Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myszka już DT, ale dług nam za transport pozostał.
Bardzo prosimy o ogłoszenia.

MYSZKA
- Myszka, bo maleńka i cichusieńka.
Niesprawiająca kłopotu. Przerażona schroniskiem i innymi psami. Dawno mnie nie wzruszył tak psiak.
Przerażona, a pięknie chodząca na smyczy.
Patrząca pilnie w oczy czy nic złego nie zrobiła.
I panicznie się bojąca powrotu za kraty. Mimo, że się mnie bała, to kiedy zobaczyła bramę schroniska weszła mi na kolana i schowała się pod kurtkę. Nie chciała wracać do zimnego Boksu.
Tej malutkiej kruszynce, młodziutkiej około 1,5-2 latek pilnie potrzebny jest dom lub tymczas.

Mamy DT, ale daleko w Mielcu. Potrzebny transport i kasa na niego.
Ja już nie mogę jej tego zasponsorować.
Pomaganie jest dość kosztowne.

Prosimy o pomoc.
Mysza musi trafić tam zanim skończą się ferie, ma kilka dni tylko.

WYDATKI:
transport - 290 zł.
opłata adopcyjna - 50 zł.
szczepienia - 60 zł.
miska, szelki, smycz, legowisko - 60 zł.
RAZEM: 460 zł.

WPŁYWY:
Meganka5 - 100 zł.
Basiek- 20 zł.
Zuza- 15 zł. - bazarek
Argat - 60 zł.
RAZEM: 195 zł.

Jesteśmy na - 265 zł.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rany....a DT płatne...jakie?? sprawdzone polecone??...kurcze szukajcie ja transportem nie wspomogę bo z innej beczki jestem - ze wschodu wawy a to od południa...jakby co wyskrobię trochę kasy na ten płatny przejazd(dajmy 100 )-matko ale strasznych pieniędzy żądają-to skrobidoopy-przepraszam że tak gadam ale to koszmar jakiś jest....

Posted

Koszmarny ten koszt transportu.. A nie znajdzie się osoba, która podołałaby podróży pociągiem z sunią. Wiem, że komfort żaden, stres większy itd., ale może warto..

Posted

meganka5 napisał(a):
rany....a DT płatne...jakie?? sprawdzone polecone??...kurcze szukajcie ja transportem nie wspomogę bo z innej beczki jestem - ze wschodu wawy a to od południa...jakby co wyskrobię trochę kasy na ten płatny przejazd(dajmy 100 )-matko ale strasznych pieniędzy żądają-to skrobidoopy-przepraszam że tak gadam ale to koszmar jakiś jest....

Czy Twoja propozycja jest aktualna?

Posted

wszpasia napisał(a):
Koszmarny ten koszt transportu.. A nie znajdzie się osoba, która podołałaby podróży pociągiem z sunią. Wiem, że komfort żaden, stres większy itd., ale może warto..

Warto.
To nie jest bezpośredni transport z Tomaszowa, osoba przewożąca musi sporo km. do nas dojechać, nic tańszego i bardziej po drodze się nie znalazło.
Jeśli Mysza pojedzie w sobotę ze świnkami to koszt się zmniejsza o 100 zł.

Posted

meganka5 napisał(a):
ze świnkami??...no to wypychać ja w sobotę ja 100 dorzucę to tego czarodziejskiego transportu-zbierajcie 190

Super, bardzo dziękuję :multi:

Zaraz wyślę konto na PW

Posted

Myszeczka dzisiaj bardzo mnie rozczuliła.
Głaskałam suczki z jej boksu. Wszystkie przy kratach rwą się do głaskania. Maleńka przyklejona do ściany boksu. Dokonała heroicznego wysiłku i podbiegła szybciutko do mojej ręki i znów uciekła. Dwa razy taka maleńka dzielna była:)

Myszka już w DT.
Podobno macha ogonkiem i liże:)