Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='_beatka_']misiaczek rzeczywiscie brdzo ładnie wykonane!ale ciekawia byłam własnie czy na misi która jest prążkowana dobrze widac napis. Bajt ma srebrne z czarnym napisem i jest swietny, bardzo efektowny :D[/quote]Szkoda Beatko, że nie możesz tu wkleić zdjęcia. Chętnie byśmy wszyscy zobaczyli Quote
_beatka_ Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 jak sie viris pokaze to ja poprosze zeby znow wkleiła fotki maluszka to postaram sie ładnie go obfocic i wstawić :D Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='_beatka_']jak sie viris pokaze to ja poprosze zeby znow wkleiła fotki maluszka to postaram sie ładnie go obfocic i wstawić :D[/quote]No to dotrzymaj słowa. wszyscy czekamy na piękne fotki. O foti możesz też prosić Anutkę i Minimolosa, to też specjaliści w tej branży Quote
Agama Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Viris problem z uszkami wystepuje w wielu rasach i chyba mozna podzielic sie wieloletnim doswiadczeniem a ty probujesz mnie gdzies wysalwowac na temat problemow zdrowotnych dziewczyna pyta to odpowiadam :o Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Agama']Viris problem z uszkami wystepuje w wielu rasach i chyba mozna podzielic sie wieloletnim doswiadczeniem a ty probujesz mnie gdzies wysalwowac na temat problemow zdrowotnych dziewczyna pyta to odpowiadam :o[/quote]Nie przejmuj się agama i nie opuszczaj nas czasem. Potrafimy też być gościnni dla przybyszów. Mam nadzieję że z czasem to się ułoży. Zapraszmy częściej Quote
mazika Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Dzieki wszystkim za info ;) A wracając do Offa :D to naprawde fajne te identyfikatorki :D mojemu Jockerowi bym sprawiła taki. Quote
misiaczek Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='misiaczek']marzenka,do 4 miesiąca podobno są szanse aby stanęły...ale musisz mu pomóc,podklejając.Ja Ciebie kojarzę...pisałaś też na gifach :wink: :D jak było tam miło :wink: :D[/quote]Misiaczek przepraszam, że zaprzeczyłam Podklejać musi nauczyć weterynarz, a najlepiej taki, który jest specjalistą od obcinania i podklejania uszu, bo złym podklejaniem możn spowodować, że uszy już nigdy nie staną[/quote] Draczyn a za co Ty mnie przepraszasz?Ty jesteś fachowiec w tej kwestii,nie ja.Ja tylko napisałam co słyszałam.A Ty masz lata doświadczeń.Tak,że nie przepraszaj a udzielaj dalej fachowych rad :D . Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Agama']Viris problem z uszkami wystepuje w wielu rasach i chyba mozna podzielic sie wieloletnim doswiadczeniem a ty probujesz mnie gdzies wysalwowac na temat problemow zdrowotnych dziewczyna pyta to odpowiadam :o[/quote] Przepraszam bardzo. Po prostu do niedawna bylo tu bardzo na miejscu zwracanie uwagi ze cos ma swoje miejsce na forum. Draczyn z reszta starala sie chyba o to najbardziej. Ale widze ze juz sie nie stara wiec piszcie. Czy moglabys jednak wstawic ta rade tez do problemow zdrowotnych? Tak zeby ktos zagladajacy po prostu najpierw do tamtego tematu znalazl taka rade? Jak nie to trudno. Fajnie by bylo poprostu pomyslec o przyszlych forumowiczach. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Agama']Viris problem z uszkami wystepuje w wielu rasach i chyba mozna podzielic sie wieloletnim doswiadczeniem a ty probujesz mnie gdzies wysalwowac na temat problemow zdrowotnych dziewczyna pyta to odpowiadam :o[/quote] Przepraszam bardzo. Po prostu do niedawna bylo tu bardzo na miejscu zwracanie uwagi ze cos ma swoje miejsce na forum. Draczyn z reszta starala sie chyba o to najbardziej. Ale widze ze juz sie nie stara wiec piszcie. Czy moglabys jednak wstawic ta rade tez do problemow zdrowotnych? Tak zeby ktos zagladajacy po prostu najpierw do tamtego tematu znalazl taka rade? Jak nie to trudno. Fajnie by bylo poprostu pomyslec o przyszlych forumowiczach.