naprawdę będzie chciała Pipi to weźmie ją mimo tego ... a jak nie będzie chciała to kazda wymówka będzie dobra. Bądźmy dobrej myśli...