Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

Słodki jest,starszy pan ale ma takie coś w wyrazie pysia,no nie wiem ale mi mojego Bambiego przypomniał(Bambo[`]). Nie byli podobni z wyglądu ale to coś w spojrzeniu:loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj ! Widziałam ćlicznego modela:loveu:
[url]http://images33.fotosik.pl/144/865e5d1054408f12med.jpg[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No i w sumie bardzo dobrze, że Kleksik był taki trochę, no... grubasek, bo przynajmniej w czasie choroby miał co zrzucać. A teraz wygląda baaaardzo ładnie, choc rzeczywiści ma troche smutny wyraz pyszczka.
Pzdr.

Posted

[URL]http://images26.fotosik.pl/159/792e4e4a3d70e837.jpg[/URL]
Całuski, cukiereczki, ciasteczka :loveu::loveu:

Fajnie, że Kleksio już zdrowy :multi:
Porcja drapanka dla niego ode mnie ;)

Posted

No to Kleksik cie musial nieźle nastraszć co? ;)
[url]http://images26.fotosik.pl/159/2a49a25bee9fbb1a.jpg[/url]
hahaha kogucik rlzzz
Kleks to twardy gość x)
Duzo zdrowia i radosnych chwil dla niego.

Posted

my u was pierwszy raz ale postramy sie wpadac
dziekujemy za odwiedziny u nas

mam takie samo zdanie jak ty ze inni nie rozumieja ze pies moze byc najlepszym przyjacielem i maja luzne podejscie jak im zdechenie psiak
ciesze sie bardzo ze klesk doszedl do zdrowia:multi:

co do fotek to super ten kogucik jest super:loveu:

pozdrawiamy i zdrowka zyczymy

Posted

Muahaha.!Fotka jest zabójcza.!:diabloti:
Wiesz co Agatko..tak sie zlozylo,ze poszlam dzisiaj do weta po jedzenie dla mojego kota..i jak wchodzilam do gabinetu to wychodzil z niego facio z psem jak Kleks.!No doslownie identyczny.!Malusi jak pinczerek,czarny z taka brodka siwa itp.!Nawet byl mniejwiecej tej samej wagi.!;D

Posted

Wiecie co... Bóg dał mi ten ostatni wczorajszy dzień... abyśmy mogli nacieszyć się sobą... taki ostatni dzień bez bólu... jednak czemu dał mi nadzieje?? ;(
a dziś było gorzej... niestety nie dam rady więcej napisać bo zalewam łzami klawiature.... napisze tylko:

Kleksiu tak bardzo mi ciebie brakuje ! ;( minęło dopiero 1,5 h odkąd Cie nie ma ze mną ;( a ja już tęsknie i nie wiem co robić... tak tu pusto bez ciebie ;( Wiem, że teraz nie czujesz już bólu i latasz wśród aniołków...
[*] TAK BARDZO CIE KOCHAM!!!
[*]

Posted

tak tu pusto bez niego ;( wszedzie tylko jego rzeczy... jego zdjecia... w telefone na tapecie, w kompie, nad łóżkiem ;( przeciez on mial dopiero 10 lat ;( ;( to z nim dorastalam ;( byl ze mna od mojego 7 roku zycia... zawsze razem ;( a teraz zostalam sama ;(

Posted

ale tak pusto w domu ;( juz nigdy go nie poglaszcze ;( nigdy juz nie dostane od niego buziaka ;( ;( to byl moj malutki braciszek ;( nie wiem co robic... nic mi sie nei chce ;( jeszcze do konca do mnie to nie dociera ze juz go nigdy nie zobacze.. ;( juz nie bedzie czekal pod drzwiami zanim ja przyjde ze szkoly...nie zobacze tego merdajacego ogonka ;( tych jego ładnych oczu ani kogucika na glowie ;( juz nie bedziemy chodzic na dlugie spacery.... juz nie bedzie spal ze mna ;( tak pusto... ;( ;(
bylam z nim do ostatniej chwili ;( ;( ;( ;(

Posted

a ja zamowilam mu juz komplecik obrozke i smycz na urodziny ;(
tak bardzo chcialam juz wakacje ;( abysmy mogli znowu siedziec razem na dzialce... na pomoscie i patrzec na jezioro ;( tak bardzo to lubilismy ;(

Posted

No nie.....!!!!!!!:placz::placz::placz:
Nie wierze poprostu nie nie nie ! Jak to :placz::placz::placz:
Biedny Kleksiu :placz: Nigdy o tobie nie zapomnimy :placz::placz:
[*]
Kochany ! :placz:

Posted

[COLOR=RoyalBlue]Tak mi przykro.....

[B]Kleksiku[/B]..['][']

Agato, On będzie na Ciebie czekał.... A teraz pewni biega za TM z innymi pieskami.....

3m się...

Werka:([/COLOR]