Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na wątku chudziny ze szczylami padła propozycja "przetrzymania" jednego dzieciaka

oleska napisał(a):
jeśli transport do DT dla malucha nie znajdzie się na 3 stycznia to czy ktoś będzie mógł „przetrzymać” dzieciaka u siebie??? … no i kto mógłby pojechać ???

Ja moge jednego przetrzymac i pojechac po niego do Tomaszowa, pytanie na jak długo?

piszcie do oleska jakby coś ... jeśli od niedzieli sunia miałaby zaczekać na transport jakąś chwilę w Wawce

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
na wątku chudziny ze szczylami padła propozycja "przetrzymania" jednego dzieciaka

piszcie do oleska jakby coś ... jeśli od niedzieli sunia miałaby zaczekać na transport jakąś chwilę w Wawce

zgadza sie, na kilka dni moglabym sunke wziac. Ja nie jestem z Wawy, ale moglabym ja zawiezc do warszawy. Niestety tylko w tyg roboczym, bo mam jedynie ostatni weekend stycznia wolny - zjazdy a potem sesja. W niedziele bede widziala sie z Gosia to z nia pogadam

Posted

baster i lusi napisał(a):
Cioteczki rzućmy po dyszce na transport i utrzymanie suni.Niech jak najszybciej grzeje dupkę w domku choćby tymczasowym.

cioteczki nie spać ,wstawać i poratować sunię.Ma już 55 zł i kto dorzuci grosik.

Posted

ale sznase trzeba jej dać, jesli wpadnie w nieodpowiednie ręce to dopiero bedzie kłopot.

moja koleżanka tez obiecala dorzucić cos od siebie. dopytam ile.

Posted

kopiuję z niebieskiego

"baster&lusi" napisał(a):
wszyscy czekają na sylwestra ,czy nikt nie wspomoże suni?Daję 30 zł na transport,proszę pomóżcie .

"fioneczka" napisał(a):
dorzucę 25 zł do transportu małej ... na czyje konto wpłacać ?

"gryf80" napisał(a):
dobra ja też dorzucę,bo moim zdaniem trza to zrobic w miarę szybko i sprawnie.dam 20 zł-tylko konto proszę.

Posted

żeby wpłacać potrzebny numer konta ;)

Dziewczyny kto pomoże małej ?

Margol trzeba "pobiegać" po wątkach i prosić dziewczyny o deklaracje ... 120 zł to niewiele za utrzymanie małej
na transport też jakoś zbierzemy ... tylko trzeba dziewczyny o pomoc prosić

Posted

ok, dziewczyny dziękuje za pomoc, jestescie niesamowite. moja znajoma najprawdopodobniej opłaci pierwszy miesiąc pobytu małej. canaveral przeslij mi na pw numer konta na które bede mogla wpłacic pieniązki.

dziewczyny boje sie tylko o jedno, jesli uda nam sie zebrac na transport i np 2 miesiące pobytu a potem braknie kasy i deklaracji to co wtedy?

Posted

MARGOL napisał(a):
ok, dziewczyny dziękuje za pomoc, jestescie niesamowite. moja znajoma najprawdopodobniej opłaci pierwszy miesiąc pobytu małej. canaveral przeslij mi na pw numer konta na które bede mogla wpłacic pieniązki.

dziewczyny boje sie tylko o jedno, jesli uda nam sie zebrac na transport i np 2 miesiące pobytu a potem braknie kasy i deklaracji to co wtedy?

120 zł to nie jest tak dużo ,będziemy żebrać po wątkach albo jakieś bazarki.Zresztą myślę,że ona szybko znajdzie domek bo jest młoda i śliczna.

Posted

ja myśle że sunieczka szybko znajdzie dom ,

czyli mam się szykować do wyjazdu ?? juz postanowione że niunia ma przyjechać do mnie??

Margol - koniecznie kontaktuj się ze schroniskiem czy aby mała ciągle tam jest , i uzgodnij w razie co że przyjadę ją zabrać na DT ,żeby nie było nieporozumień tak jak w przypadku Tabaki

Posted

ok. czy piątek odpowiadałby ci na przyjazd po sunie? w piatek bede w schronisku wiec miałybysmy okazje sie spotkac i poznac. ja tymaczasem ide zaraz do wetki poprosić ja o zaczepienie suni i książeczkę.

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
SKORO TWOJA KOLEŻANKA CHCE ZAŁOŻYĆ ZA MAŁĄ NA PIERWSZY MIESIĄĆ W DT TO MOŻE , DOŁOZYMY TE PIENIAZKI NA TRANSPORT A PÓXNIEJ BĘDZIEMY ZBIERAC DALEJ??

mogę jechać w każdy dzień tygodnia

no to ruszamy do ataku.

Posted

Bylam dzis u Zuzki, faktycznie ma charakterek;) rękawiczke prawie mi porwala na kawalki i podgryza mocno. Nie przejmowalabym sie tym jednak za bardzo. Moj Rosiek w jej wieku byl taki sam, no moze prawie taki sam:) rece mialam cale tak pogryzione, ze wygladaly jak posznytowane, cale w bliznach az wstyd mi bylo do slubu z takimi isc:) No ale tak wygladala zabawa z Rocketem, nieokielzana energia. Dzis tez tak jest, ale wie gdzie jest granica, kiedy przegina i generalnie muchy by nie skrzywdzil (kiedys nawet bawil sie mucha doslownie): lagodny, ugodowy, kolezenski. Zuzka tez taka bedzie, trzeba tylko duzo milosci i cierpliwosci:)

Ja niestety z kasa cienko nie moge pomoc, moze kilka zlotych.......:(

Posted

w pierwszym poście będę zapisywać deklaracje a tymczasem podaje tez tutaj:

DEKLARACJE NA TRANSPORT

baster & lusi - 30zł
fioneczka - 25zł
gryf80 - 20zł

DEKLARACJE NA POBYT W DT

Agata I. - 120zł