otita Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Bardzo się cieszę i mam nadzieję zobaczyć zdjęcia klonów!:crazyeye: Quote
Klaudus__ Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Ja już widziałam zdjęcie bliźniaków - szok! Zastanawiałam się która to nasza panna - a który to Jej nowy przyjaciel :P Quote
Ati Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Doriska i Synus, zdjecie ciulowate , bo z komorki Quote
otita Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Faktycznie bliźniaki! Oj będzie Dorisek miał dobrze!:ylsuper: Quote
Ati Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 podobni , czy nie podobni najwazniejsze , ze Los Wygrany na Loteri Zycia w sobote przyjezdzaja po dziewczynke, ktora pojdzie na warunkach umowy DT, ktora to po sterylizacji zostanie zmieniona na umowe DS, adopcyjna Quote
kanna Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 państwo przyjeżdżają do hotelu po suczkę jutro w godz, 10-11 tak się cieszę:multi: Quote
kanna Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 sunia w nowym domu....jutro będę miała świeże wiadomości.....:loveu: Quote
kanna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 umowa podpisana, jutro powinniśmy znać datę sterylizacji, wizyta za nami również...serdecznie dziękuje Gosi -ares za pomoc ......:loveu: sunia grzeczna a jej brat to burczymucha..uczy małą porządków...w domku wsio oki.... mam kilka fantastycznych fotek , które dostałam na komórkę...bliźniaki na kanapie i nie tylko.....:evil_lol: Klaudio umowę Ci prześlę w nadchodzącym tygodniu.... Quote
mikoada Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Tak bardzo się cieszę, że Doris już w swoim domku :) a jej współtowarzysz to faktycznie jak brat bliźniak ;) dzięki dziewczyny za tak sprawną akcję !!! Quote
Ati Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 to byla najszybsza adopcja w naszej histori, jeszcze suka nie dojechala do hotelu, jeszcze zadna z nas jej na oczy nie widziala , a juz byl telefon w odzewie na inne ogloszenie suczek, ktore byly do adopcji poprzednio, Ory i Nory, Anka zaproponowala Doris, i Panstwo natychmiast sie umowili na oblukanie, jednak juz z nastawieniem ze to ta:) Ora jest z urody ksiezniczka, z jej ogloszenia juz niejeden wyzel poszedl do domu:) Quote
mikoada Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jak widac Ora przynosi szczęście innym psiakom :) Rozumiem, że ona jest już w domku?? Jeśli tak to chyba dobrym sposobem było by jej dalsze ogłaszanie tak aby dalej dzwonili ludzie ;) Quote
Ati Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ora to tez byla rekordowo szybka adopcja:) takiej ksiezniczce jak widac nikt co chcial wyzla sie nie mogl oprzec- do dzis dzwonia:) Quote
kanna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 oby , bo tej panience z katowic po wypadku to trzeba szybciutko własną kanapę znaleźć....chudziutka ona , polamana i szczyl zaledwie...ponoć roku bida nie ma:shake: Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Cioteczki wyżłowe, bardzo bardzo dziękujemy za pomoc przy dziewczynce i błyskawiczne znalezienie domku! :Rose: Quote
Recommended Posts