Jump to content
Dogomania

Kolejny łup Mosii i Rebellii - sznaucer olbrzym; ma nowy dom.Foty str 6.

Recommended Posts

Posted

Właśnie dzwoniła Rebellia. Znalazły z Mosii sznaucera olbrzyma w jednej z podradomskich wsi. Psiaka ktoś wyrzucił w niedzielę i dzisiaj miał zostać "załatwony" wiatrówką, bo szanowne społeczeństwo na widok psiaka trzepało portkami :angryy:. Pies ma max. 2-lata, jest żywy, łagodny, w poniedziałek będzie kastrowany (:evil_lol:). O ile dobrze zrozumiałam, pojechał do hotelu.
Więcej napiszą dziewczyny jak wrócą - kolejki po Bingo (chyba tak go ochrzciły;) )mogą się już ustawiać :diabloti:
Prosimy się nie przepychać ;)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Jacol123
Posted

O rany! Kolejny sznaucer olbrzym! A to takie wspaniałe psy! Pokażcie jakieś zdjęcie :)

Posted

taaaaa
a ja mam juz wszystkiego dosc... zapsiłam się po uszy. 4 swoje osobiste + 3 na hotelu + szczeniak POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
moze ktos zaoferuje tymczas dla Bingo???

Posted

Bingo jest teraz w hoteliku(tam gdzie Dragon i Żaba;) ) w poniedziałek bedzie kastrowany. Stan ogólny dosyc dobry, 2 dni temu wpadł pod samochód ale ku niezadowoleniu miejscowych, wyszedł z tego bez szwanku.

zaraz wkleje fotki

Posted

Mosii, już nic innego mi nie pozostało tylko żartować. Ja też juz padam i jestem wsciekła z bezsilności . Ludzie psy wyrzucaja , bez sensu rozmnażaja a domków jakos nie przybywa . My wszyscy zapsieni. Porażka.

Rzeczywiście piękny pies .
Mosii w sprawie tego psiaka co ja znalazlam bylo duzo telefonow po ogloszeniu w gazecie, moze i Tobie się uda. Choć sam telefon to mało ale.... . Licze , ze znajdzie sie chetny bo pies jest przepiękny.

Pozdrawiam,

ps, wcale sie wetowi nie dziwę - Pikuś na takiego pięknego psa , a fe :)

Posted

;)

ja sie wczoraj załamałam, obserwowałam tego psa przez kilka dni. Zawsze w tym samym miejscu, byłam przekonana ze to miejscowy ale wczoraj zwątpiłam. Zatrzymałam auto popytałam w sklepie pijaczków o co chodzi...

ten pies od niedzieli czeka na swojego pana............... ciągle w tym samym miejscu.............

Posted

malawaszka napisał(a):
jejku jaki piękny!!! jak przyjadę do domu to wrzucę go na stronke - cudny!!!!! kurcze przydałoby się go obciać, a ja teraz nie mam maszynki bo pożyczyłam :shake:

Moniczka, a jak odzyskasz dałabyś zaprosić na obcinanie Bingusia w Częstochowie? :p

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Mam cicha nadzieje, ze juz nei bedzie czekal u Mosii, ze bedzie w nowym domku.

oj też mam taką nadzieję.........