malawaszka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 zerduszko napisał(a):Mi się jeszcze taki tftftftftftuuuuuuuu taki pies, coby tej funkcji nie miał nie trafił. Kluska to nawet jak mieszkaliśmy u rodziców, w ogóle nie wstawała jak szłam do pracy - przed 9 nie dała się zwlec z łóżka. Nawet wstrętny Sssss śpi do południa :lol: Także nie wiem co to za psy ma Waszka ;) to nowi zawsze tak rozwalają system bo chcą wychodzić wcześnie :shake: no i Sonia, ale jak nie ma nowych to Sonie wypuszczam z zamkniętymi oczami, ona robi siku i wraca - moje wtedy nie wstają Quote
malawaszka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Pipuszka będzie miała sprawdzany domek - prosimy o :kciuki: lilo :Rose: Quote
malawaszka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 lilo napisał(a):wow , super jak się ciesze :) trzymamy trzymamy - a kiedy bedzie sprawdzany ?? w tym tygodniu i jesli wszystko będzie dobrze to w przyszły weekend przeprowadzka Quote
lilo Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 wow , super jak się ciesze :) trzymamy trzymamy - a kiedy bedzie sprawdzany ?? Quote
Fides79 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ooo no to ja też trzymam :kciuki::kciuki: mocno :) Quote
AniaGucio Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 malawaszka napisał(a):Pipuszka będzie miała sprawdzany domek - prosimy o :kciuki: lilo :Rose: Już?? Sznupkowe dziewczyny jakoś szybko znajdują domki :) Quote
malawaszka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 AniaGucio napisał(a):Już?? Sznupkowe dziewczyny jakoś szybko znajdują domki :) spokojnie - to dopiero wizyta przed adopcyjna - nic pewnego, w tydzień czasu może sięwiele wydarzyć, ja już nie wierzę ludziom jak się deklarują że na pewno, że to i tamto - jedna pani już o Pipi dzwonił w zeszłym tygodniu i była bardzo na 100% - ba! na zylion % pewna, że ją kocha, że ją chce i żeby jej rezerwować i co? i miała zadzwonić i nie zadzwoniła :lol: Quote
lilo Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 trzymamy ale po cichu dodam że ostatnio mam dobra ręke do trzymania :) to oglaszac dalej małą czy lepiej innego psiaka ?? http://www.schronisko-zwierzaki.lublin.pl/index.php?option=com_djcatalog&view=showItem&id=248&cid=1&Itemid=17 znacie kogos z lublina ?? zeby dowiedziec sie cos wiecej o piesku ?? jesli sliczny i młody... Quote
zerduszko Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 lilo napisał(a):trzymamy ale po cichu dodam że ostatnio mam dobra ręke do trzymania :) A ja mam od jakiegoś czasu złą i zwierze co ogłaszam nie idą :( Demotywujące to :/ Quote
malawaszka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 śliczności kochane :loveu: ciałka przybywa? Ula wejdź na gg plz Quote
lilo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Pipi jest super :) widac że odżyła w domku. Mam nadzieję że trzymanie kciuków pomoże :) jak nie to będziemy ogłaszac dalej :) Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 http://i53.tinypic.com/2d9eom8.jpg :loveu: piekności maleńkie:p Pipi jest cudna sama bym ją wziela jakbym mogla Quote
lilo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 chciałam powiedziec ze zaglosowalam na zdjecie malawaszki w konkursie - na numer 17 a potem przyjrzalam sie 16 i umarlaaaammmm - jest super boskie , aż sobie zapisałam na kompie. Ten biegnący młodzieniaszek z rozwianym włosem :Dog_run: a z tyłu przyczajone ..... ZBOWIDY !!! jeszcze moherowe berety im założyc:roflt: jeden kudłaty , jeden uszy sterczące i jeden z klapniętymi. Już słysze jak kwiękają " Widział kto to w dzisiejszych czasach tak gonic w taki mróz , ciepłych majtek to to nie włoży a potem nerki pochorowane. Eh ta dzisiejsza młodzież " A co z kciukami ?? co ?? Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 lilo napisał(a):chciałam powiedziec ze zaglosowalam na zdjecie malawaszki w konkursie - na numer 17 a potem przyjrzalam sie 16 i umarlaaaammmm - jest super boskie , aż sobie zapisałam na kompie. Ten biegnący młodzieniaszek z rozwianym włosem :Dog_run: a z tyłu przyczajone ..... ZBOWIDY !!! jeszcze moherowe berety im założyc:roflt: jeden kudłaty , jeden uszy sterczące i jeden z klapniętymi. Już słysze jak kwiękają " Widział kto to w dzisiejszych czasach tak gonic w taki mróz , ciepłych majtek to to nie włoży a potem nerki pochorowane. Eh ta dzisiejsza młodzież " A co z kciukami ?? co ?? :lol: a kciuki trzymać! jutro albo pojutrze będzie wizyta i jeśli będzie OK to przeprowadzka w piątek albo sobotę Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Ula a jak ten pypeć podbrodowy? znika? Quote
ULKA12 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nie, zrobił się strupek ale dalej jest. Quote
malawaszka Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 i nie zmniejsza się? kurde... bo ja nie mówiłam o tym tej pani :/ Quote
lilo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Malawaszko jak Pani naprawdę będzie chciała Pipi to weźmie ją mimo tego ... a jak nie będzie chciała to kazda wymówka będzie dobra. Bądźmy dobrej myśli... Quote
lilo Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jutro chyba wielki dzien dla Pipi ?? trzyma ktos kciuki ?? no no przyznawac sie :> Quote
malawaszka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 lilo napisał(a):jutro chyba wielki dzien dla Pipi ?? trzyma ktos kciuki ?? no no przyznawac sie :> ja trzymam :grins: Quote
Fides79 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja też ja też trzymam :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts