Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morus , nie najmłodszy ale jeszcze nie staruszek. To duży pies w średnim wieku , ma 6 lat . Kiedy trafił do schroniska jeszcze miał nadzieję, jeszcze wypatrywał swojego człowieka . Jednak mijają kolejne miesiące a Morus wciąż tkwi w tym samym ciemnym kojcu. Zrezygnowany , bez nadziei , że jeszcze ktoś go zechce.
Morus to cudny pies z zabawnymi, rudymi uszkami, pełen wdzięku i uroku , którego jednak nikt nie dostrzega

[FONT=Arial]Warunkiem jest wizyta przedadopcyjna w miejscu gdzie będzie mieszkał psiak oraz podpisanie umowy. [/FONT]

[FONT=Arial]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Arial]tel.0796-554-438[/FONT]
[FONT=Arial][email protected][/FONT]

[FONT=Arial Black]Na imię mam Morus...[/FONT]
[FONT=Arial Black]Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... [/FONT]
[FONT=Arial Black]Czekam od szesciu lat, kiedy trafiłem do schroniska. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu...[/FONT]
[FONT=Arial Black]Milość człowieka jest tym, o czym najbardziej marzę. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Chcę czuć dotyk Twojej dłoni, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć...[/FONT]
[FONT=Arial Black]W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę... [/FONT]
[FONT=Arial Black]Ja również pragnę dostać swą szansę...[/FONT]
[FONT=Arial Black]Ja wciąż wierzę że ktoś mnie jeszcze pokocha... [/FONT]
[FONT=Arial Black]Proszę, przygarnij mnie i nie pozwól bym został samotny do końca swoich dni... [/FONT]
[FONT=Arial Black]Jestem przyjaznym stworzonkiem i obdarzę Cię psią miłością i wdzięcznością...[/FONT]

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na imię mam Morus...
Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka...
Czekam od szesciu lat, kiedy trafiłem do schroniska.
Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu...
Milość człowieka jest tym, o czym najbardziej marzę.
Chcę czuć dotyk Twojej dłoni, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć...
W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.
Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę...
Ja również pragnę dostać swą szansę...
Ja wciąż wierzę że ktoś mnie jeszcze pokocha...
Proszę, przygarnij mnie i nie pozwól bym został samotny do końca swoich dni...
Jestem przyjaznym stworzonkiem i obdarzę Cię psią miłością i wdzięcznością...

Posted

Mam dla Moruska DT , dostarczamy tylko karme i oplacamy weta. Na FB podalam nr konta Braci Mniejszych i są juz pierwsze wpłaty. Do zobaczenia malutki, tak bardzo przypominasz mi Frelcię:-( Kochaną Babcie Frelcię;-(