Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie zaczekaj ze zrobieniem następnego do czasu aż będzie wyglądać podobnie (myślę że jeśli jeszcze nie wygląda, bo ma prawo po chemii, to już wkrótce będzie). Wtedy powtórzymy wszyscy te miłe słowa. Trzymajcie się diewczyny, bo jesteście dowodem na to, że warto jest walczyć!

Posted

[quote name='malgosia78']W takim razie zaczekaj ze zrobieniem następnego do czasu aż będzie wyglądać podobnie (myślę że jeśli jeszcze nie wygląda, bo ma prawo po chemii, to już wkrótce będzie). Wtedy powtórzymy wszyscy te miłe słowa. Trzymajcie się diewczyny, bo jesteście dowodem na to, że warto jest walczyć![/quote]Zdjęcie robione wczoraj jest na poprzedniej stronie. Jest ogromna różnica, ale i tak jest dużo lepiej niż np miesiąć temu

Posted

Witajcie :)
Jak Wam się podoba nowa dogomania?
Zmienili szatę graficzną i nie mogłam się dziś zalogować,bo miałam ustawione na automatyczne i nie znałam hasła.Ale całe szczęście,że nie wykasowuję maili z takimi wiadomościami i znowu jestem na dgm :D .

Posted

właśnie widzę, że wszystko się pozmieniało! musiałam się znowu logować!
a co do [b]LIZY[/b] - dla mnie zawsze będzie ideałem! na tym zdjęciu wygąda pięknie! i , co najważniejsze - zdrowo!

pozdrowienia dla wszystkich!

Posted

Wszystko inaczej . Trzeba się przyzwyczaić. W starej zrobiło się za ciasno. Tylko cyrk z logowaniem. Ja np zapomniałam hasła. No ale już jest ok. Witaj Ats. Znów dawno Cię nie było

Posted

O! znalazlam ogloszenia znajomej hodowli, znajomej z dogo. Dla kazdego cos dobrego, w kazdym wieku, w kazdym kolorze...
[url]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,310659.asp[/url]

Posted

[quote name='Joss']O! znalazlam ogloszenia znajomej hodowli, znajomej z dogo. Dla kazdego cos dobrego, w kazdym wieku, w kazdym kolorze...
[URL]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,310659.asp[/URL][/quote]A to ciekawostka, zaraz zobaczę

Proponuję przeniesienie tgo wątku do "Sprostowania i nieporozumienia", z wiadomych powodów

Posted

[quote name='Admin']Zostalo zaktualizowane oprogramowanie forum, ale w ciagu najblizszych kilku tygodni czeka nas calkowita zmiana oprogramowania.[/quote]
Czekaja nas zmiany na forum i dlatego zapamiętajcie swoje hasła, abyście nie mieli takich kłopotow, jak ja dzisiaj, bo zapomniałam starego hasła. Na szczęście szybko przysłali mi nowe

Posted

Myślę , że nia ma potrzeby przenoszenia się na nieporozumienia.
Wszystko się zgadza , szczenięta są moje , no i co z tego ?
Czy są brzydkie , zaniedbane ,niedokarmione ?
Dla zainteresowanych dodam, że są już po 3 szczepieniach.
Pozdrawiam
Bardzo Wam życzę drogie Panie , by do końca Waszycgh dni , tylko takie problemy zaprzątały Wasze piękne główki.

Szczenieta zaś , dlatego mam w róznym wieku , gdyż nie staram się ich wcisnąć komukolwiek . Selekcjonuje nabywców .

Posted

[quote name='elżbietarusos']Myślę , że nia ma potrzeby przenoszenia się na nieporozumienia.
Wszystko się zgadza , szczenięta są moje , no i co z tego ?
Czy są brzydkie , zaniedbane ,niedokarmione ?
Dla zainteresowanych dodam, że są już po 3 szczepieniach.
Pozdrawiam
Bardzo Wam życzę drogie Panie , by do końca Waszycgh dni , tylko takie problemy zaprzątały Wasze piękne główki.

Szczenieta zaś , dlatego mam w róznym wieku , gdyż nie staram się ich wcisnąć komukolwiek . Selekcjonuje nabywców .[/quote]Temat już przenioslam na "Sprostowania i nieporozumienia" . Reklamacja przyszla z opóżnieniem. Kogo ten temat interesuje, może tam zajrzeć, a kogo nie interesuje, to nie będzie musial nic na ten temat czytać

Posted

jak bylismy kupic bajteczka to Pan Staś tez miał dwa starsze szczeniaki ( w tym bajtka), oba innego koloru, a poza tym mial miot tych maluszków z którego pochodzi Tusiek...czy to cos złego....?

