malawaszka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 nieeeeeee - dopiero jutro :) jak powiem, że można :errrr: Quote
lilo Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 kurde no to trzymamy , nie ma wyjścia :) ja ostatnio mam szczęśliwą ręke do trzymania i dwóch wielomiesięcznych mieszkańców hotelików znalazło super domki to trzymam :) może tu też się uda :) Quote
sybil Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No trochę mi już palce cierpną, ale jak trza to trza, trzymamy dalej :evil_lol::kciuki::kciuki::kciuki::loveu: Quote
lilo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 no i jak ?? bo my trzymamy dalej a łikend się zbliża ;p i pasowałoby puścic bo ja jutro na imprezę idę i nie będe o suchym pysku siedziec - i fajnie by było jakby było co świetowac :) Quote
jambi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 malawaszka napisał(a):jedziemy po 15 :) ale w sensie że ku nowemu????? Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jambi napisał(a):ale w sensie że ku nowemu????? YO YO ku nowemu, ale to będzie wizyta p.adopcyjna z możliwością zostawienia Luny :kciuki: Quote
zerduszko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Aaaaale tylko do najlepszego :) Waszka, miej się na baczności, nie daj się zwieść, przetestuj ich pożadnie i postrasz swoja gromadą jakby co ;) Quote
lilo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 o w mordkę , to poważna sprawa :) w takim razie trzymamy u rąk i u nóg :) Quote
sybil Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 O Jesooo, Waszko, prześwietlaj domek na wszystkie strony, żeby czegoś nie ukryto i żeby Luneczka już nigdy nie błąkała się po żadnym mieście (ani wsi :evil_lol:). Trzymamy wszystkie kciuki i łapki :cool2::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::cool2: Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 domek mam już częściowo prześwietlony bo okazało się, że to mama kolegi mojego kolegi :lol: jestem więc dobrej myśli, ale wiadomo... cieszymy się dopiero jak będzie dobrze po adopcji Quote
sybil Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No to mi trochę ulżyło :roll::loveu:, ale trzymamy dalej, żeby Ją pokochali od razu i na zawsze!!! Quote
Saththa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ULKA12 napisał(a):A my czekamy na Malawaszkę. Czekamy i czekamy. Quote
Saththa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hura!!!!!!! :laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao: Tom w pore przyszłam :D Edit:posty szaleją :) Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jestem - przeszczęśliwa bo domek super! Najbardziej zaskakująca był reakcja Luny! Emocje wychodziły jej uszami! zalizała wszystkich! Umyła dokładnie wszystkie uszy, makijaże, nosy i chyba nawet zęby :loveu: poskakała po kanapach, meblach, głowach i stołach :lol: w poszukiwaniu ciastek :lol: wtrąbiła michę, usiadła koło nas i.... bekła :roflt: hahaha ona chyba od razu wiedziała, że jest u siebie! tereny spacerowe świetne, spokojne osiedle, wszyscy psiolubni - takiego domu szukałam dla Luny! :laola: maleńka bądź już zawsze szczęśliwa!!!!! Quote
ULKA12 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 I tego jej było trzeba. Bardzo się cieszę. Luna była u mnie 20 dni, zostało jeszcze 100zł za kolejne 10 dni co z nimi zrobić? Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 ULKA12 napisał(a):I tego jej było trzeba. Bardzo się cieszę. Luna była u mnie 20 dni, zostało jeszcze 100zł za kolejne 10 dni co z nimi zrobić? trzymaj - przełóż do kieszonki za Pipi :lol: Quote
sybil Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Wierzę, że wreszcie będzie przez całą resztę życia kochana i szczęśliwa:cunao::sweetCyb::smilecol: :laola::Cool!::klacz::iloveyou::klacz::Cool!::smilecol::laola::sweetCyb::cunao: Quote
Recommended Posts