martaipieski Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 rozkoszne słodziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Rozliczenie 9.02.2011 Wpłaty na małego Viko: Agnieszka G - 300zł Katarzyna P - 80zł Ania z Poznania - 32zł Karolina K - 30 zł Karol S - 30 zł Chita - 30zł Jakub Ł - 31 zł Anna N - 30 zł Razem: 563zł Rachunek z kliniki do uzupełnienia Quote
Helga&Ares Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Muszę napisać do Pani Grażyny co tam u Nich słychać Quote
Helga&Ares Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 "przesyłam kilka zdjęć mojego kumpla Bruna, urósł, zmężniał, trochę psoci, ale każdy młody "człowiek" ma takie okresy, nawet przez moment nie żałowałam że wzięłam go do siebie. Jak tylko coś zbroi to robi takie słodkie sarnie oczy że nie ma siły się na niego gniewać. Jest zdrowy jak rydz i szybki jak wiatr, wszyscy na osiedlu i nie tylko się, nim zachwycają, z każdym by się bawił, ma kilku psich kolegów z którymi się często spotykamy na spacerach i pomimo że są to koledzy małych rozmiarów (Yorki) to umie się z nimi tak bawić że nie robi im krzywdy. W tej chwili jak piszę do Pani Bruno już smacznie śpi na swoim tapczaniku, łapkami do góry. córki go kochają nad życie, zresztą my wszyscy. Serdecznie Panią pozdrawiamy razem z Brunem" Quote
conceited Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 ojej, jaki z niego lis się zrobił :) długa kita i uśmiechnięty pychol. Świetnie chłopak trafił, tolerancyjny domek, bo znając Viko, to wszystkich sobie podporządkował ;) Quote
GoniaP Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Cudnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Pani napisała mi we wcześniejszym mailu że kupiła mu szampon dla Rudych piesków i dlatego jest taki puchaty świecący i cytuję 'wygląda jak maskotka':) Ale kita faktycznie typowo lisia Quote
Recommended Posts