[/quote]Viris , miałam już z Tobą nie rozmawiać, ale widz, że ię nie da. To jest temat off, więc możemy porozmawiać tu o wszystkim, aa stwianie uszu wg. mnie o nie jest problem zdrowotny. Na nim znają sie tylko niektórzy weci, którzy zajmują się obcinaniem uszu. Ja nie umiem przenosić postów działu do działu. Jak asz ochotę, to załóż temat stawianie uszu i przenieś tam tą dyskusję. Ja poprostu tego nie umiem Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ha. Wiedzialam ze Cie sprowokuje. Napisalam przeciez tylko ze prosilabym o to by wzmianka na temat tego problemu pojawila sie w temacie zdrowotnym. A ze nie jest to moja rada dlatego poprosilam autorke. Draczyn nie musisz sie fochac o to ze chce dobrze. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris']Ha. Wiedzialam ze Cie sprowokuje. Napisalam przeciez tylko ze prosilabym o to by wzmianka na temat tego problemu pojawila sie w temacie zdrowotnym. A ze nie jest to moja rada dlatego poprosilam autorke. Draczyn nie musisz sie fochac o to ze chce dobrze.[/quote]Viris drażniły Cię moje animowane pieseczki, bolaly Cię oczy a sama wstwiłaś mrugającego robala, czy to po to, aby mi pokazać, że Tobie wszystko tu wolno. To nie jest zbyt eleganckie prawda? Quote
Agama Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ja tu jestem tylko gosciem ,Viris przenies te tematy gdzie uwazasz za stosowne Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='_beatka_']jak sie viris pokaze to ja poprosze zeby znow wkleiła fotki maluszka to postaram sie ładnie go obfocic i wstawić :D[/quote] Wyslij na tego maila co wtedy. I napisz gdzie je umiescic. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Martwiliśmy się wszyscy o Moloskę. Napisała przed chwila na pv. Po prostu zupełnie nie m czasu i prosiła o kubek Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Ha. Wiedzialam ze Cie sprowokuje. Napisalam przeciez tylko ze prosilabym o to by wzmianka na temat tego problemu pojawila sie w temacie zdrowotnym. A ze nie jest to moja rada dlatego poprosilam autorke. Draczyn nie musisz sie fochac o to ze chce dobrze.[/quote]Viris drażniły Cię moje animowane pieseczki, bolaly Cię oczy a sama wstwiłaś mrugającego robala, czy to po to, aby mi pokazać, że Tobie wszystko tu wolno. To nie jest zbyt eleganckie prawda?[/quote] Draczyn co mnie draznilo? Bo oczom nie wierze? Przejrzyj jesli masz ochote tematy i zastanow sie kto Ci proponowal przerobienie np podpisuj na wiecej gifowych psiakow. Brakowalo Ci prazkowanego np.. A propo robala napisalas ze mam slodki avatarek. Szybko zmienisz zdanie. Niestety. Pozatym "robala" wstawilam jak jeszcze wszyscy mielismy zajawke gifami. Jesli zostanie mi zwrocona uwaga przez moderatora ze jest to niewlasciwie oczywiscie to usune. Po prostu chcialam umiescic zdjecie Klary w avatarze ale niestety zajmowalam sie obrabianiem zdjec do galerii i szczeniaczkow. Nie mialam juz czasu na avatar dlatego wkleilam "robala". Jak juz kiedys pisalam wszelkie obrobki zdjeciowe musze robic na nie swoim kompie. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris'][quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Ha. Wiedzialam ze Cie sprowokuje. Napisalam przeciez tylko ze prosilabym o to by wzmianka na temat tego problemu pojawila sie w temacie zdrowotnym. A ze nie jest to moja rada dlatego poprosilam autorke. Draczyn nie musisz sie fochac o to ze chce dobrze.[/quote]Viris drażniły Cię moje animowane pieseczki, bolaly Cię oczy a sama wstwiłaś mrugającego robala, czy to po to, aby mi pokazać, że Tobie wszystko tu wolno. To nie jest zbyt eleganckie prawda?