Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wrażanie po wczorajszej nocy ? I Wasze i bulwiątek ?? Dla niektórych to był pierwszy Sylwester,ciekawa jestem jak reagowały na hałas ?
U mnie tradycyjnie Hebe siedziała na parapecie i podziwiała sztuczne ognie,a Emisia tak mocno spała na kolanach mojego Taty,że nic nie zauwazyła :lol:
Jak wróciliśmy do domu dziewczynki były w iście sylwestrowym nastroju,ani myślały żeby iść spać,szalały i bawiły się do poooozna...:multi:

Posted

[quote name='Hebulka']Jak wrażanie po wczorajszej nocy ? I Wasze i bulwiątek ?? Dla niektórych to był pierwszy Sylwester,ciekawa jestem jak reagowały na hałas ?
U mnie tradycyjnie Hebe siedziała na parapecie i podziwiała sztuczne ognie,a Emisia tak mocno spała na kolanach mojego Taty,że nic nie zauwazyła :lol:
Jak wróciliśmy do domu dziewczynki były w iście sylwestrowym nastroju,ani myślały żeby iść spać,szalały i bawiły się do poooozna...:multi:[/quote]U mnie nigdy żaden pies nie bał się wystrzałow. My byliśmy na pysznej kolacji. Mój TZ nie tańczy więc o 12,30 wracaliśmy do domu wsród wystrzałów, sztucznych ogni i strzelających korków od szampana. Droga powrotna była wspaniała

Posted

Klara calkiem spokojna :) O 2 w nocy poszla na spacerek. Boje sie ja tylko puszczac na snieg, zeby sie nie przeziebila. Klara szaleje w zaspach tak ze tylko uszka wystaja :D

Posted

Wszystko w normie. Nie ma temperatury podwyzszonej, apetyt sredni - czyli jak zawsze. Dzisiaj nie piankowala. Bawi sie, rozrabia.

Anutko - Dla Matyldy od Klary i Viris :>

[IMG]http://www.theholidayspot.com/birthday/new/birthday.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Viris']Wszystko w normie. Nie ma temperatury podwyzszonej, apetyt sredni - czyli jak zawsze. Dzisiaj nie piankowala. Bawi sie, rozrabia.[/quote]To bardzo sie cieszę, że wszystko jest ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Viris']NO ja rowniez :) Szkoda tylko ze boje sie teraz zimowych szalenstw Klary, a jej to sprawia niesamowita radosc..[/quote]Lepiej niech nie szaleje i nie choruje. Poszaleje sobie jeszcze w lecie

Posted

u nas w Skierniewicach jest ciągle mnóstwo śniegu i pieski chętnie w nim szaleją! Te wszystkie alaskan malamuty i husky wreszcie czują sie jak u siebie ;)

Posted

Witam wszystkich ;)
Jocker lubi sobie czasem pobrykać po śniegu. Raz wejdzie w zaspe że prawie go nie widać, a jeszcze kiedy indziej omija z daleka i chodzi odśnieżonymi dróżkami

Posted

Hej Draczyn ;)
Oj działo się przez ten czas. Próbne matury, naprawde dużo nauki miałam. No i ostatnio święta, przygotowania. Musiałam mamie pomóc bo sama nie dałaby rady, ma chory kręgosłup :( naprawde najeździłą się żeby jakoś to wyleczyć i skończyło się na tym że tylko proszki musi brac schoć one i taknie zawsze daja jej ukojenie. Poza tym w końcu zdałąm prawko i za 3 tygodnie będe już mogła brykać do szkoły ;)

Posted

[quote name='Draczyn']Jeśli ona jest wrażliwa na zimno, to radziłabym nie wyprowadzać jej na długie spacery[/quote]

A czy ja gdzies napisalam osotatnio ze bylysmy na dlugim spacerze? Szczegolnie jak ostatnio piankowala. Przeciez to oczywiste ze teraz glownie tylko siusiu i kupka. W domu moze sie nabiegac.:p

[quote name='mazika']Hej Draczyn ;)
Oj działo się przez ten czas. Próbne matury, naprawde dużo nauki miałam. No i ostatnio święta, przygotowania. Musiałam mamie pomóc bo sama nie dałaby rady, ma chory kręgosłup :( naprawde najeździłą się żeby jakoś to wyleczyć i skończyło się na tym że tylko proszki musi brac schoć one i taknie zawsze daja jej ukojenie. Poza tym w końcu zdałąm prawko i za 3 tygodnie będe już mogła brykać do szkoły ;)[/quote]

GRatulacje zdania prawka! To bardzo dobra rzecz :> Nie wiem jak by wygladalo moje zycie bez tego malego kartonika :D
POmagaj mamie ile sie da.. Chory kregoslup to jedno z gorszych schorzen :(

Posted

[B][COLOR="DeepSkyBlue"][/COLOR]Witam wszystkich w nowym 2006 roku oby przyniósł duzooo Szczęścia :)
musze nadrobić zaległości i powklejać jakieś foteczki :) napisać co nowego :) postaram się to zrobić jutro albo po jutrze bo mam trochę zaległych prac :) a tym czasem pozdrawiam wszystkich.......[/B]