Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, śliczny ten Sprockecik i domku szuka, gdzie tłumy te chętnych się podziały?!

[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/z%20chora%20lapka%20na%20hali%20(10).JPG[/IMG]

Posted

To szukanie domku dla Sprocketa przypomina mi trochę szukanie domku dla Karmelka z Ostrowii Maz. Dłuuuuugo to trwało, aż w końcu pojawiła się [B]RONJA .[/B]
Tylko, że Karmelek to na domek czekał w cudownym domku tymczasowym u cioci [B]GAJOWEJ.[/B]
Sprocket ma mniej szczęścia, ale mam nadzieję, że wkrótce znajdzie równie wspaniały domek na zawsze

Posted

[quote name='Beata J.']To szukanie domku dla Sprocketa przypomina mi trochę szukanie domku dla Karmelka z Ostrowii Maz. Dłuuuuugo to trwało, aż w końcu pojawiła się [B]RONJA .[/B]
Tylko, że Karmelek to na domek czekał w cudownym domku tymczasowym u cioci [B]GAJOWEJ.[/B]
Sprocket ma mniej szczęścia, ale mam nadzieję, że wkrótce znajdzie równie wspaniały domek na zawsze[/quote]
znajdzie na pewno.
u nas wczoraj poszła do domu Tekla (też hotelikowała u cioci Gajowej), po dłuuuugim czasie - niektóre z nas staciły już nadzieję,ze kiedykolwiek to się stanie ( dodam tylko, że Tekla nie była tak ładna jak Sprocket:cool3: )

Posted

Jaki słodki!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :smilecol: .Podnosze psiaczka:laugh2_2:
Hallo nikt nie chce rudawej piękności?:bluepaw: :Help_2:

:jumpie: