Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie na allegro też odezwał się pan z okolic Limanowej :) Napisałam, żeby do Ciebie dzwonili.
Gdzie dokładnie w Ledzinach? Może mam kogoś do sprawdzenia... :)

Posted

Plus miły mail:)
Treść wiadomości:
Witam. Piękny pies. Sama mam w domu psa Bernardyna imieniem Beethoven. To wspaniałe psy. Chętnie przygarnęłabym Benia, ale narazie mam aż 3 psy i póki co nie mogę wziąść kolejnego. Mam nadzieję, iż Ben znajdzie wspaniałych właścicieli. Powodzenia!
PS.: Ugłaskaj go ode mnie. :* Ania.

Posted

[quote name='Paula95'][B][COLOR=red]Ciocie!!! Są chętni na adopcję Benia!!! Z okolic Katowic- Lędziny! Potrzebujemy osoby do sprawdzenia domu! :)[/COLOR][/B][/QUOTE] napisz KUBA 123

Posted

[quote name='ANETTTA']napisz KUBA 123[/QUOTE]

...i jak?Jest ktoś odpowiedzialny do wizyty przed adopcyjnej?...

Najświeższe wiadomości o chłopaku:
"Ben ma coraz czyściejsze futro, je ryż z kurczakiem i zwykłą suchą karmę którą dostają pozostałe psy. Firmowe chrupki olał totalnie. Kupy coraz bardziej się normują, a przede wszystkim nie wydzielają już takiego okrutnego zapachu.
Jest strasznie grzecznym psem, ma ogromne zaufanie do czlowieka. Spokojnie pozwolił sobie na założenie wenflonu i podanie leków.
Myślę, że już trochę przybrał na wadze, chociaż dalej można wyczuć cały jego szkielet. Wiem, że na dojście do jako takiej formy potrzebuje więcej czasu."

i nowe fotki wrzucone na wydarzenie BENA na FB
[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=194211230591837[/URL]

...oraz w folderze BENA na stronie adopcyjnej bernardynów na FB
[URL="http://www.facebook.com/album.php?aid=22296&id=122870101115744&saved#%21/album.php?aid=22296&id=122870101115744"]http://www.facebook.com/album.php?aid=22296&id=122870101115744&saved#!/album.php?aid=22296&id=122870101115744[/URL]

Posted

Kuba niestety na razie nie odp. Ciocie państwo mogliby po Bena przyjechać już w ten czwartek, ale wcześniej musimy sprawdzić dom. Pomóżcie proszę. Jak jutro byłaby wizyta i byłoby ok, to w czwartek Ben mógłby jechać do domu!!! W następnym tygodniu państwu nie bardzo pasuje by po niego przyjechać.

Posted

ciocie, moge jakos pomoc, widze, ze potrzebujecie na jutro najlepiej... do jutra - nie ukrywam bedzie mi ciezko zorganizowac opieke dla mojego psa, ale mam propozycje - widze, ze ANETTA jest z okolic Bedzinia, jesli mozesz jutro - to moge po Ciebie podjechac i pojedziemy razem moim autem - z moim psem; dzwon dziewczyno, chocby w srodku nocy: 507 206 258, gdybym miala wiecej czasu, to opieke do mojej jakos bym zorganizowala, a tak - powiedzmy, ze moge sluzyc transportem -zeby sie, ew. ludziom do domu z psem nie pchac, chociaz z drugiej strony, to moze byc dobry test ;)

Posted

Kama, jesteś kochana!Anettta, będzie ci pasować? :) Ja mam kurcze dzisiaj lekcje do 14.15... Jak coś piszcie(607350567) prześlę smsem numer do państwa, ale czasem mogę długo nie odp...

Posted

juz po kciuki mozecie juz puscic :) ogolnie ja i Anetta jestesmy na tak, panstwo jutro maja jechac po benia :) jest jeszcze sprawa, o ktorej wspominalam przez telefon,ale sadze, ze do ugadania

Posted

trzymam za niego kciuki :)
jak bedziecie potrzebowac wizyty poadopcyjnej, dajcie znac :) Panstwo nas zapraszali, mili ludzie i mam nadzieje, ze Ben bedzie u nich szczesliw :)
przy okazji troche was posmamuje ;) zajrzyjcie na watek mojej podopiecznej, prosze:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202337-Kruczka-bardzo-wesoła-suczka-prosi-o-domek-na-dwóch-łapkach[/URL]