Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Słodki jest,starszy pan ale ma takie coś w wyrazie pysia,no nie wiem ale mi mojego Bambiego przypomniał(Bambo[`]). Nie byli podobni z wyglądu ale to coś w spojrzeniu:loveu::loveu: Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj ! Widziałam ćlicznego modela:loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/144/865e5d1054408f12med.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No i w sumie bardzo dobrze, że Kleksik był taki trochę, no... grubasek, bo przynajmniej w czasie choroby miał co zrzucać. A teraz wygląda baaaardzo ładnie, choc rzeczywiści ma troche smutny wyraz pyszczka. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Witanko Widze, ze Kleksiu odzyl, dobrze, ze troche schudl, teraz wyglada cudnie Quote
eska87 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [URL]http://images26.fotosik.pl/159/792e4e4a3d70e837.jpg[/URL] Całuski, cukiereczki, ciasteczka :loveu::loveu: Fajnie, że Kleksio już zdrowy :multi: Porcja drapanka dla niego ode mnie ;) Quote
Lolan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No to Kleksik cie musial nieźle nastraszć co? ;) [url]http://images26.fotosik.pl/159/2a49a25bee9fbb1a.jpg[/url] hahaha kogucik rlzzz Kleks to twardy gość x) Duzo zdrowia i radosnych chwil dla niego. Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 my u was pierwszy raz ale postramy sie wpadac dziekujemy za odwiedziny u nas mam takie samo zdanie jak ty ze inni nie rozumieja ze pies moze byc najlepszym przyjacielem i maja luzne podejscie jak im zdechenie psiak ciesze sie bardzo ze klesk doszedl do zdrowia:multi: co do fotek to super ten kogucik jest super:loveu: pozdrawiamy i zdrowka zyczymy Quote
polciuaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Muahaha.!Fotka jest zabójcza.!:diabloti: Wiesz co Agatko..tak sie zlozylo,ze poszlam dzisiaj do weta po jedzenie dla mojego kota..i jak wchodzilam do gabinetu to wychodzil z niego facio z psem jak Kleks.!No doslownie identyczny.!Malusi jak pinczerek,czarny z taka brodka siwa itp.!Nawet byl mniejwiecej tej samej wagi.!;D Quote
Kincia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 O jeja jak super :multi::multi::multi: A ile slicznych fotek :loveu::loveu: Hi hi ten kogucik :cool3::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Wiecie co... Bóg dał mi ten ostatni wczorajszy dzień... abyśmy mogli nacieszyć się sobą... taki ostatni dzień bez bólu... jednak czemu dał mi nadzieje?? ;( a dziś było gorzej... niestety nie dam rady więcej napisać bo zalewam łzami klawiature.... napisze tylko: Kleksiu tak bardzo mi ciebie brakuje ! ;( minęło dopiero 1,5 h odkąd Cie nie ma ze mną ;( a ja już tęsknie i nie wiem co robić... tak tu pusto bez ciebie ;( Wiem, że teraz nie czujesz już bólu i latasz wśród aniołków... [*] TAK BARDZO CIE KOCHAM!!! [*] Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Oj, jak mi przykro...:-( ["] ["] ["] dla Kleksika... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Strasznie mi przykro... Kleksiu, będziemy Cię pamiętać ['] Quote
magdyska25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Oj Kleksik......będziesz w naszej pamięci.... [*] Quote
BlackSheWolf Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 tak tu pusto bez niego ;( wszedzie tylko jego rzeczy... jego zdjecia... w telefone na tapecie, w kompie, nad łóżkiem ;( przeciez on mial dopiero 10 lat ;( ;( to z nim dorastalam ;( byl ze mna od mojego 7 roku zycia... zawsze razem ;( a teraz zostalam sama ;( Quote
basia bonnie Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 o matko :( tak mi przykro :(:( [''] Trzymaj się:* Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nie zostałaś sama, my jestesmy z Tobą... Nam też brakuje Kleksa... a mnie szczególnie. Wiesz przeciez, że byl moim ulubieńcem...:-( Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ale tak pusto w domu ;( juz nigdy go nie poglaszcze ;( nigdy juz nie dostane od niego buziaka ;( ;( to byl moj malutki braciszek ;( nie wiem co robic... nic mi sie nei chce ;( jeszcze do konca do mnie to nie dociera ze juz go nigdy nie zobacze.. ;( juz nie bedzie czekal pod drzwiami zanim ja przyjde ze szkoly...nie zobacze tego merdajacego ogonka ;( tych jego ładnych oczu ani kogucika na glowie ;( juz nie bedziemy chodzic na dlugie spacery.... juz nie bedzie spal ze mna ;( tak pusto... ;( ;( bylam z nim do ostatniej chwili ;( ;( ;( ;( Quote
BlackSheWolf Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 a ja zamowilam mu juz komplecik obrozke i smycz na urodziny ;( tak bardzo chcialam juz wakacje ;( abysmy mogli znowu siedziec razem na dzialce... na pomoscie i patrzec na jezioro ;( tak bardzo to lubilismy ;( Quote
Klaudia :-) Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jesteśmy z Tobą,trzymaj się Agata Quote
polciuaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Matko.!Popłakalam sie.!:placz::placz::placz: Agaciu trzymaj sie.!My zawsze bedziemy z Toba.! Kleksiu napewno byles wspanialym psem i na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci...[`] Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [*] [*] [*]kleksik:placz::-( bedzie nam Ciebie brakowac chodz teraz jestes zdrowy i szczesliwie sobie biegasz :Dog_run: tak popieram zdanie kolezanki MY BEDZIEMY Z TOBA caly czas:glaszcze: Quote
Kincia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No nie.....!!!!!!!:placz::placz::placz: Nie wierze poprostu nie nie nie ! Jak to :placz::placz::placz: Biedny Kleksiu :placz: Nigdy o tobie nie zapomnimy :placz::placz: [*] Kochany ! :placz: Quote
Akadna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [COLOR=RoyalBlue]Tak mi przykro..... [B]Kleksiku[/B]..[']['] Agato, On będzie na Ciebie czekał.... A teraz pewni biega za TM z innymi pieskami..... 3m się... Werka:([/COLOR] Quote
Recommended Posts