Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wapiszon napisał(a):
Trzymaj się Budrysku:) Jutro będzie lepiej:) Tak trzeba myśleć, jest wtedy łatwiej. Uwierz starej ciotce :)

Masz rację :) trzymaj się jestem z Tobą

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę Budryskowe Gadziorki i mogę zrobić allegro niewyróżnione kotkom, napiszcie którym. Światku, Ty chciałaś wyróżnić allegro dla Kaji, czy to aktualne?

Posted

Otitka jak najbardziej, mogę Ci przesłać kasę na wyróżnienie Allegra dla Kaji, napisz mi proszę nr konta na priv.
Budrysek mówiła że Felix (mój ulubieniec po Wiktorku) jest bardzo domowy i do adopcji, to może jemu mogłabys zrobić niewyróżnione?

Posted

[quote name='coronaaj']To ile masz u siebie tych gadziorkow..nie moglam sie doliczyc plus te sliczne kociaki...
Podaj jakies konto z danymi...oj duzo mam tych bidul plus sama utrzymuje 3 pudle

zajrzyjcie do emerytowanego PePe

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399

pieniazki dotarły :) bardzo dziękujemy :)

Posted

Sorry,że wrzucam tutaj,ale może ktoś z Was może pomóc...

WROCŁAW!_ NIE MAMY NAWET DNIA!_ 8 m-czny bernardyn może zniknąć w każdej chwili!

Przed momentem dostałam znowu telefon i choć na ogół staram się dość spokojnie podejść do uzyskiwanych tą drogą informacji, muszę przyznać, że histeria i determinacja kobiety przeraziła mnie!...histeria, przekleństwa,groźby i determinacja córki i płacz babci oraz wnuczki!

NA GWAŁT...NA JUŻ TRZEBA ZABIERAĆ 8 M-CZNEGO BERNARDYNA!

8 miesięczny bernardyn zagrożony wyrzuceniem...3 kobiety- babcia,córka i wnuczka w mieszkaniu prócz 3 innych psów mają jeszce 8 miesiecznego bernardyna... niestety wnuczka znosi psiaki, córka nie ma serca do zwierząt( a może przerosło ją życie?) i środków, wszystko spada na babcię! A w domu,prócz nastoletniej staruszki-suczki babci jest i onek, i sunia w cieczce, i benek podrastający!

http://www.dogomania.pl/threads/202979-WROC%C5%81AW!_-NIE-MAMY-NAWET-DNIA!_-8-m-czny-bernardyn-mo%C5%BCe-znikn%C4%85%C4%87-w-ka%C5%BCdej-chwili!?p=16381181#post16381181

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzisiaj kolejny szantaz emocjonalny!
albo zabieram kicie albo idzie do uspienia!
nienawidze "ludzi"!!!!

Jest śliczna, cudowna, taka słodka. Przeurocza!!! :-)
Co niektórzy twierdzą że zwierzęta nie mają duszy, ja uważam że to tacy pseudo ludzie jej nie mają w przeciwieństwie do zwierząt.
* ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤
Na FB napisałam coś takiego:
2 pytania
- najinteligentniejsza istota na ziemi wg większości? ( dla mnie tylko niektórzy i tylko niektórzy zasługują na to miano) - człowiek
2. Najokrutniejsza istota na ziemi ? - człowiek

Posted

wczoraj znalazlam potraconego psa, duzy piekny psiak, niestety kregolup byl strasznie pogruchotany :(
biega, szczesliwy za TM :( (*)
ZOBACZCIE ILE SRUTU BYLO W TYM BIEDNYM CIALKU :(

Uploaded with ImageShack.us

mam tez kociaka z punktu, stan bardzo powazny :(
ma martwice konieszka jezyka, nie moze jesc, nie wiadomo od kiedy juz nie je, ale podejrzewam, ze bardzo dlugo, otalnie odwodniony, zapchlony i zaswirzebiony, na razie karmie go recznie convem RC, ale nie chce polykac :(
prosze trzymajcie kciuki!
zakladam mu watek

Uploaded with ImageShack.us

Posted

taaa, mnie się też wydawało, że zwierzat ci u mnie dostatek

Budrysku w ramach ekspiacji rozsyłam link do Twojego wątku i molestuję psiarzy i kociarzy