Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

taki jest najmniejszy

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpuś-już-ponad-7-lat-wypatruje-swojego-człowieka-zza-krat..."][IMG]http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/pimpus1.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='Olena84']No widzisz, a mnie mowi ze tylko ten i zadne wiecej a Ty Mysia masz jeszcze jeden, o co to chodzi z tymi podpisami...[/QUOTE]

Ja też juz sama nie wiem...

Posted

[quote name='Olena84']No widzisz, a mnie mowi ze tylko ten i zadne wiecej a Ty Mysia masz jeszcze jeden, o co to chodzi z tymi podpisami...[/QUOTE]

A spróbuj wymazać to zdanie ze smutną buźką (której i tak nie wolno w podpisie i starannie sprawdź, czy nie ma gdzieś natłuczonych spacji. Spacje też się liczą za miejsce w podpisie, nawet jak ich nie widać. Może potem to zdanie uda się dołożyć.

Posted

[quote name='Bjuta']A spróbuj wymazać to zdanie ze smutną buźką (której i tak nie wolno w podpisie i starannie sprawdź, czy nie ma gdzieś natłuczonych spacji. Spacje też się liczą za miejsce w podpisie, nawet jak ich nie widać. Może potem to zdanie uda się dołożyć.[/QUOTE]

Udalo sie!

Posted

[quote name='gazzy']Lubie starsze psiaki :) Mam 15letniego i 10letnią sunię :)[/QUOTE]

No i pięknie :multi: Gdyby było więcej ludzi myślących tak jak my...nie byłoby tylu staruszków w schroniskach :shake:

Posted

No niestety. Jest na odwrót ... Szczeniaczki to te chciane i kochane... Niestety - do pewnego momentu. Przecież Pimpuś też był kiedyś szczeniaczkiem.

Posted

Pimpuś odżył dzięki spacerkom! Aż podskakiwał w boksie, jak widział, że ktoś idzie. Ale to była zwykła Beatka, a on czekał na tą przez dwa aa na końcu... ;)