_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 experymenty powiadasz?:crazyeye: :lol: ja nie lubilam i to bardzo:lol: ale na szczeście poziom studencki okazal sie bardziej interesujący niz ten licealny i dobrze wyszlo, ufff:p Quote
misiaczek Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [B]BEATKA GRATULACJE[/B] :klacz::klacz::klacz: Quote
Buba_22 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Brawissimo!!!!!!!!!:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :Cool!: :bigcool: Quote
_beatka_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dziękuję, dziekuję:multi: :multi: :multi: Quote
elżbietarusos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My sobie siedzimy przy komputerkach , a nasza Viris , znowu zdała kolejny egzamin. Brawo Viris !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hihihi a jak wam sie podoba moj nowy podpisik :D:D:D Sama zrobilam :o szokkk :):):) Quote
elżbietarusos Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No Basiulka , ale Ty jesteś zdolniacha. Może ja też kiedyś się tego nauczę. Quote
Viris Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No i sie wydalo. Tym razem 4. Ale w sumie nie chcialo mi sie gadac bo spieszylam sie na pociag :> Basiulka podpis extra. Ja na razie nie mam czasu na nic ;/ Quote
_beatka_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 gratulacje dla viris:p super basiulko gratuluje sliczny podpisik:loveu: Quote
misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [IMG]http://www.fawor.com.pl/okazje/img/czwartek.jpg[/IMG] [B][SIZE=7]SMACZNEGO[/SIZE][/B] Quote
Viris Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja wczoraj juz zaszalalam i cale moje odchudzanie poszlo dzies :( No ale dzieki misiaczek i wzajemnie. Wszystkim smacznego :> Quote
misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja juz od wtorku szaleję ze słodkościami.Dostałam przepis na ciasto marchewkowe z cynamonem i z polewą z serka topionego i upiekłam.Jest słodkie.Zjesz kostke i masz dość.Dlatego jemy juz trzeci dzień :evil_lol:. Dla porównania, jak upiekę coś innego...blacha ciasta idzie w jeden dzionek ;) :evil_lol:. Quote
Kenduś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='misiaczek'][IMG]http://www.fawor.com.pl/okazje/img/czwartek.jpg[/IMG] [B][SIZE=7]SMACZNEGO[/SIZE][/B][/quote] misiaczek to się nazywa "czysty sadyzm" :placz: ;) Quote
misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Kenduś...to dla wszystkich odchudzajacych się,co by mogli chociaż popatrzeć sobie ;) :evil_lol:. Quote
Kenduś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='misiaczek']Kenduś...to dla wszystkich odchudzajacych się,co by mogli chociaż popatrzeć sobie ;) :evil_lol:.[/quote] A ja do nich nie należę :multi: i zaraz skoczę po moje ulubione ciasto "Tyrajmisiu" :lol: Quote
misiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 "Tyrajmisiu" to też moje ulubione,więc żeby się odegrać możesz mi fotkę wstawić :eviltong: :evil_lol:. Quote
elżbietarusos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moje ulubione ciasteczka wypieka Sowa. Rogaliki z wiśniami , kostka węgierska , tort bezowy to ciasteczka przy których zapominam o bożym świecie. Przed chwilą doszedł jeszcze torcik kajmakowy.Boziu......... przy nim każda dieta wymięka. Quote
Buba_22 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 ja uwielbiam ciasteczka zJotki.tam są takie jedne pyszne , rozpuszczoną krówką....mmmm pychota :D:D:D Quote
_beatka_ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 a ja w czwartek zjadlam tylko jednego paczka i...malo sie nie turlalam:lol: jednak mam za maly spust na takie świętowanie:cool3: ale swoja drogą, slodycze najlepiej mi smakuja jak tylko wstaje rano z lóżka, może to i dobrze, bo podobno wtedy jest najszybsze trawienie i sie bardzo szybko wszystko spala:razz: Quote
misiaczek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A mi najlepiej słodycze smakują w nocy :evil_lol:.Mam tak, odkąd pamiętam.Budzę się po to ,żeby zjeść coś słodkiego :diabloti:. Quote
_beatka_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 no cóz jak ja ide w nocy sisuiu to tez czasem zdarza mi się zachaczyc o "slodyczonwą szafkę" ale zazwyczaj na czyms na smaka sie kończy, za to rano jest czyste obzerstwo:lol: Quote
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wlasnie wrocilysmy ze spaceru. Klara wybiegana za wszystkie czasy. Cieplo w miare slonko swiecilo. Bylo extra. Spotkalismy bardzo milych ludzi z 5 miesiaczna suczka. Obie dziewczyny szalaly okrotnie ;) Niedlugo wkleje fotki :> Quote
misiaczek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A ja dziś na spacerku,spotkałam chłopaka z 7-mio miesięcznym dogiem argentyńskim i moją siostrę z bokserem.Duże psiska się wyszalały razem.Sotuś próbował tam się wciąć między nich,hmmm...ale to nie te gabaryty :evil_lol:(dwa po 30 kg i 4,5 kg Sotuś).Wygladał jak skacząca wiewiórka miedzy nimi. A Misia olewa wszystkie obce psy,wzięła sobie patyczek i się sama bawiła :lol:. Quote
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Klara by nie przepuscila na spacerze nawet slonia. Kazdy musi sie z nia wybiegac. Jedyny ratunet to ucieczka przed Klarcia :> Quote
misiaczek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moje, a szczególnie Misia to takie dwa dzikusy.One nie potrzebują zabaw z innymi psami.Ale może to dlatego,że się chowają razem i zapotrzebowanie na zabawy z innymi psami jest wyczerpane :-). Cos w tym jest,bo czasami na spacerach spotykam panią z dwoma jamniczkami i one tez nie są zainteresowane zabawą z innymi. No ale na dogo nie jestem sama z dwoma piesami.W związku z tym mam pytanko do właścicielek 2 piesiów:jak Wasze się zachowują w stosunku do spotkanych na spacerach psów? Aaaa...jeszcze jedno.Moje ignorują(najlepsza opcja) nawet psa mojej siostry.Gdzie często się spotykamy i doskonale go znają.Najgorsza opcja to jak chcą mu dupkę przetrzepać.Fredziu ma 9 miesięcy i on narazie to znosi,ale boimy się co bedzie jak przestanie być szczeniakiem i zechce np Sotkowi oddać.On jest po szkoleniu i jest posłuszny, ale nie sposób latać za psami po mieszkaniu i pilnować jak jesteśmy np u mamy. A Sotek go nie znosi(pewnie dlatego,że to drugi samiec i dużo większy).A Misia go poprostu ignoruje...dopóki nie zbliży się np do jej zabaweczki :p :smile: Quote
Recommended Posts