Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Chciałabym się spytać na psim rynku są jakieś zdrowe, kupne przysmaki dla psów najlepiej w formie dropsów albo małych mięsnych kosteczek? Ostatnio bazujemy kabanosach dla psów, przysmakach trixie i dropsach ale jak otworzyłam ostatnio pudełko z smakołykami to mało nie padłam.Mieszanka przypraw ale tak ostrych,że jak szybko otworzyłam , tak szybko zamknęłam.cóż, paczkę do końca wykorzystamy(no może oprócz kabanosów bo one wydają mi się szczególnie przetworzone)ale potem chcę kupić coś innego.Myślałam nad macedami-maja choć trochę mniej intensywny zapach ale...może jest jeszcze coś zdrowszego???:roll::lol:

Posted

Ja osobiście polecam właśnie mięsne kosteczki Maced , moja psina je uwielbia . Podobno zdrowe i polecane są przysmaki Eukanuba Healthy Extra Snack , ale osobiście ich nie kupiłam dla psa ;)

Posted

Dzięki za odpowiedz!:razz:Też myślę,że jak mi się te skończą(jakieś 2 tyg.)to zacznę kupować macedy bo trixie OKROPNIE śmierdzą i to nie tak "psio" tylko samymi przyprawami! Tak samo kabanosy.Dropsy do zniesienia, szczególnie mleczne;)

Posted

Trixie ... jakoś mój pies nie chciał ich jeść. Dropsy trixie kupowalam , ale , że mój pies jest niewielki ciężko było mi je dzielić, macedy są łatwe w podzieleniu i chyba smaczne skoro mój pies je zajada ;)

Posted

no trixie się ciężko dzieli.Mój pies za tymi śmierdzielami przepada le ich wartości odżywcze zważając na zapach są dla mnie minimalne..Macedy z kolei maja mniej intensywny zapach i skład JAK NA PRZYSMAKI jest całkiem,całkiem.No nic, teraz czekamy aż się paczuszka skończy i kupię słoiczek macedów, po staremu;)

Posted

Franek żwacze też uwielbiał ale problem był jeden-zakopywał je pod poduszkami więc nocny smrodek był dość uciążliwy.Potem kupowałam mu penisy-to samo.Przed chwilą dostał greenisa-już leży pod poduchą...Szczęście ,ze jutro zmieniam pościel bo jak nie to bym się wściekła-poduszka jest cała ufajdana zielonym diabelstwem!;)

Posted

pamiętam jak pierwszy raz kupiłam mu penisa i jadł,jadł aż przyszli znajomi. Patrzą i się mnie pytają co on je?Ja na to wymijająco ,że gryzaczek.Jeden z nich wziął to do ręki i się pyta-no ale co dokładnie-ucho,łapa?A ja na to - PENISA:diabloti: Jak szybko wziął tak szybko odłożył:diabloti:

Posted

Świetne smakołyki, ale dość drogie choć z drugiej strony na dość długo starczące, ma w ofercie Koebers. O ile ich karma akurat w przypadku szczeniaka zupełnie się u mnie nie sprawdziła, o tyle te smakołyki są naprawdę super. [url]http://www.koebers.pl/sklep/[/url] na samym dole można je obejrzeć, a na stronie trochę więcej poczytać.

Posted

a ja ostatnio kupiłam smaczki royala i powiem szczerze ,ze jestem mile zaskoczona.Pies je chętnie, skład ok jedynie cena-50g - 3,50 ale nam starcza na jakieś 2 tygodnie więc nie jest źle.Teraz wykańczam pudełko trixie a potem kupię macedy.:razz:Aczkolwiek zauważyłam,ze najlepszą motywacją są-moje palce usmarowane w mokrej animondzie:flaming:Musiałam sobie paznokcie przyciąć bo mi to świństwo pod nie wchodziło:angryy:A pies jaki zadowolony:loveu:

Posted

ooo przysmaki z royala ..jeszcze nigdy nie widzialam , będę musiała poszukać.
Moja uwielbia masło orzechowe , chodz nie kupuje często :cool3:
Pies to zawsze zadowolony , byle jedzenie :loveu:

Posted

no royal coś się ukrywa ze smaczkami-ja dostałam info na maila i poleciałam do zoologa.Naszczęście były. Głównym składnikiem w tych smaczkach jest tapioka, są też wit. c i e ale największym + jest mała kaloryczność i wysoka smakowitość(pies pożera w całości)

Posted

[quote name='Balbina12']no royal coś się ukrywa ze smaczkami-ja dostałam info na maila i poleciałam do zoologa.Naszczęście były. Głównym składnikiem w tych smaczkach jest tapioka, są też wit. c i e ale największym + jest mała kaloryczność i wysoka smakowitość(pies pożera w całości)[/QUOTE]

Balbina, a w jakim zoologu udało Ci się dostać? Bo ja jakoś nigdzie nie mogę na nie trafić..

• 3 weeks later...
Posted

Ja kupowałam w Aligatorze, bo chyba chodzi o RC Educ, tak? Filip też je, choć ja jestem sceptyczna, bo nie mam zaufania do Royala.
Fajne gryzaki są w zooplusie, te ze 100% mięsa. Tzn. nigdy jeszcze nie kupowalam, ale wydają się ciekawe (smaki ze strusia, kangura, gnu, jelenia) [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa[/url]
Tylko troche duzo trzeba tego zamówic, ale może sprobuję, albo moze może Wy-dziewczynki z Bydgoszczy chcialybyście zamówic do wspóly do ja jestem chętna. Tylko nie do 6 lutego, bo wyjeżdzam.

Posted

jesli chodzi o smaczki to mój pies jest wybredny, jak był mały lubiał wszystko, a teraz to jedynie takie rożne miękkie smakołyki, typu dentastix, a różnego rodzaju kabanosów nigdy nie ruszył... ale u nas w sklepie śmierdzą one woskiem to się nie dziwie... ale za to lubi bardzo takie jakby bekoniki , fajnie pachną i fajnie smakują (zawsze próbuje, muszę wiedzieć co moja psina je) :)

Posted

A ja nadal szukam przysmakw z royala i jakoś nigdzie nie ma ....

[quote name='runo']jesli chodzi o smaczki to mój pies jest wybredny, jak był mały lubiał wszystko, a teraz to jedynie takie rożne miękkie smakołyki, typu dentastix, a różnego rodzaju kabanosów nigdy nie ruszył... ale u nas w sklepie śmierdzą one woskiem to się nie dziwie... ale za to lubi bardzo takie jakby bekoniki , fajnie pachną i fajnie smakują (zawsze próbuje, muszę wiedzieć co moja psina je) :)[/QUOTE]

Moja też nie zje kabanosa ;)
Ja tam tylko spróbowałam kiedyś psiej czekolady :evil_lol: nie była taka zła ....

Posted

Udało mi się dziś kupić przysmaki z royala. Psiak zjada z radością;)

[B]Collie[/B]- poszukaj na stronie royala na mapce gdzie można kupić ich produkty, tam na pewno już mają te przysmaki. Nam się udało kupić w weta.

Posted

[quote name='kiniaaa']Udało mi się dziś kupić przysmaki z royala. Psiak zjada z radością;)

[B]Collie[/B]- poszukaj na stronie royala na mapce gdzie można kupić ich produkty, tam na pewno już mają te przysmaki. Nam się udało kupić w weta.[/QUOTE]
O to dobra , zobaczę i zapytam u weta ;)