Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Budrysku, czy jest jakiś problem?
Prosicie o pomoc, my ją dajemy, nie oczekujemy pieniedzy za hotel, za sterylkę, za szczepienia, sukę być moze szczenną bierzemy na własne ryzyko i pieniądze i jeszcze coś nie tak? A moze to jest takie dziwne i Cię to niepokoi, bo nie rozumiem.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies zeby pojechal do hotelu musi byc szczepiony
szczepienie ma waznosc po 21 dniach, czasami mozna przepchnac 14
w hotelu sa inne psy i taka winna byc procedura przyjmowania kolejnych, ktore nie beda narazac tych , ktore juz sa
im pozniej pies bedzie szczepiony tym dluzej bedzie czekal
nie wiem czy po szczepieniu od razu bedzie mogl jechac- to zadecyduje Tomek
szczepienie takie nie ma zadnej wartosci bo nie wytworzyly sie jeszcze przeciwciala
w regionie krakowskim sa wymagania od jakiegos czasu zaostrzone- i zreszta dobrze

Posted

[quote name='tanitka']Budrysku, czy jest jakiś problem?
Prosicie o pomoc, my ją dajemy, nie oczekujemy pieniedzy za hotel, za sterylkę, za szczepienia, sukę być moze szczenną bierzemy na własne ryzyko i pieniądze i jeszcze coś nie tak? A moze to jest takie dziwne i Cię to niepokoi, bo nie rozumiem.

zadalam pytanie kim jest

"Psia Kosc Tomasz Cieplik Ligota kolo Wieliczki "

nie znam ani Jego ani Ati....nie rozumiem po co się tak oburzać?

wystarczyłoby krótkie wyjasnienie
wiadomo wszystkim co teraz dzieje się na dogo i nie chciałabym popełnic tego samego błędu...proste

Posted

Ati napisał(a):
pies zeby pojechal do hotelu musi byc szczepiony
szczepienie ma waznosc po 21 dniach, czasami mozna przepchnac 14
w hotelu sa inne psy i taka winna byc procedura przyjmowania kolejnych, ktore nie beda narazac tych , ktore juz sa
im pozniej pies bedzie szczepiony tym dluzej bedzie czekal
nie wiem czy po szczepieniu od razu bedzie mogl jechac- to zadecyduje Tomek
szczepienie takie nie ma zadnej wartosci bo nie wytworzyly sie jeszcze przeciwciala
w regionie krakowskim sa wymagania od jakiegos czasu zaostrzone- i zreszta dobrze

to zapytaj Tomka kiedy moze przyjechac
po szczepieniu i tak trzeba odczekać kilka dni na podróż
jak bedzie mogła jechac to ją zawiozę

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
to zapytaj Tomka kiedy moze przyjechac
po szczepieniu i tak trzeba odczekać kilka dni na podróż
jak bedzie mogła jechac to ją zawiozę

Tomek po psa nie przyjedzie

Posted

we wtorek jadę do k-kowa, moze uda załatwic sie jakis dt na okres 2 tyg. po szczepieniu i potem pojedzie do hotelu?

mozemy zabrac ją w poniedziałek z punkty i umieścici w lecznicy - doba 25,50

Posted

Doris jest już u Klaudus_. To naprawdę fantastyczna sunia, posłuszna, najchętniej to wdrapała by się każdemu na kolana, nas cały czas prosiła o pieszczotki jak przestawałyśmy ją głaskac to albo trącała łebkiem, albo pchała się całym "cielskiem" (waży 34 kg). Jest przesłodka :)

Posted

na rzazie dostałam jedno na komórkę...reszta jest obiecana...udało się nam umieścić ją od razu w ciepłym budyneczku....bardzo jestem ciekawa podróży..

Posted

czy zaciążona okaże się we wtorek.....dzwoniłam do hoteliku...sunia bezproblemowa, grzeczna, jej boks i ona sama cała....może ciepło i pełna micha na nią tak kojąco działa?

dziś miałam się pojawiś, ale ze względu na " zjawiska pogodowe" nie udam się w podróż.w jedną stronę mam 50 km..więc...
we wtorek zrobimy usg...pytanie ..czy robić od razu badania krwi?

no i jeszcze jedna miła rzecz...mam pewien domek , który bardzo zainteresował się losem suńki....w domu jest już jeden wyżeł z adopcji.....