BlackSheWolf Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 nie bede miec juz psa. Kleksiu....:( [*] jutro bysmy swietowali... a takto ? :( smutny dzien to bedzie :( bo bez ciebie ... Quote
BlackSheWolf Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Psiutka ty to piszesz na serio czy poprostu nie masz co robic ? wychodzi na to, ze robisz sobie ze mnie jaja ;| wiesz co nie mam ochoty na zarty... Quote
BlackSheWolf Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Kleksiu wszystkiego najlepszego... dzis mialbys 10 urodziny... :( ja przed twoim odejsciem kupilam ci juz nawet prezent na urodziny :( ... a teraz pozostala mi tylko pustka... ten dzien zawsze byl szczesliwy a teraz jest dla mnie pelen smutku :( tesknie i kocham! Quote
magdyska25 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Black Kleksik jest przy Tobie i zawsze będzie!!! Szkoda tylko że nie "fizycznie".....:-( Quote
dadiii Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ojc troszke spoznione ale szczere dla Kleksia zyczonka zeby byl wesoly za TM i byl na toba Black Kleksio (*) Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 witamy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846350#post9846350[/URL] Quote
Psiutka380 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie nie robię sobie z ciebie jaj. Jeśli tak to odebrałaś źle to przepraszam. Naprawdę przepraszam. Myślałam ze jak nie możesz mieć psa to by się rodzice zgodzli na inne zwierzątko. Naprawdę nie gniewaj się! Kleksiu['] Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hej ... Sorki, ze długo nie pisałam, ale właśnie od nowa muszę wkupić się w łaski, bo miałam mała przerwę. A tak na marginesie, to wiesz ze Niuniek spogląda na Ciebie z góry i nie chce, żeby jego pańcia sie smuciła bo miał wspaniałe życie u jej boku :) Quote
BlackSheWolf Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 PSIUTKA nie obrazilam sie ;) ChiQuita Witaj :) mam nadzieje, ze Kleksiu nade mną czuwa :) i jest gdzies tutaj. Quote
Psiutka380 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Kleksiu napewno jest koło ciebie i choć nie możesz go zobaczyć to chyba możesz poczuć jego obecność. Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 a ja powoli żyje.... nie mam co robic.. taka ladna pogoda... a ja nwet nie mam z kim wyjsc.. polazic z godzine czy dwie na spacerku :( Quote
Psiutka380 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No wiem tak było dziś słonecznie... Aż się chciało wyjść. Wiesz jak moi nie kazali mi mieć kota to nie pytałam się ich potem i kota do domu przywiozłam byłam głucha na protesty. Potem byli cicho i nikt nie zaprotestował. A kotek stał się ulubieńcem. Tylko ja wzięłam kota od znajomej. A tobie raczej trudno by było wziąć pieska z hodowli niezauważalnie. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kochana czuwa :) i z chmurki cały czas Cię obserwuje :) Quote
Asiaczek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witaj Black! Ja tez jestem z Toba... Jeszcze będzie dobrze. Sama zobaczysz... Pzdr. Quote
dadiii Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 oj ja po nieoecnosci dla Kleksia (*) (*) a twoi rodzice dalej nieugieci na nowego psiaka?? Quote
Ola164 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Black jestem z Tobą... Ja też straciłam najlepsza przyjaciółke... Hapi... :( Quote
BlackSheWolf Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 witajcie... przepraszam ze nie pisalam :( jutro mijają 2 miesiace.... kiedys nie wyobrazalam sobie dnia bez Kleksia a to juz 2 miesiace go nie ma ;( ból zamiast mijac jest coraz wiekszy... na kazda mysl o nim wpadam w płacz ;( a w domu pustka... jest szansa na nowego psa ze schroniska ale musi byc jak to moja mama powiedziala wyjatkowy.... pokazalam jej ponad 60 psow i zaden nie pasuje... jeden byl ale okazalo sie ze ma juz dom... mama chyba spacjalnei tak mowi, aby nie miec psa ;( a ja umieram z tesknoty... KOCHAM ! KOCHAM ! KOCHAM ! i tesknie ;( Quote
Krawaciorek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wiem wiem co czujesz... mi jutro mija 1,5 roku kiedy Krawcio mi zaginął :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts