Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kurcze, trzeba mega negatywny komentarz tym ludziom wystawic, jaja sobie robia??
Pimpusiu, troche mnie na dogo nie bylo, ale juz jestem.
Pimpusiu nie zapomnialam,
ale ostro chorowalam:(
Juz znow jestem u Ciebie
i czuje sie jak w niebie ;p

Posted

Wyróżniłam Pimpusiowi gumtree na tydzień [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pimpus-malutki-senior-Domek-poszukiwany-W0QQAdIdZ259979732[/URL]
Jak to nie pomoże, to słyszałam, że w Metro można wykupić ogłoszenie (bo tak to losują z cafeanimal), ale nie wiem, czy to u Was wychodzi?

Posted

Witam
Napewno można wykupić ogłoszenie w Metro bo sama to robiłam.
Ogłaszałam mojego psiaka NERO. Cena za jedną edycję wynosi 48,80, ciut drożej jeżeli to jest krótki czas od zgłoszenia do ukazania, ale nie pamiętam ile.

Posted

[quote name='paulinken']Wyróżniłam Pimpusiowi gumtree na tydzień [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pimpus-malutki-senior-Domek-poszukiwany-W0QQAdIdZ259979732[/URL]
Jak to nie pomoże, to słyszałam, że w Metro można wykupić ogłoszenie (bo tak to losują z cafeanimal), ale nie wiem, czy to u Was wychodzi?[/QUOTE]

Super,dziękuje Ci w imieniu Pimpusia :loveu::loveu:

Z tego co wiem,metro jest dobre,ludzie dzwonią i pytają o pieski.

u nas w Zabrzu ludzie biorą metro więc byłaby duża szansa,a poza tym jest to ogólnopolska bezpłatna gazeta więc tym bardziej szanse się zwiększają. ;)

Posted

Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia, nie jest to nic pewnego, ale strasznie się cieszę, że w ogóle został zauważony :) To chyba ktoś kt podgląda dogomanię :loveu: a ja oczywiście jak zwykle zapomniałam wypytać :oops:
Musiałabym sprawdzić Pimpusia na małe dzieci, ale niestety Mikołaj póki co jest chory :oops: ale jak tylko będę mogła to go zabiorę do schroniska :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia, nie jest to nic pewnego, ale strasznie się cieszę, że w ogóle został zauważony :) To chyba ktoś kt podgląda dogomanię :loveu: a ja oczywiście jak zwykle zapomniałam wypytać :oops:
Musiałabym sprawdzić Pimpusia na małe dzieci, ale niestety Mikołaj póki co jest chory :oops: ale jak tylko będę mogła to go zabiorę do schroniska :eviltong:[/QUOTE]

Jezuuu ciotka, kombinuj dzieciaka i sprawdzaj:D