Beatkaa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Orionku byliśmy dziś na spacerku,masz super nowe foteczki,postaram się jak najszybciej wrzucić :)
Beatkaa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Orion był dziś na spacerku :) Nie ze mną i niestety nie mam fotek...:(
Beatkaa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Orionku biedactwo Ty :( Tyle lat w schronisku..domek by się przydał!
Beatkaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Bjuta napisał(a):Orionku masz obserwatora na allegro. Ciekawe czy coś z tego będzie...
Mysia_ Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 wstyd i hańba :oops: nie wiedziałam, że Orionek ma wątek :oops:
Beatkaa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 __Lara napisał(a):Był na spacerku ostatnio? :) wtedy co był ze mną :) czyli gdzieś tak w połowie czerwca...
Bjuta Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Super ma te nowe foteczki. Muszę podmienić w allegro.
__Lara Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Beatkaa napisał(a):wtedy co był ze mną :) czyli gdzieś tak w połowie czerwca... ;) Beatkaa, ja Wam zazdroszczę, że Wy psiaki kojarzycie w schronie, ja nie umiem tego opanować :sad:
Beatkaa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 __Lara napisał(a):;) Beatkaa, ja Wam zazdroszczę, że Wy psiaki kojarzycie w schronie, ja nie umiem tego opanować :sad: Dasz radę ,kwestia czasu :) Ja też wszystkich nie pamiętam ;) Poza tym Orionek się trochę zmienił,spacerki ma naprawdę rzadko,ale teraz przy tym ostatnim był taki bardziej otwarty na człowieka,siedziałam z nim na trawce,tuliliśmy się,może nie jest to jakas zażyłość..ale jednak to nie te spacerki gdzie Orionek był odosobniony,przygaszony... :multi:zresztą porównajcie sobie fotki ostatnie z tymi poprzednimi,na tych ostatnich na każdej focie ogon w górze,a tam to różnie bywało..
Mysia_ Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 śliczny Orionek :loveu: dajcie mu patyczka albo kamyczka to go nie poznacie, wtedy taki z niego wariat :evil_lol:
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Mysia_']śliczny Orionek :loveu: dajcie mu patyczka albo kamyczka to go nie poznacie, wtedy taki z niego wariat :evil_lol:[/QUOTE] Musze kiedyś spróbować :evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Beatkaa']Musze kiedyś spróbować :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] koniecznie :cool3::diabloti:
Recommended Posts