katya Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Samuś już wykastrowany. Miał duży przerost prostaty. Nie obyło się bez komplikacji, ale już jest dobrze. Dowód: Fajnie sobie sikam, co? Zbliżonko, by ciotki zobaczyły jakim przystojny: Śpię sobie... To co, że Pinii leżenie jest za małe? Zresztą ono już jest moje! Mogłabyś się już nie czaić nade mną z tym aparatem? A tutaj dogomaniackie zjawisko mimetyzmu: Pinia w trawie, węszenie to jest to!!! Quote
szajbus Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Hahha, sika z jakim uśmiechem na pysiu!!!! A wyrko małe czy nie , nie ma znaczenia, grunt, ze mięciutkie. Co tam zwęszyła Pinia? Quote
Ulaa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Katya jednego psa masz w wersji kompaktowej, a drugi to chyba jakiś mix kameleona :evil_lol: Quote
katya Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Trochę letnich zdjęć z komórki... Jestem słodziutkiiiiiiiiiiii... I się uśmiecham... Śpię, nie przeszkadzać, w końcu to moje ulubione zajęcie... Tarzanko kochane... O nie, znowu te buziaki... Quote
katya Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nadworny piesek pokojowy, dokładnie taki mam wygląd :cool3: Pinia zaroślak - te oczwy mówią "Odwal się" Pinia łysol ;) Quote
Recommended Posts