Lida Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Wszytkie hoteliki, jaki znam sa mniej więcej w tej cenie: 12 zł/dzień + karma. A ile jest stałych deklaracji na dziś? Olena84 napisał(a):Nie stać nas - ponad 400zł + karma Quote
Olena84 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Sleepingbyday - 10zł - I,II, III, IV, V, , VI - Sylwiaso - 20zł - I, II, III, IV, V, VI - Olena84 - 10zł - I,II, III, IV, V, VI - Lida - 30zł - I,II, III, IV, V, VI - Kami_23 - 15zł - I , 30zł ? - cancer47 - 10zł - od II,III ? - winter7 - 30zł - II, III, IV, V - Agnieszka Jakubowska (fb) - 50zł - II, III, IV, 25zł - V, 27zł - VI - Matek - 50zł (karma) - II, III, IV, V, VI - Roland_de - 40zł - II, III, IV, V Razem: [SIZE=3]225zł [SIZE=2] Tyle, że pani Agnieszka wpłąca troszke mniej, musze dopytac cancer czy wplaca czy zrezygnowala i Kami wplaca raz na jakis czas wieksza kwote. Quote
sleepingbyday Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Już po wizycie :) Byłyśmy u Sylwii i najpierw kilka słów o Jej hoteliku i o Niej samej - jest cudowną ciepłą otwartą osobą. Ja od razu poczułam się jak w domu :) A te klika godzin minęło momentalnie. Psy u Sylwii mają rewelacyjnie, są radosne otwarte na człowieka, widać, że się z nimi pracuje, dba o nie, że znają człowieka, że są uczone zasad i bycia z człowiekiem. Ja jestem zachwycona :loveu: A teraz o Aramisku.... Będzie to moja subiektywna ocena oczywiście. Przede wszystkim Aramisek jest dużo mniejszy i drobniejszy, niż wynika to ze zdjęć. Bardzo się zdziwiłam, bo i główka malutka i ciałko drobne, a na zdjęciach taki potężniejszy się wydawał. Lubi kabanoski :cool3:, bardzo lubi :) No i teraz powinnam zapewne napisać, że jest super przytulaśnym pieseczkiem, no ale nie jest. Nie reaguje na swoje imię, po spuszczeniu go ze smyczy potrzeba dwóch osób, żeby go na nią złapać. Jest wycofany, boi się wyciągniętej ręki, przy próbie głaskania kulił się w sobie. Jak dla mnie, w obecnym stanie to on nie ma szans na adopcję, bo zachowuje się jak dziki, autystyczny pies. Potrzebuje domu, który będzie z nim pracował i człowieka, który będzie miał cierpliwość i czas dla psa. Tak ja to widzę..... dziewczyny, kilka spraw: - gdzie są te fotki, co zrobiłyście? mogą być też pośladki, ale niekoniecznie. - jestem zaniepokojona stanem psa- nie byłam absolutnie świadoma tego, że jest aż takim dzikusem!!! dlaczego tego nie wiedziałysmy?? psu trzeba znaleźć koniecznie lepsze dt. chyba, ze do końca jego życia planujemy go utrzymywać u pana gabriela. któremu chwała za trzymanie psa, ale aramis potrzebuje o wiele, wiele więcej. Quote
Olena84 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Jakto gdzie są fotki? No ciotka strone dalej;) Quote
sleepingbyday Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 a, no teraz widzę, nie wiem, czemu nie widziałam. Quote
feliksik Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Udało na się w Żorach stworzyć Stowarzyszenie dla zwierząt i serdecznie zapraszam do naszych podopiecznych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243190-Żorskie-Stowarzyszenie-dla-Zwierząt-Jesteśmy-dla-Zwierząt!!!?p=21045445#post21045445 ciągle nas mało, więc każda osoba na wagę złota :smile: Quote
Olena84 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Sonia od Hałabajówki poszła do domu Hmm, to co myslicie, zeby Aramis jechal do Halabajowki? Bedzie w kojcu, ale Halabajowka pracuje z psami i nie jest drogo... tylko ze to kolo Koszalina... Quote
cancer43 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Oczywiście że podtrzymuje swoją deklaracje,tylko pomału się gubie,bo mam ich troche. Sprawdziłam dzis na swoim koncie - ostatnio wpłaciłam 8 kwietnia 20 zł za kwiecień i maj. Komu wysłać kasę ?Może faktycznie lepiej by było żeby ktoś z dogo zbierał i przelewał do p.Gabrysia ? Quote
sylwiaso Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 cancer43 napisał(a):Oczywiście że podtrzymuje swoją deklaracje,tylko pomału się gubie,bo mam ich troche. Sprawdziłam dzis na swoim koncie - ostatnio wpłaciłam 8 kwietnia 20 zł za kwiecień i maj. Komu wysłać kasę ?Może faktycznie lepiej by było żeby ktoś z dogo zbierał i przelewał do p.Gabrysia ?Ja chyba zemdleję ciocia cancerek jeszcze płaci aramiskowi?ciocia,która pomaga bazarkowo finansowo,wirtualnie,serduchem itd.Ciociu cancerku "lasek brzozowy"pozdrawia:buzi::buzi: Quote
