Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megiddo1']Paulina czy chodzisz ze swoją Milką nad zalew (zdjęcie nr 1)?
Mieszkam niedaleko może kiedyś się spotkamy z buldożerami?[/quote]

Zdjęcie nr.1 jest znad liwca ;)
Nad zalewem jeszcze nie byłysmy, z racji tego, że tam rozkopane, błoto itd :roll:
Ale w sumie to chętnie się spotkam... jeżeli Twój buldożer lubi nachalne i bardzo wylewne dzieci....:diabloti:

[SIZE=1]Sorry, to taki mały węgrowski offik. [/SIZE]

Posted

Mój niuniek mimo, że ma półtora roku jest nachalnym i baaardzo wylewnym dzieckiem:diabloti: , co czasem trudno zrozumieć innym pieskom. Oboje pewnie będą w swoim żywiole i dobrze im to zrobi. Nie wiem tylko jak my to wytrzymamy:crazyeye:
Magda

Posted

Magda, natchnęłas mnie i poszlam dzisiaj na spacer z Milką nad Liwiec potem troszke nad zalew, a pózniej tam na te meega łąki za zalewem przy Krypach. Kilka kilometrów to zrobiłysmy :cool3:
Milka biedactwo wylatane teraz spi...

Posted

Ostatnimi czasy Misia już miała figurkę jak modelka ;).Piękne wcięcie w pasie...i nastały upały.W związku z tym mniej ruchu,krótsze spacerki i doopsko znowu przytyło.
Wasze też tyją latem?Czy trzymają wagę jednakową przez cały rok?

Posted

[B]Ciąg dalszy rozmowy z galerii....[/B]
A może rzeczywiście jakiś konkursik zorganizujemy? Tylko dla buldożków.
Najśmieszniejsza fota,najładniejsza...coś w tym stylu.
Gdyby byli chętni,to np od sierpnia,września.Obmyślimy regulamin i może być fajnie.

Posted

[quote name='misiaczek'][B]Ciąg dalszy rozmowy z galerii....[/B]
A może rzeczywiście jakiś konkursik zorganizujemy? Tylko dla buldożków.
Najśmieszniejsza fota,najładniejsza...coś w tym stylu.
Gdyby byli chętni,to np od sierpnia,września.Obmyślimy regulamin i może być fajnie.[/quote]

Ja jestem ZA!!! :multi:

Posted

Zastanawiam się nad zakupem tego legowiska :hmmmm:.
[IMG]http://i16.tinypic.com/6bthguf.jpg[/IMG]

W sumie,mają takie samo stare.Troszkę podniszczone (przeze mnie bo w wannie prałam i zacieki sie porobiły).A to bym kupiła ciut mniejsze,bo tamto jest olbrzymie i mi pół przedpokoju zajmuje a i tak w nim nie śpią.Czasami Sotek się zdrzemnie.

Posted

Jola, jak dla mnie to posłanko jest fajowe, tylko nie wiem czy jest sens zmieniać stare, skoro i tak w nim oboje nie śpią, tyko Soteczek czasem.
No ale skoro chodzi o względy estetyczne i niezagracenia przedpokoju, to spokojnie możesz je zakupić :p

Posted

Stare kupiłam o wymiarach 110 x 95...bo coś mi sie ubzdurało,ze się we dwoje nie zmieszczą :evil_lol:.A tam z 10 Sotków spokojnie by się wyspało plus jedna Misia.
Magda,masz rację,bardziej ze względów estetycznych bym kupiła.Taki ładny kolorek,akurat jak lubię ;).
Tamto stare w życiu bym nie prała,bo kocyk podkładam,tak że brudne nie było.Tylko remont miałam i zakurzone mi sie wydawało.A że do pralki się nie zmieściło,wsadziłam do wanny.I to był błąd,bo gdyby pralka odwirowała to nie byłoby problemu a tak porobiły się zacieki i pod ciężarem wody ociekającej te ścianki takie rozklapane się zrobiły.
Zobaczę jeszcze,narazie czekam na odpowiedź czy jest ten kolor ;) :).

• 3 weeks later...
Posted

Hej Magda :).
Nie kupiłam,bo akurat tego koloru nie było ;).Zapytałam się gostka,czy to chwilowy brak i czy jak będzie miał,to mnie powiadomi...ale niestety już drugi raz mi nie odpisał :p.
Za jakiś czas raz jeszcze mu się przypomnę ;).

Posted

[quote name='misiaczek']Ty masz jasne,może dlatego nie widać zaciekasów.Albo jakiś materiał lepszejszy :).
A gdzie je suszyłaś?[/quote]

To prawda mam jasny, ale zacieków nie widać ;)
Suszyłam na balkonie na suszarce, trwało to 3 dni :crazyeye:

Posted

[quote name='misiaczek']Klaudia,to bardzo dobre rozwiązanie :).
Tylko ja się na ten kolor nakręciłam :oops: :roll:.A ze zdejmowanymi takiego nie widziałam.[/quote]

No faktycznie pasowałby Ci do wystroju wnętrza.

Dziś sobie przejrzałam allegro i z takim pokrowcem to widziałam w kolorze czerwonoczarnym.:roll:

Posted

[quote name='misiaczek']A to czerwono-czarne ładne?[/quote]

Sama się zastanawiałam czy nie zamówić.

[url=http://www.allegro.pl/item217727924_legowisko_kanapa_3_zdej_pokrowiec_96x72_cm_wawa.html]Legowisko[/url]