weszka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jeśli mają być zdrowe to ekologiczne smakołyki Organic Pet powinny się nadać [url]http://www.eko-pies.pl/EKOLOGICZNE_SMAKOLYKI_The_Organic_Pet-k1-0--default.html[/url] Quote
Ewa&Duffel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja często kupuję Macedy, ciastka Boscha lub Animondy lub suszone gryzaki, tylko że nie wszystkie się nadają na nagrody, bo niektóre wymagają sporo czasu na pogryzienie. Jako nagrody można podawać np. kawałki suszonego mięsa drobiowego, wątróbkę albo płuca (są w sporych kawałkach zazwyczaj, ale łatwo się łamią na mniejsze). Jako gryzaki podawane w domu polecam ucha, tchawice, lotki drobiowe, świńskie nogi, penisy i żwacze wołowe. Ja zamawiam zazwyczaj tu, jest naprawdę spory wybór: [url]www.gryzaki.pl[/url] Duffel uwielbia śmierdziuchy, najdłuzej zajmują go penisy (chyba są najtwardsze):cool3: Quote
Moje-psiaki Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nasz psiak najbardziej lubi uszy suszone i penisy. Jakiś czas temu dostaliśmy też dużą kość z ubojni - 2 tygodnie zabawy były. Jakieś różne przysmaki kupujemy tutaj [URL]http://www.naszezoo.pl/pl/c/Przysmaki-dla-psa/68[/URL] - w miarę tanio, dobry wybór i co nam pasuje - darmowa przesyłka w mieście. Quote
fufka Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Mój York najchętniej zjadał Brit Care let's bite a teraz zajada się przysmakami z marki Brit Petit :) Quote
Ares_biz_pl Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Generalnie przysmaki Britta są smaczne i uwielbiane przez psy,ale wystrczy zerknąć na skłd i już widać że to w lepsza,wyższa półka:) U nas jest bardzo podobnie,zresztą ostatnio sunia polubiła także batony drobiowe i wołowe. Quote
fufka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Generalnie przysmaki Britta są smaczne i uwielbiane przez psy,ale wystrczy zerknąć na skłd i już widać że to w lepsza,wyższa półka:) U nas jest bardzo podobnie,zresztą ostatnio sunia polubiła także batony drobiowe i wołowe. co do batonów, to my dostaliśmy od firmy Brit na wystawie w Poznaniu i Kielcach za free :)) tzn. za ocenę doskonałą :)) jak moje psiaki by powiedziały - pychaaaaa ! :) Quote
Ares_biz_pl Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 W takim razie koniecznie musicie spróbować podać swojemu psu również nasze przysmaki,batony pasteryzowane drobiowe oraz wołowe,w razie pytań służymy oczywiście swoją pomocą na forum :) Quote
Mleczko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Mój piesek dostaje przysmaczki Maced. Raz że je uwielbia a dwa - wielu znajomych mi je polecało. Opinii w internecie też mają bardzo dużo pozytywnych . Od dobrego 1.5 roku dostaje już tylko i wyłącznie od nich. Quote
marcinom Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Jeśli chcesz by było możliwie jak najbardziej naturalne w składzie to zerknij na produkty firmy Maced. Kupuje dla swoich psow ucho i kosc z szynki parmenskiej. Quote
AdrianS Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 U mnie psiak teraz przepada za mięsnymi krążkami z wołowiną od Macedu. Czasami nie mogę przestać się śmiać jak widzę jak się cieszy że będzie mógł je zjeść :D Quote
Patmol Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 naprawdę śmieszy cię, że pies sie cieszy z jedzenia śmieci? skład mają beznadziejny https://www.telekarma.pl/p8426-maced.miesne.krazki.z.wolowina.500g.html?gclid=EAIaIQobChMIu6uL7pW93gIVhdCyCh0HXAYAEAAYASAAEgKfYfD_BwE Składniki przysmaku Maced Produkty pochodzenia zwierzęcego, produkty pochodzenia roślinnego,. i tutaj informacja czym są te produkty/ strona Głównego Inspektoratu weterynarii https://www.wetgiw.gov.pl/nadzor-weterynaryjny/uboczne-produkty-pochodzenia-zwierzecego Quote
Sonia & Fibi Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Jeśli zdrowe przysmaki, to ,,treserki" polecam od Alpha Spirit, ZiwiPeak Good Dog :) U nas gryzaki to tylko 100% naturalne, zazwyczaj Maced. Quote
Sheltie Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Dnia 30.12.2010 o 21:06, Balbina. napisał: Witam.Chciałabym się spytać na psim rynku są jakieś zdrowe, kupne przysmaki dla psów najlepiej w formie dropsów albo małych mięsnych kosteczek? Ostatnio bazujemy kabanosach dla psów, przysmakach trixie i dropsach ale jak otworzyłam ostatnio pudełko z smakołykami to mało nie padłam.Mieszanka przypraw ale tak ostrych,że jak szybko otworzyłam , tak szybko zamknęłam.cóż, paczkę do końca wykorzystamy(no może oprócz kabanosów bo one wydają mi się szczególnie przetworzone)ale potem chcę kupić coś innego.Myślałam nad macedami-maja choć trochę mniej intensywny zapach ale...może jest jeszcze coś zdrowszego???:roll::lol: Ja polecam ciasteczka z woolfa z kurczakiem i dynia. Quote
