Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=System][COLOR=Red]Najbardziej wesole zyczenia jakie udalo mi sie znalesc [/COLOR][/FONT]
[FONT=System][COLOR=Red]Wszystkim dogomaniakom odwiedzajacym forum[/COLOR][/FONT]
[FONT=System][COLOR=Red]Buldozkow Francuskich!!!

[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Verdana][I][SIZE=4]When snow pada na trotuar
[/SIZE][SIZE=4]And the children happy are,
[/SIZE][SIZE=4]When slizgawka on the street,
[/SIZE][SIZE=4]And we all a grzaniec need,
[/SIZE][SIZE=4]Then you know, to wydarzenie:
[/SIZE][SIZE=4]It is coming Boze Narodzenie.
[/SIZE][SIZE=4]All parkingi sa zajete,
[/SIZE][SIZE=4]People jezdza jak najete,
[/SIZE][SIZE=4]Tesco, Auchan, Hypernova,
[/SIZE][SIZE=4]Goraczka nearly zawalowa
[/SIZE][SIZE=4]Shopping choinkowe things
[/SIZE][SIZE=4]And the Christmasrings.
[/SIZE][SIZE=4]Mother in the kitchen bakes
[/SIZE][SIZE=4]Sernik, piernik i z polewa keks
[/SIZE][SIZE=4]Daddy zas w living pokoju
[/SIZE][SIZE=4]Choinke wielka ustroil
[/SIZE][SIZE=4]He is hanging big balls szklane,
[/SIZE][SIZE=4]Wherever he only z drabiny dostanie...
[/SIZE][SIZE=4]Finally rodzinka liczna i cala
[/SIZE][SIZE=4]W living roomie sie zebrala
[/SIZE][SIZE=4]Now sings the happy family
[/SIZE][SIZE=4]"Oh, what a wonderful christmas tree"
[/SIZE][SIZE=4]And in the house kazdy zajety
[/SIZE][SIZE=4]Bo choinkowe roz-packing prezenty.
[/SIZE][SIZE=4]Mama ukryla finds pod choinka
[/SIZE][SIZE=4]Patelnie z teflonu i szminke,
[/SIZE][SIZE=4]gets socks and red krawatke,
[/SIZE][SIZE=4]Children zabawki i shirts na dokladke.
[/SIZE][SIZE=4]President speaks potem on TV,
[/SIZE][SIZE=4]Wszystko around in harmony,
[/SIZE][SIZE=4]Poki sie mother do kitchen nie udala:
[/SIZE][SIZE=4]i gesi swiatecznej jak burns nie ujrzala.
[/SIZE][SIZE=4]And so comes brave straz pozarna,
[/SIZE][SIZE=4]Na wszystko ready i bardzo ofiarna
[/SIZE][SIZE=4]And they bring very, very long weze
[/SIZE][SIZE=4]I takze drabiny jak mountains potezne.
[/SIZE][SIZE=4]Otwarli zawory i woda az chlupie,
[/SIZE][SIZE=4]Christmas is teraz zalana w chalupie
[/SIZE][SIZE=4]Merry Christmas, merry Christmas,
[/SIZE][SIZE=4]Hear the music, enjoy ten czas,
[/SIZE][SIZE=4]Wesolych Swiat, wesolych Swiat,
[/SIZE][SIZE=4]Merry Christmas, pozdrawiam Was[/SIZE][/I][/FONT]
[/CENTER]

[IMG]http://img497.imageshack.us/img497/2721/kartka4hf.jpg[/IMG]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Czytam te wszystkie wierszyki , życzenia , oglądam kartki przez Was robione i stwierdzam , że nic weselszego , ciekawszego , mądrzejszego nie wymyśle.[/B]
[B]Składam więc Wam Wszystkim serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.[/B]
[B]Trzymajcie się cieplutko[/B]
[B]Elżbieta Rusos[/B]

Posted

[quote name='Viris']Aha :) Zle musialam zrozumiec.:flasings:[/quote]Ja niestety mam wykształcenie techniczne i nigdy nie byłam asem z pisania. Często jestem niewłaściwie rozumiana, ale już się do tego przyzwyczaiłam. Nie przejmuj sie , na prawdę nie chciałam Cię urazić, a tak wyszło:flasings::flasings:

Posted

[CENTER][FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][IMG]http://img428.imageshack.us/img428/351/kartka4gx.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]A w Waszych pięknych duszach wiele [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Sentymentów. Świąt dających radość i[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][SIZE=5][COLOR=navy]Był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Monotype Corsiva][U][COLOR=navy][SIZE=5]Życzy Ania, Matylda i Arrigo[/SIZE][/COLOR][/U][/FONT][/CENTER]

Posted

Draczyn - e tam nie przesadzaj, az tak latwo urazic mnie sie nie da :) Pozatym mam dzisiaj o dziwo swietny humor ( to pewnie przez to ze Klaryska ma nowe rzeczy).

