tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Budrysku, czy jest jakiś problem? Prosicie o pomoc, my ją dajemy, nie oczekujemy pieniedzy za hotel, za sterylkę, za szczepienia, sukę być moze szczenną bierzemy na własne ryzyko i pieniądze i jeszcze coś nie tak? A moze to jest takie dziwne i Cię to niepokoi, bo nie rozumiem. Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 pies zeby pojechal do hotelu musi byc szczepiony szczepienie ma waznosc po 21 dniach, czasami mozna przepchnac 14 w hotelu sa inne psy i taka winna byc procedura przyjmowania kolejnych, ktore nie beda narazac tych , ktore juz sa im pozniej pies bedzie szczepiony tym dluzej bedzie czekal nie wiem czy po szczepieniu od razu bedzie mogl jechac- to zadecyduje Tomek szczepienie takie nie ma zadnej wartosci bo nie wytworzyly sie jeszcze przeciwciala w regionie krakowskim sa wymagania od jakiegos czasu zaostrzone- i zreszta dobrze Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='tanitka']Budrysku, czy jest jakiś problem? Prosicie o pomoc, my ją dajemy, nie oczekujemy pieniedzy za hotel, za sterylkę, za szczepienia, sukę być moze szczenną bierzemy na własne ryzyko i pieniądze i jeszcze coś nie tak? A moze to jest takie dziwne i Cię to niepokoi, bo nie rozumiem. zadalam pytanie kim jest "Psia Kosc Tomasz Cieplik Ligota kolo Wieliczki " nie znam ani Jego ani Ati....nie rozumiem po co się tak oburzać? wystarczyłoby krótkie wyjasnienie wiadomo wszystkim co teraz dzieje się na dogo i nie chciałabym popełnic tego samego błędu...proste Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ati napisał(a):pies zeby pojechal do hotelu musi byc szczepiony szczepienie ma waznosc po 21 dniach, czasami mozna przepchnac 14 w hotelu sa inne psy i taka winna byc procedura przyjmowania kolejnych, ktore nie beda narazac tych , ktore juz sa im pozniej pies bedzie szczepiony tym dluzej bedzie czekal nie wiem czy po szczepieniu od razu bedzie mogl jechac- to zadecyduje Tomek szczepienie takie nie ma zadnej wartosci bo nie wytworzyly sie jeszcze przeciwciala w regionie krakowskim sa wymagania od jakiegos czasu zaostrzone- i zreszta dobrze to zapytaj Tomka kiedy moze przyjechac po szczepieniu i tak trzeba odczekać kilka dni na podróż jak bedzie mogła jechac to ją zawiozę Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 BUDRYSEK napisał(a):to zapytaj Tomka kiedy moze przyjechac po szczepieniu i tak trzeba odczekać kilka dni na podróż jak bedzie mogła jechac to ją zawiozę Tomek po psa nie przyjedzie Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ati napisał(a):Tomek po psa nie przyjedzie po ilu dniach od szczepienia moze przyjechac? Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 we wtorek jadę do k-kowa, moze uda załatwic sie jakis dt na okres 2 tyg. po szczepieniu i potem pojedzie do hotelu? mozemy zabrac ją w poniedziałek z punkty i umieścici w lecznicy - doba 25,50 Quote
kanna Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Klaudio, sms z nr tel. nie doszedl:shake:...bez tego nie moge podjąć żadnych działań:shake: Quote
BUDRYSEK Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 kanna napisał(a):Klaudio, sms z nr tel. nie doszedl:shake:...bez tego nie moge podjąć żadnych działań:shake: doszedł już nr? jezeli nie to moj jest w podpisie Quote
kanna Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 BUDRYSEK napisał(a):doszedł już nr? jezeli nie to moj jest w podpisie tak....wszystko oki.... Quote
mikoada Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Doris jest już u Klaudus_. To naprawdę fantastyczna sunia, posłuszna, najchętniej to wdrapała by się każdemu na kolana, nas cały czas prosiła o pieszczotki jak przestawałyśmy ją głaskac to albo trącała łebkiem, albo pchała się całym "cielskiem" (waży 34 kg). Jest przesłodka :) Quote
Ati Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 o, to duza jest jak 34 kg ma wyzelki swoja przymilnoscia i charakterem zjednuja tych, ktorzy z nimi przebywaja, rzadko sie zdarza zboj Quote
mikoada Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 faktycznie spora z niej psina ;) i jestem pewna, że wszystkich z nią przebywających zachwyci ;) Quote
Ati Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zapraszamy osoby, ktore beda mogly pomoc w powrzucaniu ogloszen na portale ogloszeniowe dla zwierzat!! Quote
tanitka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wspaniale, że sunka już opuściła schronisko :)) Quote
Ati Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/199596-Bazarek-na-nasze-wyzelki-Hesie-Doris-i-Magnuma?p=16051588#post16051588 Quote
Ati Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/199608-Dziewczynskie-Biustki-na-dziewczynke-Doris?p=16052691#post16052691 Quote
tanitka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jak sie cieszę, ze juz tylko lepiej będzie :) Quote
Ati Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 juz siedzi w hotelu w ciepelku reszte napisza dziewczyny jak grzecznie jechala i takie tam:) Quote
kanna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 na rzazie dostałam jedno na komórkę...reszta jest obiecana...udało się nam umieścić ją od razu w ciepłym budyneczku....bardzo jestem ciekawa podróży.. Quote
Ati Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Doris zostala zaszczepiona 05.01, wiec za minimum 14 dni moze byc sterylka- jak wet sie zgodzi, a tak po 21 dniach Quote
kanna Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 czy zaciążona okaże się we wtorek.....dzwoniłam do hoteliku...sunia bezproblemowa, grzeczna, jej boks i ona sama cała....może ciepło i pełna micha na nią tak kojąco działa? dziś miałam się pojawiś, ale ze względu na " zjawiska pogodowe" nie udam się w podróż.w jedną stronę mam 50 km..więc... we wtorek zrobimy usg...pytanie ..czy robić od razu badania krwi? no i jeszcze jedna miła rzecz...mam pewien domek , który bardzo zainteresował się losem suńki....w domu jest już jeden wyżeł z adopcji..... Quote
Recommended Posts