Gill Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Mój gończy uwielbia duże kości udowe. Ma zajęcie na cały dzień a ja spokój z jego energią :) ______________okulary żeglarskie Quote
Madziks333 Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Zapraszam serdecznie do wypełnienia krótkiej ankiety dotyczącej żywienia psów suchą karmą klasy Premium i Superpremium. Odpowiadając na poniższe pytania, wpływają Państwo na poprawę jakości karm, które przez najbliższe lata będą trafiały na półki Państwa ulubionych sklepów, a następnie do misek Państwa psiaków. Zachęcam również do przesyłania ankiety znajomym psiarzom:-) Dziękuję bardzo! https://docs.google.com/forms/d/1NliIWpcMJZEtZKFJpayGQxhJwUF40vYZ14sN44jqhd4/edit Quote
Paula EŁ Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Dnia 30.12.2010 o 21:06, Balbina. napisał: Witam.Chciałabym się spytać na psim rynku są jakieś zdrowe, kupne przysmaki dla psów najlepiej w formie dropsów albo małych mięsnych kosteczek? Ostatnio bazujemy kabanosach dla psów, przysmakach trixie i dropsach ale jak otworzyłam ostatnio pudełko z smakołykami to mało nie padłam.Mieszanka przypraw ale tak ostrych,że jak szybko otworzyłam , tak szybko zamknęłam.cóż, paczkę do końca wykorzystamy(no może oprócz kabanosów bo one wydają mi się szczególnie przetworzone)ale potem chcę kupić coś innego.Myślałam nad macedami-maja choć trochę mniej intensywny zapach ale...może jest jeszcze coś zdrowszego???:roll::lol: Hej, jeśli chodzi o na prawde dobre przysmaki to maced odpada - to jest z CHIN... w skladzie pomijane jest często ok 3% zawartości bo wg prawa nie muszą podawac konserwantów. Ja ostatnio szukając zdrowych i mięsnych przysmaków dla mojego alergika napotkałam strone www.doggistajl.pl, oferują smaczki z suszonego mięska bez konserwantów i dodatków no i mają fajna bogata oferte smakowa. Quote
Ania Stel Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Empire ma świetne smaczki - polecam bardzo, smaczne to jedno, ale skład bez zarzutu Quote
olka78 Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Małe przysmaki faktycznie są dobre z Macedu np. sushi z królikiem i ryba ma super skład albo kosteczki naturel soft 95% mięsa. Jest też linia 100% naturalne i tam znajdują się takie smaczki jak np. suszone uszy, tchawice, żwacze, ścięgna. Mr. Bandit Naturals to też świetna linia z 100% naturalnymi przysmakami. Jest jeszcze John Dog i Dog Way. Ja kupuję wszystkie te smaczki dla psa na stronie Unizoo. Są w zakładce 100% naturalne w przysmakach dla psa. Quote
langjadwiga Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Mój pies bardzo lubi być nagradzany, dlatego szybko idzie nauka różnych ciekawych sztuczek. Wyraźnie widzę, że ma zdolności do sztuk cyrkowych. Nagradzam go ulubionymi przez niego hotdogami dla psów, w których zawartość mięsa wynosi 100%, są nie tylko smaczną przekąską, lecz także miłą odmianą w jadłospisie każdego psa. Zaopatrujemy się w nie w sklepie internetowym MEGAN https://megan.com.pl/sklep/hot-dog-z-wolowiny-dla-psa/ Quote
asiapaw Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Maced ma linię 100% natura z jak sama nazwa wskazuje naturalnymi i zdrowymi dla zwierzaka przysmakami. Będą to np gryzaki takie jak suszone ucho czy żwacze ale i mniejsze smaczki np. miękkie węzełki z kaczki. Happy Snacky to też marka z jakościowymi smaczkami i dużą zawartością mięsa. Świetne są mordoklejki, skóra z dorsza a jeśli chodzi o malutkie przysmaczki to zachwyt nad kostką mięsa albo mini sushi. Polecam zerknąc na stronę Unizoo w zakładkę naturalne przysmaki, dobry wybór czytelne składy. https://unizoo.pl/pol_m_Dla-psa_Przysmaki_Gryzaki-1343.html?counter=0 Quote
Psi-smaki Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Jeśli zależy Ci na zdrowych przekąskach dla psa, polecam Mięsny przysmak indyk marki HAU NOW. To w pełni naturalny produkt, w którego składzie znajdziesz aż 97% mięsa z indyka, a także płatki owsiane, pietruszkę, szpinak i inne wartościowe dodatki. Przysmak jest bogaty w białko, witaminy i minerały, wspierające zdrowie oraz witalność psa. Nie zawiera sztucznych dodatków, konserwantów ani barwników. Dzięki miękkiej konsystencji i wyjątkowemu smakowi świetnie sprawdzi się jako nagroda na treningach, podczas spacerów lub po prostu jako smaczna przekąska między posiłkami. Twój pies na pewno go pokocha! 😊 Quote
Recommended Posts