Mysia_ Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 pięknie Orionek się prezentuje, qrczę całkiem przystojny z niego psiak :)
Beatkaa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Mysia_']pięknie Orionek się prezentuje, qrczę całkiem przystojny z niego psiak :)[/QUOTE] pewnie! on swoją urodę ma :):)
Bjuta Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Super fotki!!! A on się zmienia psychicznie na tych spacerach? Jest już bardziej proczłowieczy?
Beatkaa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Bjuta']Super fotki!!! A on się zmienia psychicznie na tych spacerach? Jest już bardziej proczłowieczy?[/QUOTE] Cieszy się spacerkiem i to mnie też mnie cieszy... ;) z boksu jakos nie mógł wyjść bo jak inne psiaki sie pchają to on odpuszcza..i idzie na bok :( dlatego musialam go wyciągać,ale na spacerku juz jest w porządku,cieszy się,można go głaskać,kamyczkami nie pogardzi :cool3: jest z nim kontakt ;)
Bjuta Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Dziś się minęliśmy na spacerku. Fotki, b. słabe, ale dla wytrawnych wielbicieli Orionka i tak wklejam...
Beatkaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja Orionka bardzo kocham !!! I cieszę się z każdych jego fotek :loveu:
__Lara Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Fajny z niego piesio :) :) :) ciesze się, że go poznałam :)
Beatkaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Beatkaa napisał(a):podnoszę Orionka :):) i dziś też ... ;)
Beatkaa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Orionek drugi raz z rzędu nie miał ochoty na zabawy z kamyczkiem :( pisałam jeszcze w polowie pazdziernika,że jest ok i chce sie bawić,ale chyba starość nie radość...
Bjuta Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Beatkaa napisał(a):Orionek drugi raz z rzędu nie miał ochoty na zabawy z kamyczkiem :( pisałam jeszcze w polowie pazdziernika,że jest ok i chce sie bawić,ale chyba starość nie radość... To faktycznie niepokojące jak Orionek nie nosi kamieni. Hm...
Beatkaa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bjuta napisał(a):To faktycznie niepokojące jak Orionek nie nosi kamieni. Hm... Aż się sama zdziwiłam...
Recommended Posts