Jump to content
Dogomania

Sznaucerka średnia - 2 domy, 2 schroniska - W NOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde no to trzymamy , nie ma wyjścia :) ja ostatnio mam szczęśliwą ręke do trzymania i dwóch wielomiesięcznych mieszkańców hotelików znalazło super domki to trzymam :) może tu też się uda :)

Posted

no i jak ?? bo my trzymamy dalej a łikend się zbliża ;p i pasowałoby puścic bo ja jutro na imprezę idę i nie będe o suchym pysku siedziec - i fajnie by było jakby było co świetowac :)

Posted

O Jesooo, Waszko, prześwietlaj domek na wszystkie strony, żeby czegoś nie ukryto i żeby Luneczka już nigdy nie błąkała się po żadnym mieście (ani wsi :evil_lol:). Trzymamy wszystkie kciuki i łapki :cool2::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::cool2:

Posted

domek mam już częściowo prześwietlony bo okazało się, że to mama kolegi mojego kolegi :lol: jestem więc dobrej myśli, ale wiadomo... cieszymy się dopiero jak będzie dobrze po adopcji

Posted

Jestem - przeszczęśliwa bo domek super!
Najbardziej zaskakująca był reakcja Luny! Emocje wychodziły jej uszami! zalizała wszystkich! Umyła dokładnie wszystkie uszy, makijaże, nosy i chyba nawet zęby :loveu: poskakała po kanapach, meblach, głowach i stołach :lol: w poszukiwaniu ciastek :lol: wtrąbiła michę, usiadła koło nas i.... bekła :roflt: hahaha ona chyba od razu wiedziała, że jest u siebie! tereny spacerowe świetne, spokojne osiedle, wszyscy psiolubni - takiego domu szukałam dla Luny!

:laola: maleńka bądź już zawsze szczęśliwa!!!!!

Posted

ULKA12 napisał(a):
I tego jej było trzeba. Bardzo się cieszę.
Luna była u mnie 20 dni, zostało jeszcze 100zł za kolejne 10 dni co z nimi zrobić?

trzymaj - przełóż do kieszonki za Pipi :lol:

Posted

Wierzę, że wreszcie będzie przez całą resztę życia kochana i szczęśliwa:cunao::sweetCyb::smilecol: :laola::Cool!::klacz::iloveyou::klacz::Cool!::smilecol::laola::sweetCyb::cunao: