Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Chyba faktycznie puste modły do Moda, moze jeszcze raz :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: bo przeciez tu zamarło i nic nie ma ciekawego:niewiem: ...szkoda:bigcry: ... Modzie , prosimy:Rose: .... Quote
paniMysza Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 draczyn z banem wyladowała???????? dla mnie to szok? co sie stalo????:crazyeye: Quote
Hebulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='paniMysza']draczyn z banem wyladowała???????? dla mnie to szok? co sie stalo????:crazyeye:[/quote] O to już musisz zapytać naszego moda:roll: My Draczyn lubimy,bardzo cenimy jej obecność na forum,i spedzamy tu z nią mnostwo czasu,a mod wpadnie sobie raz na jakis czas i wpada na pomysl ze Draczyn robi zamieszanie wiec sobie ją banuje,Wolna amerykanka...... Szkoda tylko ze teraz nikt nie raczy sie z jasnie modów odezwac:shake: Quote
anutka Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='paniMysza']draczyn z banem wyladowała???????? dla mnie to szok? co sie stalo????:crazyeye:[/quote] Ja się od wczoraj zastanawiam co się stało i nadal nie mogę nic ustalić. Pisałam pw do Eveliny, Wind i Admina. Może wreszcie ktoś się odezwie. Quote
ats Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dwa dni mnie nie ma i co się dzieje??? Gdzie jest Draczyn?? Dlaczego dostała bana?? Ludzie!:shake: Hebe - ja pamiętam, że to Draczyn walczyła o buldożki na dogo. Zawsze była uprzejma i pomocna. O wszystko mozna ja było zapytać. To profesjonalistka. Bez niej dogo traci swoją wartość. To jest moja opinia i zawsze mogę to powtórzyć. Wierzyc mi się nie chce, że to decyzja Wind.:angryy: Quote
Evelina Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='anutka']Ja się od wczoraj zastanawiam co się stało i nadal nie mogę nic ustalić. Pisałam pw do Eveliny, Wind i Admina. Może wreszcie ktoś się odezwie.[/QUOTE]Zapewniam, ze sie odezwe, ale dopiero pod wieczor. Dla jasnosci. Decyzje o czasowym banie podjelam ja. Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Bardzo prosimy o przywrócenie Draczyn na forum. Bez Niej świat jest szary. Ludziska piszcie na pV do Eweliny. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ewelino zabrałaś nam wodzireja. Dzięki Draczyn to forum żyło. Zwróć nam Draczyn na nowo. Nie będzie tu już żadnych waśni my do tego nie dopuścimy. Mama Wioli Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Wiola.od.GackaEwelino zabrałaś nam wodzireja. Dzięki Draczyn to forum żyło. --tak , ja tez to zauwazyłam, choc i Wy wszyscy tu macie swoj wielki wkład... Racja pewnie jest, ze dopuki nie wroci Draczyn , to nic tu wartosciowego nie powiecie.. bo wszystkie myslicie o jednym.. jak napisała Mama..Wiola.od.Gacka. Zwróć nam Draczyn na nowo.:modla: -- okaz swą mądrosc ...:PROXY5: .. to jest to.. Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Moi Drodzy, Nie zlicze ile razy upominalam, zarowno oficjalnie, jak i na priv Draczyn i Elzbiete, iz jesli nie zaprzestana wiecznych, uciazliwych dla innych Uzytkownikow, oraz lamiacych Regulamin Forum Dogomanii utarczek na publicznym Forum to zakonczy sie to dla nich banem. Gdybyscie nabrali troszke dystansu i obiektywnie spojrzeli na te dlugoterminowe "zapasy" obu Pan, to pewnie rowniez zauwazylibyscie, ze Draczyn nie jest bez winy i przy kazdej nadarzajacej sie okazji w swoich postach przemyca mniej lub bardziej wyrazna krytyke Hodowli Elzbiety, prowokuje insynuacjami, snuje intrygi ... Jednak, aby to dostrzec trzeba po prostu patrzec, troszke szerzej niz "jest mi z tym dobrze, bo naleze do swity Draczyn". Tak jak napisalam powyzej, prosilam, upominalam i ostrzegalam, ze jezeli nie zaprzestana tych praktyk, to stanie sie to co sie widac, stac musialo. Intencja tworcow Forum, bylo stworzenie miejsca przyjaznego, dla prawdziwych psiarzy, znawcow ras i zupelnych laikow ... Miejsca w ktorym nikt bezkarnie nie bedzie szkalowal innych Hodowli (do tego jest jedno miejsce: wokanda sadowa), zarzucal nieuczciwosci, pomawial, buntowal ... Uczestnicto w Forum jest zupelnie dobrowolne, a ten przywilej dostepny jest kazdemu ... kazdemu, kto respektuje przyjety Regulamin ... Jesli natomiast Uczestnik ma odmienne zdanie co do Zasad tu panujacych, zmuszeni jestesmy Go pozegnac ... Czynimy to z wielka przykroscia, ale w pelni swiadomi, ze to On sam, swoim zachowaniem i tym co pisze wybral ta droge ... pozdrawiam, Wind - Mod Quote
anutka Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote]Nie zlicze ile razy upominalam, zarowno oficjalnie, jak i na priv Draczyn i Elzbiete, iz jesli nie zaprzestana wiecznych, uciazliwych dla innych Uzytkownikow,[/quote] Dziwi mnie, że posty Draczyn nie były uciążliwe dla większości z BF, czyli tam gdzie glównie Draczyn pisała:roll: [quote]Gdybyscie nabrali troszke dystansu i obiektywnie spojrzeli na te dlugoterminowe "zapasy" obu Pan,[/quote] Staram się być obiektywna i widzę tylko jedno. Draczyn przestała pisać na forum i po dwóch dniach została zbanowana. [quote] prosilam, upominalam i ostrzegalam[/quote] A czy ostrzegałaś również, że może być zbanowana przy kolejnym ataku ER mimo, że nic nie pisze?? [quote]"jest mi z tym dobrze, bo naleze do swity Draczyn"[/quote] W takim razie na BF jest tylko świta Draczyn, czy to Cię nie dziwi?? Mnie nasuwa jednoznaczny zniosek. [quote]Intencja tworcow Forum, bylo stworzenie miejsca przyjaznego, dla prawdziwych psiarzy, znawcow ras i zupelnych laikow [/quote] Niestety to forum przestało być dla mnie przyjazne, dlatego rezygnuje z pisania na Dogo. Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='anutka']Dziwi mnie, że posty Draczyn nie były uciążliwe dla większości z BF, czyli tam gdzie glównie Draczyn pisała:roll: [/quote] No coz ... mnie to nie dziwi ;) Forum, to Forum. Kazdy podlega pod te same Zasady. Dluzsze, bezkarne tolerowanie obu Pan byloby jasny sygnalem dla innych, ze postepowanie naruszajace Regulamin pozostaje bez jakichkolwiek konsekwencji. Tak jednak nie jest! [quote name='anutka']Staram się być obiektywna i widzę tylko jedno.[/quote] Obiektywizm, to widzenie jednego w wielu plaszczyznach. A nie tylko z okienka na wlasny ogrodek. [quote name='anutka']Niestety to forum przestało być dla mnie przyjazne, dlatego rezygnuje z pisania na Dogo.[/QUOTE] Coz ... Twoj wybor. Nikogo sila tutaj nie trzymamy! Wind BTW sprawa jest dla mnie zakonczona. Tak jak napisala Evelina, ban zostal przyznany na tydzien. Moze ostudzi temperamenty "zawodniczek". I jeszcze jedno. Dla ciekawosci powedrowalam tez na inne buldozkowe Fora ... Zgroza! Recze, ze na Dogo nigdy nie bedzie takiego magla jak w innych zakatkach internetu :angryy: Quote
Lulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='anutka']Dziwi mnie, że posty Draczyn nie były uciążliwe dla większości z BF, czyli tam gdzie glównie Draczyn pisała:roll: Staram się być obiektywna i widzę tylko jedno. Draczyn przestała pisać na forum i po dwóch dniach została zbanowana. A czy ostrzegałaś również, że może być zbanowana przy kolejnym ataku ER mimo, że nic nie pisze?? W takim razie na BF jest tylko świta Draczyn, czy to Cię nie dziwi?? Mnie nasuwa jednoznaczny zniosek. Niestety to forum przestało być dla mnie przyjazne, dlatego rezygnuje z pisania na Dogo.