cancer43 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 sylwiaso napisał(a):Ja chyba zemdleję ciocia cancerek jeszcze płaci aramiskowi?ciocia,która pomaga bazarkowo finansowo,wirtualnie,serduchem itd.Ciociu cancerku "lasek brzozowy"pozdrawia:buzi::buzi: Sylwuś,nie przesadzaj :oops: Żałuję że niewiele mogę,a ciągle bied przybywa - zajrzyj do mojego podpisu. A co do Aramisa i tego że dzikus z niego....Mamy z adopcji Ulę.Jest u nas trzeci rok,chuchamy na nią i dmuchamy ale nie jest to pies kontaktowy, i pewnie nigdy nie będzie pieszczochem.Pracujemy z nią,jest bardzo pojętna,ale ciągle jest zdystansowana. Pewnie,że trochę się otworzyła,bo kiedy trafiła do nas,uciekała na widok wyciągniętej w jej stronę ręki.Do tej pory nie przepada za głaskaniem,a na widok szczotki do czesania usiłuje wbić się pod łóżko,dlatego niie ma najpiękniejszej sierści.Ale to nie jest ważne.Wiem że nas kocha,caly czas musi mieć kogoś z nas w zasięgu wzroku.Inne psiaki są szczęśliwe ,biegając po podwórku z piłeczką czy patykami (mamy ogrodzone podwórze prawie półhektarowe).Ula beze mnie lub mojego TZ za próg nie wyjdzie,a jak wychodzimy ,cały czas sprawdza czy jestesmy w pobliżu Quote
Olena84 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Ja wyslalam jeszcze Gabrysiowi za lipiec,bo rozliczenie on ma do 17 kazdego miesiaca, wiec zanim nawet cos zdzialamy to trzeba bedzie chociaz za to zaplacic, wiec chyba do Gabrysia, dziekuje ze jestes! Quote
sleepingbyday Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 i porządnie trzeba wybrać dt. nie spieszmy się. miesiąc w ta czy w tamtą nic tu nie zmieni, a ważne, zeby był dt zaufany (patrz ostatnia afera) oraz, niestety tani. nie jesteśmy w stanie pokryć nawet teraz wydatków aramisa, więc tak naprawdę mamy mało opcji. A musimy rozważyć ciagłe,a nie tylko przez kilka miesięcy, tymczasowanie i koszty tego. taka jest prawda. koszalin mnie nie przekonuje - jakby co, to jest to koniec świata, kto i za co tam pojedzie? Quote
sylwiaso Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 sleepingbyday napisał(a):i porządnie trzeba wybrać dt. nie spieszmy się. miesiąc w ta czy w tamtą nic tu nie zmieni, a ważne, zeby był dt zaufany (patrz ostatnia afera) oraz, niestety tani. nie jesteśmy w stanie pokryć nawet teraz wydatków aramisa, więc tak naprawdę mamy mało opcji. A musimy rozważyć ciagłe,a nie tylko przez kilka miesięcy, tymczasowanie i koszty tego. taka jest prawda. koszalin mnie nie przekonuje - jakby co, to jest to koniec świata, kto i za co tam pojedzie?Masz rację cioteczko,Koszalin jest daleko,a również wg.mnie powinno się psiaka mieć"pod ręką" Quote
Olena84 Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Dopiero wrocilam z dzialki, to co - szukamy dalej, moze cos sie blizej zwolni... Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 ja mysle, ze najpierw to szukac kasy musimy... Quote
Olena84 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [h=2]Troche "zespamuje" :oops:[/h] ZAPRASZAMY NA BAZAREK CEGIEŁKOWY NA TRANSPORT DLA SUNI Z TEGO WĄTKU: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-i-zauważy-) Sunia zbiera na transport z Kruszewa do Lublina do DS! Potrzeba na to 270zł! Prosimy o pomoc! Bazarek będzie w postaci cegiełek - psiaka biegnącego do swojego wymarzonego DOMU: Każda cegiełka to koszt tylko 5zł! Ilość cegiełek54 sztuki! Bazarek trwa od 09.07.2013r g. 15 - 16.07.2013r g. 20 Quote
obiezyswiat75 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 sleepingbyday napisał(a):ja mysle, ze najpierw to szukac kasy musimy... z tym to cięzko będzie ledwo się udało uzbierać 225 zł, a hoteliki to ok 400-450 zł średnio.... Quote
cancer43 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Wysłałam swoją deklarację za czerwiec :oops: i lipiec Quote
Olena84 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 super, ciocie zastanowcie sie nad tą Hałabajówką... http://www.dogomania.pl/forum/threads/243762-Maks-ratowany-przed-Radysami-tak-skrzywdzony-że-na-razie-nieadopcyjny! Z moim Maksem juz zrobila cuda, a stan byl gorszy zdecydowanie niz Aramisa... Quote
sleepingbyday Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 ale co tu się zastanawiać. za co? po pierwsze i najważniejsze, za co :-(? Quote
Olena84 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Hałabajówka duzo nie wezmie, chyba tyle ile pan Gabrys (moze ciut mniej;)) Quote
cancer43 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Teraz dużo ludzi jeździ w stronę morza,może ktoś jadący np.z Warszawy do Kołobrzegu za drobną dopłatą zahaczyłby o Łowicz,bo Koszalin to już po trasie Quote
sleepingbyday Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 to nie o jednorazowe przewiezienie chodzi, ale o łatwy dostęp, jkaby co, w przyszłości. Quote
Recommended Posts