Posted

[quote name='_beatka_']jak bylismy kupic bajteczka to Pan Staś tez miał dwa starsze szczeniaki ( w tym bajtka), oba innego koloru, a poza tym mial miot tych maluszków z którego pochodzi Tusiek...czy to cos złego....?[/quote]To nic złego Beatko, ale właśnie dlatego opuścił znaczni cenę i sprzedał je b. tanio w dobre ręce, aby nie mieć za rok do sprzedania szczeniaczków w każdym kolorze i w każdym wieku. Szczeniak przyzwyczaja się do swoich właścicieli i sprzedając go w póżnym wieku , robi mu się ogromną krzywdę

Posted

[quote name='Joss']O! znalazlam ogloszenia znajomej hodowli, znajomej z dogo. Dla kazdego cos dobrego, w kazdym wieku, w kazdym kolorze...
[url]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,310659.asp[/url][/quote]

W ogloszeniu jest napisane ze w roznym wieku, nie w kazdym.
Chyba troche ciezko by bylo miec szczeniaki w kazdym wieku. Chocby z kazdego dnia w roku :) Trzebaby bylo miec prawie 400 suk hodowlanych :>

Posted

Viris nie poznaję cię . Ty zawsze lubiłaś porządek. Wiel e osób prosiło o to aby takie kontrowersyjnetematy nie były tu poruszane, bo je to nie interesuje. Dlatego też ten temat przeniosłam do innego topiku i wydaje mi się ,że powinien tam pozostać. Pilnujmy razem porządku i starajmy sie, aby nikomu nie zakłucać spokoju.

Posted

Wybacz. Kiepsko dzisiaj stoje z czasem a nowa dogomania mi strasznie szwankuje. Nie moglam sobie pozwolic na latanie miedzy tematami wiec odpowiedzialam na notke w tym temacie w ktorym zostala umieszczona.
Pozatym nie chce sie denerwowac wchodzac do tamtego tematu gdzie chyba ten watek jest kontynuowany. Ja juz mam dosyc zwad i chce sie odprezyc zagladajac na dogomanie. A tamten temat raczej dotyczy klotni. Ja nie mam na nie po prostu ochoty.

A dbanie o porzadek mam nadzieje ze bedzie juz dlugotrwale i kazdemu z uzytkownikow wejdzie w krew 8)

Posted

[quote name='Viris']Wybacz. Kiepsko dzisiaj stoje z czasem a nowa dogomania mi strasznie szwankuje. Nie moglam sobie pozwolic na latanie miedzy tematami wiec odpowiedzialam na notke w tym temacie w ktorym zostala umieszczona.
Pozatym nie chce sie denerwowac wchodzac do tamtego tematu gdzie chyba ten watek jest kontynuowany. Ja juz mam dosyc zwad i chce sie odprezyc zagladajac na dogomanie. A tamten temat raczej dotyczy klotni. Ja nie mam na nie po prostu ochoty.

A dbanie o porzadek mam nadzieje ze bedzie juz dlugotrwale i kazdemu z uzytkownikow wejdzie w krew 8)[/quote]Jeżeli nie masz ochoty na kłutnie to po co zabierasz głos w tym temacie, przecież ciebie on nie dotyczy???????

Posted

Zwrocilam tylko uwage na to ze Joss uzyla troche nieodpowiedniego okreslenia. A pozniej to okreslenie bylo powtarzane. :o

Pozatym Off z tego co wiem jest dla kazdego na temat a odpowiadalam na posta z offu wlasnie w offie.

Posted

[quote name='Viris']Zwrocilam tylko uwage na to ze Joss uzyla troche nieodpowiedniego okreslenia. A pozniej to okreslenie bylo powtarzane. :o

Pozatym Off z tego co wiem jest dla kazdego na temat a odpowiadalam na posta z offu wlasnie w offie.[/quote]Ale ten temat zostal przniesiony gdziindziej, więc nie rozumiem uporu, aby go tu kontynulować. Co za rożnica, czy denerwujsz się w tym topiku, czy w innym?????????????????????

Posted

[quote name='Joss']Tak, oczywiście moja wina. Zamiast 'róznym, napisałam 'każdym'. Bije się w pierś!!![/quote]Nie przejmuj sie Joss, przecież między różnym, a każdym, naprawdę nie ma wielkiej różnicy, ja przynajmniej jej nie dostrzegam i nawet tego nie zauważyła