[/quote] Popieram w 100%, nieobiektywni to jesteście WY - drodzy moderatorzy!!!:angryy: po czasowym banie, wrócą na dogo DRACZYN i ER, i ER znów będzie zaczepiać się i opluwać DRACZYN, która to nie będzie reagować i obie znów wylecą??? Czad logika - gratuluje!!! :razz: Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Och racja Lulka:crazyeye: ... nie obrazając nikogo :shake: , muszę powiedziec ze jakos dziwnie pasuje mi wypowiedz "nowonarodonego" Marcinka003 do trsci obelzywych i wulgarnych a zarazem bezczelnych i aroganckich tresci wysłanych do Draczyn na gg.. jesli takie osoby sie tu toleruje a nie toleruje sie Draczyn to ja tez mam gdzies te dogo..BF.. dziękuje , wiele skorzystałam :mdleje: .. ide poszukac tych " oszałamiających zakątkow internetu" :candle: ... cytat Moda : I jeszcze jedno. Dla ciekawosci powedrowalam tez na inne buldozkowe Fora ... Zgroza! ... chyba większej zgrozy jak tu to nie ma .. :mad: bo jak nazwac kopanie po "głowie" ludzi z takim autorytetem jak Draczyn, a jesli ktos tego własnie nie widzi to to jest zgroza.:angryy: Quote
Cockerek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Marcin003']Ha ha ha ale się uśmiałem.Nasza kochana,dobra,służąca pomocą Draczyn dostała bana,już na drugim forum ha ha ha. Ale oczywiście to był tylko zbieg okolicznosci hahaha,bo ona jest kochana,dobra...ha ha ha.[/quote] Może nie zbieg okoliczności. Ale ciężko tak bronić się wszędzie jeśli stale ktoś chodzi za tobą i cię atakuje. Bardziej bym się przyjrzała co to za zbieg okoliczności że elżbietarusos pojawia się tam gdzie, gdzie draczyn dopiero co się zalogowała :hmmmm: Quote
Hebulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Wind']Moi Drodzy, Gdybyscie nabrali troszke dystansu i obiektywnie spojrzeli na te dlugoterminowe "zapasy" obu Pan, to pewnie rowniez zauwazylibyscie, ze Draczyn nie jest bez winy i przy kazdej nadarzajacej sie okazji w swoich postach przemyca mniej lub bardziej wyrazna krytyke Hodowli Elzbiety, prowokuje insynuacjami, snuje intrygi ... Jednak, aby to dostrzec trzeba po prostu patrzec, troszke szerzej niz "jest mi z tym dobrze, bo naleze do swity Draczyn". Wind - Mod[/quote] Sory Wind,ale wypraszam sobie teksty typu należe do swity Draczyn:angryy: Do niczyjej swity nie naleze !!Cenie,nie ja jedna kobieta za to co robi i w zyciu codziennym,jak i za cenną wiedze jaka nam tu przekazuje !!! Jezeli uwaza,bo widziala ze warunki w tej czy innnej hodowli są zle to dlaczego ma o tym nie pisac ?? Mamy wszyscy milczec i pozwalac aby psy cierpialy w tych wszystkich rozmnazalniach ?? O to w tym chodzi ?? Geba na klodke i psy niech zdychaja ?? Potem bedziecie robic akcje typu ze hodowla sie likwiduje i psy na gwalt potrzebują nowych domow ?? Moze warto jak Draczyn za wczasu o tym pomyslec i mowic glosno o tego typu postepowaniu niektorych ludzi ?? Wlamanie do kompa moze Ty bys sobie wymyslila,ale nie Draczyn. Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Hebulka']Jezeli uwaza,bo widziala ze warunki w tej czy innnej hodowli są zle to dlaczego ma o tym nie pisac ?? Mamy wszyscy milczec i pozwalac aby psy cierpialy w tych wszystkich rozmnazalniach ?? O to w tym chodzi ?? Geba na klodke i psy niech zdychaja ?? Potem bedziecie robic akcje typu ze hodowla sie likwiduje i psy na gwalt potrzebują nowych domow ?? Moze warto jak Draczyn za wczasu o tym pomyslec i mowic glosno o tego typu postepowaniu niektorych ludzi ?? Wlamanie do kompa moze Ty bys sobie wymyslila,ale nie Draczyn.[/QUOTE] Chyba cos Ci sie pomylilo! Jesli w Hodowli jest tak zle, to nie klapie sie o tym na Forum, tylko: - informuje ZK - kieruje pisam do TOZ-u - zawiadamia prokurature o przestepstwie. Dobrymi checiami to pieklo jest wybrukowane, a poki co rozliczaja nas za czyny, a nie za "jakze dobre checi" wygadane i rozpisane na internetowych Forach. Zapytam wiec inaczej ;) Coz dobra, cudowna, wrazliwa na krzywde zwierzat ZROBILA, a nie napisala, Draczyn w sprawie dobra zwierzat Elzbiety? Jakies przyklady? Hmmm :cool1: A moze ta dobroc, jest tylko internetowa :cool3: Quote
