Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orionek miał spacer i dzisiaj i wczoraj :multi: Miło się wychodzi z nim kiedy tylko dwa psy w boksie :evil_lol: Mysiu za Twoją radą zaczęłam rzucać Orionkowi kamienie i zmienił się w jednej chwili nie do poznania :diabloti: Pobawił się trochę i ja też miałam radochę że on miał radochę.Fotki mówią same za siebie :razz:

Zdjecia Ani(ania > )

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Beatko, a miałaś już okazję wyjść z Humpreyem i Tobim? Strasznie mi żal chłopaków, że teraz w boksie siedzą, ale nie dam rady wyprowadzać kolejnych psiaków...

Posted

[quote name='Mysia_']Beatko, a miałaś już okazję wyjść z Humpreyem i Tobim? Strasznie mi żal chłopaków, że teraz w boksie siedzą, ale nie dam rady wyprowadzać kolejnych psiaków...[/QUOTE]

Nie,od tej pory jak są nowe psiaki u Orionka w boksie,to nie byłam z tym boksem,ale wyjdę na pewno ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
i Kali też ma takiego pecha.. Chłopaki trafili w tym samym czasie i długo razem mieszkali... i obaj do dzisiaj kiblują u nas :-(

a no rzeczywiście jak tak patrzę na stronkę psitula :(:(:(

Posted

chłopaki się przyjaźnili i długo mieszkali z sobą, ale psiaków zaczęło przybywać w zastraszającym tempie (oni pamiętają jeszcze czasy kiedy mieliśmy dwa razy mniej piesków niż teraz) i trzeba był ich rozdzielić, bo razem bardzo rządzili :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
chłopaki się przyjaźnili i długo mieszkali z sobą, ale psiaków zaczęło przybywać w zastraszającym tempie (oni pamiętają jeszcze czasy kiedy mieliśmy dwa razy mniej piesków niż teraz) i trzeba był ich rozdzielić, bo razem bardzo rządzili :-(

eehhhh :( szkoda,że tamte czasy kiedy było psow dwa razy mniej już minęły :(

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...