Olena84 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kurcze, trzeba mega negatywny komentarz tym ludziom wystawic, jaja sobie robia?? Pimpusiu, troche mnie na dogo nie bylo, ale juz jestem. Pimpusiu nie zapomnialam, ale ostro chorowalam:( Juz znow jestem u Ciebie i czuje sie jak w niebie ;p Quote
olenka1987 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Olena84']Kurcze, trzeba mega negatywny komentarz tym ludziom wystawic, jaja sobie robia??[/QUOTE] powinno się wystawić, ku przestrodze innym, to jest nie poważne :/ Quote
Bjuta Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ale potem jednak się tłumaczyli, że dziecko kliknęło. Już nie ma co do tego wracać. Quote
Beatkaa Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 No cóż... Było minęło,a teraz hop Pimpusiu w górę :) Quote
winter7 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witaj Pimpusiu. Oby Ci szczęście dopisało. Quote
paulinken Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wyróżniłam Pimpusiowi gumtree na tydzień [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pimpus-malutki-senior-Domek-poszukiwany-W0QQAdIdZ259979732[/URL] Jak to nie pomoże, to słyszałam, że w Metro można wykupić ogłoszenie (bo tak to losują z cafeanimal), ale nie wiem, czy to u Was wychodzi? Quote
dangos19 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witam Napewno można wykupić ogłoszenie w Metro bo sama to robiłam. Ogłaszałam mojego psiaka NERO. Cena za jedną edycję wynosi 48,80, ciut drożej jeżeli to jest krótki czas od zgłoszenia do ukazania, ale nie pamiętam ile. Quote
Beatkaa Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='paulinken']Wyróżniłam Pimpusiowi gumtree na tydzień [URL]http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pimpus-malutki-senior-Domek-poszukiwany-W0QQAdIdZ259979732[/URL] Jak to nie pomoże, to słyszałam, że w Metro można wykupić ogłoszenie (bo tak to losują z cafeanimal), ale nie wiem, czy to u Was wychodzi?[/QUOTE] Super,dziękuje Ci w imieniu Pimpusia :loveu::loveu: Z tego co wiem,metro jest dobre,ludzie dzwonią i pytają o pieski. u nas w Zabrzu ludzie biorą metro więc byłaby duża szansa,a poza tym jest to ogólnopolska bezpłatna gazeta więc tym bardziej szanse się zwiększają. ;) Quote
Beatkaa Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Tyle nowych osób odwiedziło Pimpusia.Cieszę się :):):) Quote
paulinken Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To może pomyślimy w przyszłym tygodniu o Metro. Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='paulinken']To może pomyślimy w przyszłym tygodniu o Metro.[/QUOTE] Dobry pomysl :) Quote
Beatkaa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Super cioteczki :) Zobaczymy jak z tym gumtree ;) Quote
Beatkaa Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Podrzucam Pimpusia o poranku :) Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Beatkaa']Podrzucam Pimpusia o poranku :)[/QUOTE] A ja wieczorkiem :) Quote
Kalva Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 I ja podrzucam Pimpusia, śliczny jesteś, czas najwyższy do domku! Quote
Mysia_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia, nie jest to nic pewnego, ale strasznie się cieszę, że w ogóle został zauważony :) To chyba ktoś kt podgląda dogomanię :loveu: a ja oczywiście jak zwykle zapomniałam wypytać :oops: Musiałabym sprawdzić Pimpusia na małe dzieci, ale niestety Mikołaj póki co jest chory :oops: ale jak tylko będę mogła to go zabiorę do schroniska :eviltong: Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Mysia_']Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia, nie jest to nic pewnego, ale strasznie się cieszę, że w ogóle został zauważony :) To chyba ktoś kt podgląda dogomanię :loveu: a ja oczywiście jak zwykle zapomniałam wypytać :oops: Musiałabym sprawdzić Pimpusia na małe dzieci, ale niestety Mikołaj póki co jest chory :oops: ale jak tylko będę mogła to go zabiorę do schroniska :eviltong:[/QUOTE] Jezuuu ciotka, kombinuj dzieciaka i sprawdzaj:D Quote
Recommended Posts