Kenduś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jest mi przykro, że Draczyn dostała bana... wielka szkoda... Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 cytat: (bo nie umie inaczej ) :Zapytam wiec inaczej ;-) Coz dobra, cudowna, wrazliwa na krzywde zwierzat ZROBILA, a nie napisala, Draczyn w sprawie dobra zwierzat Elzbiety? Jakies przyklady? Hmmm --- :crazyeye: no to wyszło chyba szydło z wora ..komu Draczyn działania na wątrobie lezą.. cytat : --Chyba cos Ci sie pomylilo! Jesli w Hodowli jest tak zle, to nie klapie sie o tym na Forum, tylko: - informuje ZK - kieruje pisam do TOZ-u - zawiadamia prokurature o przestepstwie. a przepraszam , to chyba trzeba niektorych unieszkodliwic za walkę o dobro zwierząt z hodowli p. B.S.- dziwie sie ze te dziewczyny ktore tyle serca i wysiłku włozyły w uratowanie tych psow jeszcze zyją...Gdyby tu były to juz by było chyba po nich, :mad: , tak Modzie? Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [B]Re-a,[/B] Prosze Cie, nie odwracaj kota ogonem :roll: Jesli widze, ze nastapilo naruszenie przepisow, wykroczenie lub przestepstwo, to nie ide z tym na ploty na Forum, tylko zawiadamiam odpowiednie wladze, bo tylko one maja sile sprawcza, aby ukrocic niebezpieczny proceder! A co Ty zrobilas, aby uszczesliwic zwierzeta w hodowli Elzbiety? Nic? To co zrobisz w poniedzialek? Jesli jest tam tak zle (ja nie wiem, nie widzialam), to prosze daj nam wszystkim znac jakie skutki prawne podjelas. I konkrety prosze, plot tutaj mamy juz dosc! Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Gratuluje moderatorom. Widac, ze sa to osoby obiektywne i madre. Dla mnie wypowiedz Wind jest calkowicie jasna, przejrzysta i ZGODNA z faktami. Powody bana tez sa oczywiste i prawdziwe. O co placzecie? Ban jest na tydzien. Wroci Draczyn i znowu bedziecie sie mogli kochac i wzajemnie obcalowywac ;) A przy okazji, moze przejdzie Jej ochota na te smieszne gierki i intrygi, ktore snuje na kazdym forum na jakie wejdzie. Pozdrawiam. Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alez Wind.. ja na podstawie własnych obserwacji powiedziałam to co powiedziałam.. przykro mi ze tak wogole byc musi.. tez sie pofatygowałam posprawdzac co nieco.. i wnioski wyciągnęłam.. nie mowie ze jest wszystko ok i rozowo.. a przepraszam , Wind jakie ploty mi zarzucasz? mowiłam ze wielka strata utracenie Draczyn jako uczestnika tego forum , bo wiele ma do powiedzenia a inni przy niej.. wspolnymi siłami trzeba dązyc do tego aby było dobrze , nie zle.. i chyba Tobie tez o to chodzi , lecz wydaje mi sie ze wszyscy łącznie z Tobą gdzies w tym wszystkim sie pogubili , ja tez..a pytanie skierowane do mnie :A co Ty zrobilas, aby uszczesliwic zwierzeta w hodowli Elzbiety? jest chyba wielką pomyłką:crazyeye: , ja o swoje dbam , i nie tylko o swoje , te bezdomne i bezpanskie tez , nie tylko psy.. ale wybacz niczyjej hodowli nie zamierzym utrzymywac , nawet gdyby mnie było na to stac...ludzie powinni odpowiadac za swoje czyny .. Quote
Wind Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Re-a']ludzie powinni odpowiadac za swoje czyny ..[/QUOTE] I w tym miejscu zgadzam sie z Toba absolutnie. Stad ban ostrzegajacy dla obu Pan. W. Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No tak:mdleje: .. oby było dalej sprawiedliwie , bo nie o rozrubę chodzi , lecz działania dla dobra zwierząt..a nie spodobała mi sie tylko wypowiedz ze wina to jednostronna ( z pomyleniem stron) .. i zanim stałam sie orędownikiem Draczyn to usiłowałam poznac Ją i Jej działania związane z hodowla.. Quote
Recommended Posts