Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Widzisz Javeno,to dzięki Twoim ogłoszeniom!;)

Dokładnie tak, nie można nie doceniać rozsyłania informacji, to bardzo ważne!
Ależ się cieszę :multi: !!!

Posted

warminsko-mazurskie] patch75
[warminsko-mazurskie] basia0607
[warminsko-mazurskie] kasiak27 (tylko warmińsko-mazurskie)
[warminsko-mazurskie] lidka_park
[warminsko-mazurskie] charly
Cioteczki wizytujące domy.

Posted

Ewa Gałązka napisał(a):
ZBÓRKA PIENIĄŻKÓW NA KASTRACJĘ ! Czy jest już coś w skarbonce na sterylkę Rudaska cudnego pieska ? Zadeklarowałabym 20 zł.

Pisałam do kamilawy w sprawie wizyty. Jest z Iławy..... Ja też deklarowałm 20 zł.

Posted

I już po wizycie;)

Dogomaniaczka która przeprowadzała wizytę powiedziała,że Państwo bardzo ciepli,aktywni.Podobno wszędzie zdjęcia suni którą stracili.Wrażenia jak najbardziej pozytywne.W takim razie Rudas będzie miał domek!
Jeszcze tylko kastracja i szukanie transportu.

P.S-Pani podobno nieśmiało się zastanawiała aby sama po Rudego przyjechać;) Może wypali jak mąż się zgodzi;D

Posted

Dziś odwiedziłam przyszłych właścicieli Rudego. Przemili, wrażliwi ludzie, wspominający swoją sunię Tajgę, niestety już za TM, szkoda, bo piękna z niej dziewczynka była. Psiak, będzie miał naprawdę dobry, ciepły domek :). Ja ze swojej strony bardzo dziękuję Pani Wiesi i mężowi za miłe przyjęcie. Życzę Państwu i Rudkowi samych cudownych chwil.

Posted

Javena napisał(a):
Avila,moze zrobiłabys bazarek z opcją kup teraz.Wysłałbym Ci zdjecia i opis. Chyba robiłas bazarki? Cos mi sie tak wydaje.

Javenko robię bazarki cały czas (mam całe mieszkanko zawalone paczkami od dziewczyn),ale powoli się nie wyrabiam,prowadzę już cztery,ogarniam adopcje,wizyty,jeżdżę do Pszczyny.Ja niestety muszę odmówić,ale Mikoada obiecała pomóc mi w bazarkach,zaraz jej zapytam czy da radę wystawić fanciki od Ciebie;)
Bardzo,bardzo Ci dziękuję złota kobieto!;)