Anutko - Dziekuje za zyczenia. Mam nadzieje ze przez te chwile co weszlas na dogo zobaczylas wszystkie ktore do tej pory sie pojawily :)

Posted

[img]http://goliat.gorzow.mm.pl/~alkaida/gify/Swieta/BozeNarodzenie/6.gif[/img]

Jeśli już wszyscy składamy sobie życzenia, to ja też się dołączę. Nie wiem czy potrafę tak łdnie jak Wy napisać, ale pragnę Wam życzyć
[FONT=Arial Black]Dużo duuuuuuużo radości, zdrówka, szczęścia i spełnienia najskrytszych
marzeń, a pozatym pięknej choinki (jak wyżej} , dobrego karpia , pysznego śledzika i dużo , dużo słodkości w te ostatnie w tym roku
SWIETA BOZEGO NARODZENIA

[FONT=Arial]I jeszcze dużo pięknych prezentów pod choinką[/FONT]
[/FONT]

Posted

Ja również dziękuję wszystkim za zyczenia. Dopiszę się jak moja karteczka bedzie gotowa:) Tym czasem mam pytanie. Jeśli niebiosa sie nade mną zlitują to w piątek nie będe musiała iśc do pracy i pojadę do Wawy. Musze oddać ksiązki do biblioteki, a przy okazji mogłabym zaopatrzyć w conieco moje szkraby. Gdzie mam sie udac??? Czyli jednym slowem gdzie jest w Warszawie najfajniejszy sklep zoologiczny. Taki np. zeby i ubranka jakies były? Bo ja znam tylko KAKADU w centrach handlowych. Z góry dziekuje

Posted

Joss, bardzo dobrze zaopatrzona jest Sara Zoo w Wola Park. Nie wiem tylko czy są ubranka. Poprzedni sweterek kupiłam Mati właśnie tam, ale ostatnio nie widziałam. Jutro jade na poszukiwania dalej - może odkryje jakiś fajny sklep ;)

Posted

O, fajnie!!! To pojade do Wola Park:) Przy okazji skocze do ZARY:)))))
A jakbyś Anutko cos jeszcze wyczaiła to ja chętnie skorzystam z namiaru:) Nie chce im teraz kupować swetrka bo nasiąknie od smiegu i tak bedzie im w nim zimno. Idealne błoby coś z ortalionu na polarze:) A moze znacie jakichś psi LUMPEX?:haha:

Posted

W topiku nowy forumowicz Anutka podaje adres chyba na alegro tam fajne ciuchy dla psów są iszybko realizują zamówienia tanio do tego całkiem w dechę może zobacz tam.
Mama Wioli Ja chyba zamówię dla Buni

Na topiku nowy forumowicz Anutka podaje stronę chyba alegro tam szybko można zamówić tanio fajny ciuch. Zobacz tam ja się napaliłam i kupię Buni
Mama Wioli

Posted

[quote name='Joss']Ja również dziękuję wszystkim za zyczenia. Dopiszę się jak moja karteczka bedzie gotowa:) Tym czasem mam pytanie. Jeśli niebiosa sie nade mną zlitują to w piątek nie będe musiała iśc do pracy i pojadę do Wawy. Musze oddać ksiązki do biblioteki, a przy okazji mogłabym zaopatrzyć w conieco moje szkraby. Gdzie mam sie udac??? Czyli jednym slowem gdzie jest w Warszawie najfajniejszy sklep zoologiczny. Taki np. zeby i ubranka jakies były? Bo ja znam tylko KAKADU w centrach handlowych. Z góry dziekuje[/quote]Joss wątpię czy dla buldożka dostaniesz gotowe dobre ubranko. W temacie "Pozostałe rasy ozdobne" jest specjalny topik o psich ubrankach. Tam jest wymieniony sklep na allegro, gdzie szyją najrozmaitsze ubranka na miarę. Ja swoje też zamawiałam na wystawie u producenta, który uszył na miarę. Buldożek ma bardzo dużą głowę i jeśli ubranko jest dobre, to przeważnie nie przechodzi przez głowę. Gotowy, można kupić tylko sweterek, który nie jest najlepszy na śnieg, bo przemięka. Zapytaj się może Agamy na pv, bo ona ma sklep z psimi artykułami i może aktualnie coś takiego bedzie miała

Posted

Jak bylysmy dzisiaj na zakupach to znalazly sie dwa pasujace na Klare ciuszki na polarze, zabezpieczone z wierzchu ortalionem.
I glowa sie zmiescila, poniewaz wszystko bylo regulowane.

W Warszawie polecam oprocz tego sklepu w Wola Parku jeszcze sklep w Galerii Mokotow. Maja tam na prawde spory wybor i ubranek i wszelkich innych zwierzecych akcesoriow.

W Wola Parku widzialam superasne maskotki, musze sie tam wybrac dla Klary po pluszaka jak bede w Warszawie.

Posted

Ja też oglądałam dzisiaj ubranka w sklepiku prowadzonym przez moich znajomych. Wszystkie były regulowane , najczęściej zapinane na rzepy już po nałożeniu na psa . Nie ma więc mowy o tym by nie zmieściła się psia główka.
Niektóre miały kaptury wykończone futrem. Po prostu cudo!!!!