Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia suni jest taka ze wyciągnęłam ją ze schroniska i wyadoptowałam ją ludziom którzy wydawali się bardzo dobrymi właścicielami. Wczoraj dowiedziałam się że sunia w sylwestra uciekła im, o czym nie zostałam poinformowana, a dowiedziałam się z ogłoszenie tej kobiety o zaginięciu psa. Bardzo chcę ją znaleźć i zostawić u siebie bo i tak już dużo przeszła w życiu a ja straciłam zaufanie do ludzi i jej już nie oddam.
Załuje że wogóle chciałam ją komuś oddać, ale nikomu chyba nie zaszkodzą 3 psy w mieszkaniu w bloku.

Sunia jest już ponad 2 tygodnie po sterylizacji, na łapce ma jeszcze ślad po wenflonie.

MA BARDZO CHARAKTERYSTYCZNY CZARNY PYSK.

Proszę o pomoc w odnalezieniu psa, od wczoraj jeżdżę po zielonych wzgórzach i okolicy z nadzieją że może się gdzieś błąka.

58bb98b88c2e140cgen.jpg

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem załamana, nie spodziewałam się że komuś może przyjść do glowy coś takiego. Sunia była u nich 3 dni i właściciel zostawił ją PRZYWIĄZANĄ do statoila. No jak można. Tym bardziej że sunia na smyczy ciągnęła to pewnie łatwo się wyplątała.
Najbardziej boli mnie to że nie zostałam powiadomiona, bo tak bym od razu jechała szukać, a teraz nie wiem co mam robić.

Gawronka adresatki nie miała, nazywa się Sigma.

Posted

Tak, pod warunkiem, że ten co ją znajdzie wie że są czipy na świecie. Jak zaprowadzi ją do pierwszego lepszego weterynarza i poprosi o sprawdzenie czipa to lekarz odczyta numer. Po wprowadzeniu numeru do bazy danych (internet) wyskakują dane właściciela. Jeśli to ty ją zabrałaś ze schroniska i wypełniałaś w schronisku zgłoszenie do bazy danych to są tam twoje dane.

Posted

Sunia prawdopodobnie błąka się na Sikorskiego, dziś byłam tam parę godzin ale jej nie widziałam.
Może ktoś z Was jest z tych okolic i rozejrzał się podczas spaceru.

Posted

Szukam jej codziennie po zielonych wzgórzach i po słonecznym stoku, ale nic zero telefonów, czy nikt jej nie widział czy ludzie boją się dużego owczarka i ją przeganiają. :(
Dzwonię też codziennie do schroniska też nic, a pani ewidentnie ma już dosyć moich telefonów.

Posted

Nadzieje cały czas mam i nie przestanę szukać aż jej nie znajdę. I już nie pozwolę na to żeby przechodziła w życiu jakiś stres. Zostanie u mnie mimo kiepskich warunków mieszkaniowych ale przynajmniej będę wiedziała że jest bezpieczna i ma dom.