ktrebor Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [SIZE=-1]I'KORMEESE Tajgeta Młodzieżowym Zwycięzcą Europy 2007
Gosia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No co tak cicho? GRATULACJE!!! ARATORN SIWASH LEGEND Hannibal 3 doskonały. Podobno jest bez kudłów.
ktrebor Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 No pewnie, że gratulacje. A cicho, bo mi już tak trochę głupio dyskutować z samym sobą :)
bill Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [LEFT]E tam z samym sobą, wielkie gratulacje, pozdrawiam [/LEFT]
bill Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [LEFT]Czy cichy miłośnik to nie wiem:) ale nie powiem zwróciłem uwagę na shiby szczególne ze zawsze podobały mi sie psy pierwotne maja w sobie to coś co urzeka, pozdrawiam [/LEFT]
Gosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kraków- BOB- Mara Shimas I'm COOL WITHOUT YOU- czyli moja Tattoi. W ringu pokonała suczkę- Zw. Europy a w porównaniu- Mł. Zw. Europy oraz Inter Championa. Dziękujemy za uwagę :Cool!: :Cool!: :Cool!:
ktrebor Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Super :) a możesz wstawić stawkę z katalogu? To byśmy wspólnie wyniki uzupełnili.
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Tu jest kilka zdjęć Shib z wystawy z Brukseli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6241005#post6241005 Pzdr
Matagi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Gosia!!!!!:lol: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: Widzimy sie w Białymstoku? Kto sie z shibami wybiera? Ja Baby nie wystawiam - bo....WIDZIAŁAM DZIS NA USG SERDUSZKA MAŁYCH BABISZONÓW!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Urodzą sie w lipcu!!!!:multi: :lol: A tu stawka shibowa w Krakowie: Shiba, pies, młodzieży - ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal Piekarczykowie Małgorzata, Paweł, Marki Shiba, pies, młodzieży - BELFEGOR Hannibal Piekarczykowie Małgorzata, Paweł, Marki Shiba, pies, młodzieży - I'KORMEESE Tajgeta Lewis-Crooks Charles, Żelów Shiba, pies, młodzieży - SAKAI Gamron Niemiec Magdalena, Kobyłka Shiba, pies, pośrednia - GENDO Leo Libra FCI Dworzański Marek, Kraków Shiba, pies, otwarta - ADISAR Sai-No-Kawara Dubjakova Sarka, Ostrava-Hrabuvka Shiba, pies, otwarta - CHIKASHII Brikasta Wielgomas Waldemar, Latchorzew Shiba, pies, championów - ENDO Hneda Tvrz Berger Monika, Kraków Shiba, suka, młodzieży - CALLA z Zakątka Izi Potocka Agnieszka, Warszawa Shiba, suka, otwarta - Mara Shimas I'M COOL WITHOUT YOU Piekarczykowie Małgorzata, Paweł, Marki Shiba, suka, otwarta - RAHIMA REPEAT PERFORMANCE Lewis-Crooks Ch., Żelów
ktrebor Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Matagi']Gosia!!!!!:lol: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :multi: :lol: Widzimy sie w Białymstoku? Kto sie z shibami wybiera? Ja Baby nie wystawiam - bo....WIDZIAŁAM DZIS NA USG SERDUSZKA MAŁYCH BABISZONÓW!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Urodzą sie w lipcu!!!!:multi: :lol: No pewnie my się pojawimy, jak dobrze pójdzie to oprócz Amandila weźmiemy Kibę i JaJa A tu stawka shibowa w Krakowie: Psy Młodzież I'KORMEESE Tajgeta - I, dosk, NJwR ARAGORN SIWASH LEGEND - II, dosk. BELFEGOR Hannibal III, bdb SAKAI Gamron IV Psy Pośrednia GENDO Leo Libra Psy Otwarta ADISAR Sai-No-Kawara I dosk CHIKASHII Brikasta II bdb Psy Championy ENDO Hneda Tvrz dosk Suki Młodzież CALLA z Zakątka Izi dosk Suki Otwarta Mara Shimas I'M COOL WITHOUT YOU - I dosk, BOB RAHIMA REPEAT PERFORMANCE - II
Gosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chikashi dostał bdb bo użarł właściciela, Cala- doskonała.
ktrebor Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 A ma ktoś może zdjęcia RAHIMA'y chyba po raz pierwszy występuje na polskim ringu?
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ktrebor']A ma ktoś może zdjęcia RAHIMA'y chyba po raz pierwszy występuje na polskim ringu? Zdaje się że ja powinnam mieć fotkę tej suczki - sprawdzę i jak mam to w weekend wstawię (chyba że mnie ktoś ubiegnie). Mam tez wyniki z Krakowa - spisane z tablicy przy ringu - ale mi się jeden wynik nie zgadza z tym co tu piszecie i nie wiem czy mam podawać.:roll: Pzdr
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kraków Psy Młodzież I'KORMEESE Tajgeta - I, dosk, NJwR, Zw.Mł. ARAGORN SIWASH LEGEND - II, dosk. BELFEGOR Hannibal - III, bdb (na tablicy było dosk III ???) SAKAI Gamron IV bdb Psy Pośrednia GENDO Leo Libra - I, dosk, CWC Psy Otwarta ADISAR Sai-No-Kawara I dosk, CWC, res.CACIB CHIKASHII Brikasta II bdb Psy Championy ENDO Hneda Tvrz dosk, CWC, CACIB, NDPwR Suki Młodzież CALLA z Zakątka Izi dosk (na tablicy było bdb ????) Suki Otwarta Mara Shimas I'M COOL WITHOUT YOU - I dosk, BOB, CWC, CACIB, NDSwR RAHIMA REPEAT PERFORMANCE - II, dosk, res.CACIB Dopisałam to co brakowało + rozbieżności z tablicą wyników. Jakie były oceny naprawdę to nie wiem bo w karty ocen nie zaglądałam. A różnie to było z kompetencjami gospodarzy ringów na tej wystawie (na jednym z ringów nawet wręczano medale za oceny BDB!!!!!! :crazyeye: :crazyeye:). Może uda Wam się wszystko ustalić "pocztą pantoflową". Pzdr :lol:
Matagi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ktrebor']A ma ktoś może zdjęcia RAHIMA'y chyba po raz pierwszy występuje na polskim ringu? Tutaj jest jej zdjęcie,jest tam też kawałek Gosi!;) http://zwierzeta.eurocity.pl/index.php?v=art&tekst=1451
ktrebor Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Coś mi się to zdjęcie na tamtym serwisie nie wyświetla a można by je było przesłać na mojego maila?
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ktrebor']Coś mi się to zdjęcie na tamtym serwisie nie wyświetla a można by je było przesłać na mojego maila? To chyba o te zdjęcia chodzi - może tak się otworzą: http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/psy_m/psy2007-0059.JPG http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/psy_m/psy2007-0060.JPG http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/psy_m/psy2007-0061.JPG Pzdr
Matagi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ktrebor napisał(a):Coś mi się to zdjęcie na tamtym serwisie nie wyświetla a można by je było przesłać na mojego maila? Można by.....;)
Gosia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Belfegor dostał bdb- wiem, bo mój :-))) Calę podałam z "pały", bo dla mnie ta suczka jest doskonała, ale możliwe, że bdb, bo Szemraj doczepiał się do sierści- a właściwie jej braku. Jak Belfik dostał bdb za kudły, to może Calka też.
ktrebor Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Bardzo dziękuję za zdjęcia, już wszystkie mam:)
Recommended Posts