Draczyn Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O jakie urocze życzenia. No i już jesteśmy w Nowym 2006ym roku. No i o rok jesteśmy starsi Quote
Hebulka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Jak wrażanie po wczorajszej nocy ? I Wasze i bulwiątek ?? Dla niektórych to był pierwszy Sylwester,ciekawa jestem jak reagowały na hałas ? U mnie tradycyjnie Hebe siedziała na parapecie i podziwiała sztuczne ognie,a Emisia tak mocno spała na kolanach mojego Taty,że nic nie zauwazyła :lol: Jak wróciliśmy do domu dziewczynki były w iście sylwestrowym nastroju,ani myślały żeby iść spać,szalały i bawiły się do poooozna...:multi: Quote
Draczyn Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Hebulka']Jak wrażanie po wczorajszej nocy ? I Wasze i bulwiątek ?? Dla niektórych to był pierwszy Sylwester,ciekawa jestem jak reagowały na hałas ? U mnie tradycyjnie Hebe siedziała na parapecie i podziwiała sztuczne ognie,a Emisia tak mocno spała na kolanach mojego Taty,że nic nie zauwazyła :lol: Jak wróciliśmy do domu dziewczynki były w iście sylwestrowym nastroju,ani myślały żeby iść spać,szalały i bawiły się do poooozna...:multi:[/quote]U mnie nigdy żaden pies nie bał się wystrzałow. My byliśmy na pysznej kolacji. Mój TZ nie tańczy więc o 12,30 wracaliśmy do domu wsród wystrzałów, sztucznych ogni i strzelających korków od szampana. Droga powrotna była wspaniała Quote
Viris Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Klara calkiem spokojna :) O 2 w nocy poszla na spacerek. Boje sie ja tylko puszczac na snieg, zeby sie nie przeziebila. Klara szaleje w zaspach tak ze tylko uszka wystaja :D Quote
Viris Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Wszystko w normie. Nie ma temperatury podwyzszonej, apetyt sredni - czyli jak zawsze. Dzisiaj nie piankowala. Bawi sie, rozrabia. Anutko - Dla Matyldy od Klary i Viris :> [IMG]http://www.theholidayspot.com/birthday/new/birthday.gif[/IMG] Quote
Draczyn Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Viris']Wszystko w normie. Nie ma temperatury podwyzszonej, apetyt sredni - czyli jak zawsze. Dzisiaj nie piankowala. Bawi sie, rozrabia.[/quote]To bardzo sie cieszę, że wszystko jest ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Viris Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 NO ja rowniez :) Szkoda tylko ze boje sie teraz zimowych szalenstw Klary, a jej to sprawia niesamowita radosc.. Quote
Draczyn Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Viris']NO ja rowniez :) Szkoda tylko ze boje sie teraz zimowych szalenstw Klary, a jej to sprawia niesamowita radosc..[/quote]Lepiej niech nie szaleje i nie choruje. Poszaleje sobie jeszcze w lecie Quote
Viris Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Jakbys widziala te szalenstwa w sniegu kilka dni temu to tez by Ci bylo zal ze trzeba uwazac :| Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wiem ,że to piękny widok, mam przecież ich sporo, ale czego nie robi się dla zdrowia Quote
Viris Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Na szczescie zrobilo sie troche cieplej i snieg nie jest juz taki puszysty wiec Klara nie baraszkuje juz az tak. Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jeśli ona jest wrażliwa na zimno, to radziłabym nie wyprowadzać jej na długie spacery Quote
ats Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 u nas w Skierniewicach jest ciągle mnóstwo śniegu i pieski chętnie w nim szaleją! Te wszystkie alaskan malamuty i husky wreszcie czują sie jak u siebie ;) Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ale to niestety nie warunki dla buldożkow na długie spacery Quote
mazika Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam wszystkich ;) Jocker lubi sobie czasem pobrykać po śniegu. Raz wejdzie w zaspe że prawie go nie widać, a jeszcze kiedy indziej omija z daleka i chodzi odśnieżonymi dróżkami Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witaj Mazika. Okropnie dawno cię nie było, co porabialaś tyle czasu???????? Quote
mazika Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Hej Draczyn ;) Oj działo się przez ten czas. Próbne matury, naprawde dużo nauki miałam. No i ostatnio święta, przygotowania. Musiałam mamie pomóc bo sama nie dałaby rady, ma chory kręgosłup :( naprawde najeździłą się żeby jakoś to wyleczyć i skończyło się na tym że tylko proszki musi brac schoć one i taknie zawsze daja jej ukojenie. Poza tym w końcu zdałąm prawko i za 3 tygodnie będe już mogła brykać do szkoły ;) Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Czyli w sumie dużo dobrego się wydarzyło. Wszystko się udało. Gratuluję:multi::multi: Quote
Viris Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Draczyn']Jeśli ona jest wrażliwa na zimno, to radziłabym nie wyprowadzać jej na długie spacery[/quote] A czy ja gdzies napisalam osotatnio ze bylysmy na dlugim spacerze? Szczegolnie jak ostatnio piankowala. Przeciez to oczywiste ze teraz glownie tylko siusiu i kupka. W domu moze sie nabiegac.:p [quote name='mazika']Hej Draczyn ;) Oj działo się przez ten czas. Próbne matury, naprawde dużo nauki miałam. No i ostatnio święta, przygotowania. Musiałam mamie pomóc bo sama nie dałaby rady, ma chory kręgosłup :( naprawde najeździłą się żeby jakoś to wyleczyć i skończyło się na tym że tylko proszki musi brac schoć one i taknie zawsze daja jej ukojenie. Poza tym w końcu zdałąm prawko i za 3 tygodnie będe już mogła brykać do szkoły ;)[/quote] GRatulacje zdania prawka! To bardzo dobra rzecz :> Nie wiem jak by wygladalo moje zycie bez tego malego kartonika :D POmagaj mamie ile sie da.. Chory kregoslup to jedno z gorszych schorzen :( Quote
Basia&Safi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [B][COLOR="DeepSkyBlue"][/COLOR]Witam wszystkich w nowym 2006 roku oby przyniósł duzooo Szczęścia :) musze nadrobić zaległości i powklejać jakieś foteczki :) napisać co nowego :) postaram się to zrobić jutro albo po jutrze bo mam trochę zaległych prac :) a tym czasem pozdrawiam wszystkich.......[/B] Quote
JustynaJK Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 nie wiem jak u Was,ale u mnie trasznie zasypało,warunki fatalne jeżeli chodzi o jazdę autem....brrr Quote
Recommended Posts