Jump to content
Dogomania

Stare, niepotrzebne - a jednak:):):)3 ma domy:)Tylko jeden za TM:(

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Mam tlko zdjęcia suni bez łapki, ale bardzo słabe znowu.[/QUOTE]

Jak będą lepsze zdjęcia to ruszymy z ogłoszeniami lub jakiś pakiecik wykupię na bazarku.

Posted

ja niestety groszem nie śmierdze ale może szło by powysyłać zaproszenia na wątek
ja kilka mogę wysłać jak by każdy troszkę wysłał było by wiecej cioteczek a co za tym idzie wieksza pomoc

Posted

Zgłaszam się, bedę podnosić, umieszcze link na nk.
Dorzucę się do deklaracji, mogę też wysłać fanty na bazarek /sama nie zrobie bo aktualnie nie mam aparatu/.
To smutne ale w ich przyszłości widzę naszą przyszłość /1 pracujacy na 1 emeryta/:(

Posted

Ja też będę zaglądać. Myślę, że uzbierałoby się u mnie parę całkiem fajnych ciuchów na bazarek - tylko czy ktoraś z ciotek byłaby skłonna pomóc mi go wystawić? Mam malutkie dziecko i internet, który lubi przy takiej pogodzie jak dziś znikać bez wyjaśnienia na parę godzin. Przesłałabym zdjęcia i wymiary na maila...Pomozecie?

Posted

bardzo Wam kochane dziękuję.
W tej chwili bazarku nie wystawię, bo mam jeden na głowie, a wracam do pracy w pon. więc nie ogarnę. Jeśli nikt się nie zgłosi do takowego to w przyszły weekend zrobię.

Posted

[quote name='ocelot']bardzo Wam kochane dziękuję.
W tej chwili bazarku nie wystawię, bo mam jeden na głowie, a wracam do pracy w pon. więc nie ogarnę. Jeśli nikt się nie zgłosi do takowego to w przyszły weekend zrobię.[/QUOTE]
Fajnie, czekam na info. Zanurkuje w szafkach i znajdę naprawdę fajne fanty:)

Posted

melduję się za zaproszenie [URL="http://www.dogomania.pl/members/92419-Anja2201"][B]Anja2201.[/B][/URL]
TO JAKIE MAMY PLANY WZGLĘDEM TYCH PSICH TRAGEDII???? JEŚLI KTÓRAŚ MA FB TO UMIESZCZENIE TAM WĄTKU POWINNO ZAOWOCOWAĆ JAKIMŚ SUKCESEM. KUBIE SIĘ UDAŁO MAŁĄ FORTUNĘ ZEBRAĆ, wieęc potrzebujemy trochę bardziej rzewnych tekstów, więcej zdjątek słodkich psich mordek i szanse tych kochanych staruszków realnie rosną!!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/members/92419-Anja2201"][/URL]