A&L Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Rozumiem Cię - ja też byłam nad wodą w niedzielę i nie mam ani jednego zdjęcia, a mogłyby być na prawdę fajne, bo Lena szalała. Quote
Guest papillonek Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Tak psy się wybawiły świetnie. Oczywiście nie uwieczniłam tego na fotach bo po pierwsze fotograf ze mnie marny, po drugie aparat też kiepski( mam trochę zdjęć w ruchu ale wszystkie rozmazane) po trzecie po prostu jakoś czasu na fotki nie było.[/QUOTE] U mnie to samo ,tylko w moim przypadku...bateria :/ Quote
Kasi i Lena Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='papillonek']U mnie to samo ,tylko w moim przypadku...bateria :/[/QUOTE] U nas też tak często jest. Jak już gdzieś pisałam, raz nawet wybrałam na spacer z aparatem a baterie zostały w domu;) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 niezły wypad nad jeziorko, chociaż dziewczyny się wyhasały. ;) Quote
gops Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 bardzo podoba mi się Fifi :loveu: fajne zdjęcia :lol: Quote
Naklejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ale Fifi jest słodka:loveu: Lena ma fajną fryzurkę :D Quote
Kasi i Lena Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='gops']bardzo podoba mi się Fifi :loveu: fajne zdjęcia :lol:[/QUOTE] [quote name='Naklejka']Ale Fifi jest słodka:loveu: Lena ma fajną fryzurkę :D[/QUOTE] Dzięki dziewczyny, fajnie że się Wam moja Fifcia podoba:) Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ale piękne miejsce :loveu: [url]http://img839.imageshack.us/img839/8433/sn852424.jpg[/url] Widać, że dziewczynom się podobało!:multi: Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Dzisiejsze spacerowe. Po ostatnich deszczach wszystko pozieleniało i zarosło. [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/310/sn852441.jpg[/IMG] [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/6618/sn852446z.jpg[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/474/sn852445.jpg[/IMG] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/7482/sn852442.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3987/sn852455.jpg[/IMG] Quote
Misia&Ruby Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Z Ruby chodzę w podobne tereny na spacerach :) Dziewczynki widać, że zmęczone, bo jęzorki wiszą :lol: Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 U nas też leje :/ A planujesz kolejnego psiaka? Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 U nas od rana było cieplutko, po południu znowu leje. [QUOTE]A planujesz kolejnego psiaka? [/QUOTE] ??? Quote
Guest papillonek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 pytanie do założycielki tematu,która pisała że marzy jej się większa liczba psów :) Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Z Ruby chodzę w podobne tereny na spacerach :) Dziewczynki widać, że zmęczone, bo jęzorki wiszą :lol:[/QUOTE] O tak udało się nam je wymęczyć. Tereny spacerowe mamy super, błonia Sanu i kilometry tras do wybiegania:) [quote name='deer_1987']Zazdroscimy Wam pogody u nas nadal leje,..,[/QUOTE] U nas teraz też już leje, na fotka widać jak się chmurzyło, udało nam się wrócić przed burzą. [quote name='chi23']U nas od rana było cieplutko, po południu znowu leje. ???[/QUOTE] U nas to samo niestety, piękne mamy lato:shake: [quote name='papillonek']U nas też leje :/ A planujesz kolejnego psiaka?[/QUOTE] [quote name='papillonek']pytanie do założycielki tematu,która pisała że marzy jej się większa liczba psów :)[/QUOTE] Tak planuję kiedyś w przyszłości jak będę miała warunki na trzeciego psiaka. Zawsze planowałam rasowca a wyszło jak wyszło. Kocham moje kundlice ale marzy mi się rasowy psiak taki z którym mogłabym jeździć na wystawy. Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Kasi i Lena'] Tak planuję kiedyś w przyszłości jak będę miała warunki na trzeciego psiaka. Zawsze planowałam rasowca a wyszło jak wyszło. Kocham moje kundlice ale marzy mi się rasowy psiak taki z którym mogłabym jeździć na wystawy.[/QUOTE] Zdradzisz nam może jaka rasa?:cool3: Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Nie zdradzę bo chwilowo mi się to zmienia jak w kalejdoskopie:shake: Myślę nad westem, grzywkiem lysym:loveu: rassel terrierem- bo mnie ostatnio zauroczył choć z wyglądu mi się wcale nie podoba. No i jest jeszcze Twoja Gabi, jakiej ona jest rasy bo mi się bardzo podoba:loveu: Cieszę się że na razie nie muszę się na decydować bo miałabym problem. Quote
chi23 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Nie zdradzę bo chwilowo mi się to zmienia jak w kalejdoskopie:shake: Myślę nad westem, grzywkiem lysym:loveu: rassel terrierem- bo mnie ostatnio zauroczył choć z wyglądu mi się wcale nie podoba. No i jest jeszcze Twoja Gabi, jakiej ona jest rasy bo mi się bardzo podoba:loveu: Cieszę się że na razie nie muszę się na decydować bo miałabym problem.[/QUOTE] Gabi jest hawańczykiem;) Quote
taxelina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 a jamnisie gdzie w tej liscie? :mad::diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 kochaniutkie i sliczne Masz dziewczynki:) Quote
Kasi i Lena Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='chi23']Gabi jest hawańczykiem;)[/QUOTE] A napisz mi jeszcze jaką sierść mają hawańczyki. Jak nie linieją to ideał:) [quote name='deer_1987']a jamnisie gdzie w tej liscie? :mad::diabloti:[/QUOTE] A jamnisie, też słodkie. Patrząc na Sherry też by się chciało takiego skarbeńka w domu. Jak już gdzieś napisałam, dobrze że chwilowo nie mam warunków na trzeciego psa bo byłby problem z wyborem:) [quote name='unikatowydiament']kochaniutkie i sliczne Masz dziewczynki:)[/QUOTE] Dziękuje:loveu: Quote
A&L Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Widzę, że tu podobnie jak w mojej (znaczy się Leny) galerii dyskusja na temat ras :) Kasia, pamiętaj - westy górą :P Quote
Kasi i Lena Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='A&L']Widzę, że tu podobnie jak w mojej (znaczy się Leny) galerii dyskusja na temat ras :) Kasia, pamiętaj - westy górą :P[/QUOTE] Westy:multi:, Westy :multi:, Westy:multi:... To tak specjalnie Dla Ciebie;) Quote
Kasi i Lena Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='A&L']hahaha :-D Dzięki, od razu lepiej :eviltong:[/QUOTE] Nie ma za co, polecam się na przyszłość. Nie da się ukryć że westy są urocze. Swoją drogą westie_justa napisała w pewnej galerii że westiki są krępe i zbite jak kiełbasa i że już nigdy więcej:crazyeye: Quote
Recommended Posts