Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeden filmik obejrzałam drugi mi ledwo chodzi ale dziś mam problem z Internetem. 

No cudnie pooglądać takie ujęcia wiedząc co było z tym psem kiedyś, jak mieszkał na ulicy jak myślałyśmy ze jest dziki

Posted

Jak tak czytam wątek, to nie mogę uwierzyć, że to ten sam pies... że może nigdy nie będzie psem kanapowym (he, he, dobre!), że myślałyście, że ponad 3 lata temu miał 8 lat (czyli teraz by miał 11, nigdy w życiu!). Myślę, że wet miał rację, że on miał wtedy 3-5 lat i to raczej 3 niż 5, bo teraz wygląda na 6-7. Tzn. w sumie wygląda na mniej, ale logicznie raczej nie może mieć mniej. Ale naprawdę musiał być smutny, brudny i przygaszony, jeśli tak staro wyglądał...

Posted

Jak tak czytam wątek, to nie mogę uwierzyć, że to ten sam pies... że może nigdy nie będzie psem kanapowym (he, he, dobre!), że myślałyście, że ponad 3 lata temu miał 8 lat (czyli teraz by miał 11, nigdy w życiu!). Myślę, że wet miał rację, że on miał wtedy 3-5 lat i to raczej 3 niż 5, bo teraz wygląda na 6-7. Tzn. w sumie wygląda na mniej, ale logicznie raczej nie może mieć mniej. Ale naprawdę musiał być smutny, brudny i przygaszony, jeśli tak staro wyglądał...

na tym polegają metamorfozy :-). 

piekny jest i kurcze, strasznie bym go chciała teraz spotkać! 

Posted

Tak, z wszystkimi sie dogaduje :) Ma super psia komunikacje - wita sie grzecznie, a jak jakis pies nie bardzo ma ochote na kontakt, to spokojnie odchodzi. Ladnie sie bawi, nigdy nie wywoluje konfliktow. Superowy jest :DDDD

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moja poprzednia suka ładowała sie na fotel, na którym leżały sterty prac studenckich (licencjackich na przyklad, czyli w okładkach) i ksiązek, tak pomiędzy stertę, a poręcz i cała zadowolona. miejsca miała ze dwa razy za mało...