[/quote] Draczyn co mnie draznilo? Bo oczom nie wierze? Przejrzyj jesli masz ochote tematy i zastanow sie kto Ci proponowal przerobienie np podpisuj na wiecej gifowych psiakow. Brakowalo Ci prazkowanego np.. A propo robala napisalas ze mam slodki avatarek. Szybko zmienisz zdanie. Niestety. Pozatym "robala" wstawilam jak jeszcze wszyscy mielismy zajawke gifami. Jesli zostanie mi zwrocona uwaga przez moderatora ze jest to niewlasciwie oczywiscie to usune. Po prostu chcialam umiescic zdjecie Klary w avatarze ale niestety zajmowalam sie obrabianiem zdjec do galerii i szczeniaczkow. Nie mialam juz czasu na avatar dlatego wkleilam "robala". Jak juz kiedys pisalam wszelkie obrobki zdjeciowe musze robic na nie swoim kompie.[/quote]Mnie to absolutnie nie przezkadza, ale Ty masz chyba dobrą pamięc. Pisalaś że oczy Cię bolą od tego miganie i że musisz sobie sprawić inny ekran. Nie rob mi wody z mózgu. Wszyscy to czytali. Od tego przecież zaczęła się ta cała draka z gifami Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Napiasal rowniez ze wiele innych stron powoduje u mnie taki sam efekt. Do Ciebie sie akurat nie tyczylo wiele z tamtych postow. Przekazem glownym ktory staralam sie podkreslic w postach bylo to ze od kiedy nauczylismy Cie wklejac conieco zrobilo sie kolorowo. I napisalam ze [b]jezeli[u]bardzo[/u][/b] mi to bedzie przeszkadzac to najwyzej sobie sprawie czarnobialy monitor :> Prosilam juz zebyscie czytali moje notki z przymruzeniem oka i nie doslownie. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris']Napiasal rowniez ze wiele innych stron powoduje u mnie taki sam efekt. Do Ciebie sie akurat nie tyczylo wiele z tamtych postow. Przekazem glownym ktory staralam sie podkreslic w postach bylo to ze od kiedy nauczylismy Cie wklejac conieco zrobilo sie kolorowo. I napisalam ze [b]jezeli[u]bardzo[/u][/b] mi to bedzie przeszkadzac to najwyzej sobie sprawie czarnobialy monitor :> Prosilam juz zebyscie czytali moje notki z przymruzeniem oka i nie doslownie.[/quote]Niestety nie wszyscy je czytają przymrueniem oka. Tak że może na przysłość wyrażaj się jaśniej, jeśli możesz Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Niestety raczej nie umiem. Dlatego zworcilam uwage na to zeby czytac tak nie inaczej. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris']Niestety raczej nie umiem. Dlatego zworcilam uwage na to zeby czytac tak nie inaczej.[/quote]To wielka szkoda, bo znów możesz narobić bigosu. Postaraj się prynajmniej Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 No skoro juz postanowilas mnie na forum nie unikac to bede sie starac. Ale nic nie obiecuje. Quote
elżbietarusos Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Hodowcy dużych ras i niektórzy weci twierdzą , że żelatyna spożywcza jest skuteczna. Kurze nogi bardzo mi się sprawdziły w budowie kośćca u szczeniąt. Piewszy raz charcięta nie dostały dodatkowego wapna , a nóżki mają jak strzałki - prościutkie. Dobre są też gnatki cielece . Chyba faktycznie lepiej ten temat przenieść do topiku zdrowie . Klapiące ucho u buldoga , to efekt jakiś niedoborów w organiźmie , nie wada piękności . Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris']No skoro juz postanowilas mnie na forum nie unikac to bede sie starac. Ale nic nie obiecuje.[/quote]No to przynajmnij Wielki Bracie się postaraj i utrzymuj porządek, bo np stale Ci zabuldożeni właża do niezabuldożonych i robi sięę duże śmieciowisko Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Jesli Wielka Siostro mnie wspomozesz to wiecej zdzialamy. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Viris']Jesli Wielka Siostro mnie wspomozesz to wiecej zdzialamy.[/quote]Pod warunkiem, że znów jakiegoś numeru mi nie wytniesz Quote
Recommended Posts