tanitka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Abby MA DOM !!!!!- sunia ma 2,5 roku i została oddana przez właścicieli do schroniska ponieważ miewała urojone ciąże, co denerwowało właścicieli i oddali ją na poczatku grudnia 2010 roku. Abby w schronisku komplatnie się poddała, nie widziala co stało się z jej życiem. Z ciepłego domu znalazła się nagle w błocie, wśród 600 innych bezdomnych psów. Obecnie przebywa w hotelu dla psów w Jabłonnie k. Warszawy. Sunia została wysterylizowana i żadnych ciąży prawdziwych czy urojonych mieć już nie będzie. Jest bardzo przyjazna i łagodna wobec ludzi i innych psów. Umie jeździć samochodem. Jest po sterylizacji, ma szczepienia. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tundra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Sliczna. Napewno szybko znajdzie madrych ludzi. Quote
malagos Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Zawsze marzyłam o takim psie........... Co roku na Mazurach spotykam panią z jasną hovowartką i jej po prostu zazdroszczę........ Quote
tanitka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 malagos, mówisz i masz!!! :) a sunia jest wspaniała, mądra, delikatna, grzeczna, to skarb! :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lamia2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Miałam okazję ją poznać, sunia jest przecudowna, ma wspaniały kontakt z człowiekiem i zna podstawowe komendy (może nie tylko) jak siad, podaj łapę .... innych ja nie znam ;) Quote
tanitka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 forum hovków aktywnie ruszyło do szukania domu dla suni. Quote
Lulka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a ja gapa nie zauwazylam, ze jest juz watek i zalozylam drugi :oops: Quote
Recommended Posts