Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja juz od wtorku szaleję ze słodkościami.Dostałam przepis na ciasto marchewkowe z cynamonem i z polewą z serka topionego i upiekłam.Jest słodkie.Zjesz kostke i masz dość.Dlatego jemy juz trzeci dzień :evil_lol:.
Dla porównania, jak upiekę coś innego...blacha ciasta idzie w jeden dzionek ;) :evil_lol:.

Posted

[quote name='misiaczek'][IMG]http://www.fawor.com.pl/okazje/img/czwartek.jpg[/IMG]

[B][SIZE=7]SMACZNEGO[/SIZE][/B][/quote]

misiaczek to się nazywa "czysty sadyzm" :placz: ;)

Posted

[quote name='misiaczek']Kenduś...to dla wszystkich odchudzajacych się,co by mogli chociaż popatrzeć sobie ;) :evil_lol:.[/quote]

A ja do nich nie należę :multi: i zaraz skoczę po moje ulubione ciasto "Tyrajmisiu" :lol:

Posted

Moje ulubione ciasteczka wypieka Sowa.
Rogaliki z wiśniami , kostka węgierska , tort bezowy to ciasteczka przy których zapominam o bożym świecie.
Przed chwilą doszedł jeszcze torcik kajmakowy.Boziu......... przy nim każda dieta wymięka.

Posted

a ja w czwartek zjadlam tylko jednego paczka i...malo sie nie turlalam:lol:
jednak mam za maly spust na takie świętowanie:cool3:
ale swoja drogą, slodycze najlepiej mi smakuja jak tylko wstaje rano z lóżka, może to i dobrze, bo podobno wtedy jest najszybsze trawienie i sie bardzo szybko wszystko spala:razz:

Posted

Wlasnie wrocilysmy ze spaceru. Klara wybiegana za wszystkie czasy. Cieplo w miare slonko swiecilo. Bylo extra. Spotkalismy bardzo milych ludzi z 5 miesiaczna suczka. Obie dziewczyny szalaly okrotnie ;) Niedlugo wkleje fotki :>

Posted

A ja dziś na spacerku,spotkałam chłopaka z 7-mio miesięcznym dogiem argentyńskim i moją siostrę z bokserem.Duże psiska się wyszalały razem.Sotuś próbował tam się wciąć między nich,hmmm...ale to nie te gabaryty :evil_lol:(dwa po 30 kg i 4,5 kg Sotuś).Wygladał jak skacząca wiewiórka miedzy nimi. A Misia olewa wszystkie obce psy,wzięła sobie patyczek i się sama bawiła :lol:.

Posted

Moje, a szczególnie Misia to takie dwa dzikusy.One nie potrzebują zabaw z innymi psami.Ale może to dlatego,że się chowają razem i zapotrzebowanie na zabawy z innymi psami jest wyczerpane :-).
Cos w tym jest,bo czasami na spacerach spotykam panią z dwoma jamniczkami i one tez nie są zainteresowane zabawą z innymi.
No ale na dogo nie jestem sama z dwoma piesami.W związku z tym mam pytanko do właścicielek 2 piesiów:jak Wasze się zachowują w stosunku do spotkanych na spacerach psów?
Aaaa...jeszcze jedno.Moje ignorują(najlepsza opcja) nawet psa mojej siostry.Gdzie często się spotykamy i doskonale go znają.Najgorsza opcja to jak chcą mu dupkę przetrzepać.Fredziu ma 9 miesięcy i on narazie to znosi,ale boimy się co bedzie jak przestanie być szczeniakiem i zechce np Sotkowi oddać.On jest po szkoleniu i jest posłuszny, ale nie sposób latać za psami po mieszkaniu i pilnować jak jesteśmy np u mamy.
A Sotek go nie znosi(pewnie dlatego,że to drugi samiec i dużo większy).A Misia go poprostu ignoruje...dopóki nie zbliży się np do jej zabaweczki :p :smile: