AnkaW Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [B]Asiaczku[/B] już dawno był przydział sędziów na rasy :lol: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale przedtem był Harsanyi, a teraz jest już Verbitskij. Ha! Takie roszady to ja lubię, bo... koniec końców pojadę do Kielc. I liczę na cudowna atmosferę (taka, jak dotychczas!). Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A nie mówiłam że sędzia może się jeszcze 100 razy zmienić :evil_lol: . Super że ten przypadł ci do gustu :multi: i oby tak zostało :eviltong: Czy dostał ktoś zwrotne potwierdzenie zgłoszenia internetowego? Quote
Asiaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dokumenty moich basków + przelew zrobię na początku następnego tygodnia. Teraz nie mam głowy, aby się tym zajmować. pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja też żałuję że w przyszłym roku nie będzie w Kielcach międzynarodówki :-(. Quote
Light of Shin-Ra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czy ktoś wie jak jest w Kielcach z wprowadzeniem niezgłoszonego psa. Mam taką sytuację, że jednego (albo dwa będę wystawiać) ale trzeciej nie bardzo mogę zostawić w domku a na razie nie jest w kondycji wystawowej. Quote
Agama Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 wjezdzalismy na teren wystawy samochodem i nikt nic nie sprawdzal,jak wiadomo na zadna nie mozna,ale majac ksiazeczke zdrowia zawsze wszedzie wchodze Quote
Guciek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Joanna SZCZEPAŃSKA -Korpetta (PL) czy ktoś się może orientuje, czy warto do niej jechać? :) Dopiero raczkuję w wystawach ;) Quote
gonpak Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mam pytanie bo na stronie oddziału kielce nie doczytałam czy jest limit przyjęć na wystawę CACIB w Kielcach? bo chyba będzie organizowana w hali Quote
gonpak Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Gucio']Joanna SZCZEPAŃSKA -Korpetta (PL) czy ktoś się może orientuje, czy warto do niej jechać? :) Dopiero raczkuję w wystawach ;)[/quote] P. Szczepńska -Korpetta sama hoduje kilka ras, airedale terriery, sharki, goldney, i chyba jeszcze jakieś, jej córka też jest sedzią, my jeszcze nie byliśmy przez nią sędziowani a szkoda hodowla psów rasowych PRIMA w Warszawie Quote
Guciek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 a to się chyba raczej wybiorę.. :) nova scotia duck tolling retriever, klasa młodzieży :) Quote
AnkaW Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='gonpak']mam pytanie bo na stronie oddziału kielce nie doczytałam czy jest limit przyjęć na wystawę CACIB w Kielcach? bo chyba będzie organizowana w hali[/quote] na pewno w halach, limitu też nie zauważyłam :lol: Quote
Juta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czy ktoś z kieleckiego oddziału ma jakieś miarodajne "przecieki" na temat co ma sędziować pan Petr Harsanyi ??? Bo jak znowu się na niego gdzieś natknę to będzie dym chyba.... Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No my sie poważnie zastanawiamy nad ta wystaw , pewnie sie zgłosimy... ps. a moze ktos z Rzeszowa lub okolicy wybiera sie autkiem to może koszty na pól itp:evil_lol: Quote
Ilka21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ja też limitu szukałam,bo gdzieś wyczytałam na jakiejś międzynarodowej jest limita ale teraz nie mogę znaleźć na jakiej,może wiek ktoś? A tu my się też wybieramy. Quote
Frytela Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 i w rzeszowie na tą w lutym miedzynarodowke jest limit Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 NO...Kentucky zgłoszony....:multi::multi::multi: Quote
AnkaW Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Iwona1984']NO...Kentucky zgłoszony....:multi::multi::multi:[/quote] a potwierdzony? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='AnkaW']a potwierdzony? :cool3:[/quote] czekamy aż nas zweryfikują:cool3::cool3: Quote
AnkaW Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No właśnie ja też czekam już pare dni, strasznie dokładnie tam weryfikują Quote
Ilka21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ok.,dzięki no to zgłoszę jak tylko do domku dotrę na wszystkie międzynarodowe w tym roku Quote
Magot Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ja zgłaszam w ciągu kilku najbliższych dni ;P Quote
Natalia:) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Ilka21']ok.,dzięki no to zgłoszę jak tylko do domku dotrę na wszystkie międzynarodowe w tym roku[/quote] Ja się zastanawiam. Jak tutaj zgłosze to też bedę na wszystkich międzynarodówkach do końca roku :lol: Zobaczymy jeszcze co z transportem do Poznania. [B]Krystyna Szulc (PL)[/B] nas sedziuje. Czy ktoś coś o niej wie?? Sprawdzę jeszcze w sedziach. Quote
Recommended Posts