Klaudus__ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Doris trafiła niedawno do schroniskowego kojca. Niestety pomimo dużej budy śpi przed budą... Bardzo ciągnie do człowieka, nie chce wracać do kojca... Przymila się,żeby tylko zacząć "coś" dla człowieka znaczyć... Radosna, przyjaźnie nastawiona do całego świata. Na koty sprawdzana nie była, na psy z agresją nie reaguje. Kilkuletnia, obawiam się czy w ciąży nie jest, bo jest dość gruba... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Avilia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Miałam okazję poznać dziewczynkę osobiście.Jest cudowna!Ten pies nie powinien być w schroniskowym kojcu.Jest taka kochana!Nie wie co to buda,tak jak pisała Klaudus.Ona musiała być w domu;( Kto da pięknej dziewczynce tymczas? Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 nie ma sterylki zrobionej, szczepienia? Quote
Avilia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tanitka napisał(a):nie ma sterylki zrobionej, szczepienia? Nie ma sterylki ani szczepień.Trzeba ją jak najszybciej wyciągnąć i to zrobić.W miejscu w którym przebywa nie ma takiej możliwości,ponieważ nie mają do tego warunków. Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 OK, czy ewentualnie mozecie pomóc w dowiezieniu suni do hotelu k. Krakowa? Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jestem, i ponawiam zapytanie o transport do Krakowa? ---------------------------------------------------------------------------------------------- tak dla nas -Doriska w Hotelu od 06.01 -dla rozliczen;) Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dzięki Ati, że już jesteś :) kurcze pieczone, a jak zaciążona jest? trzeba migiem dzialać. Quote
kanna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jestem.....Klaudio jak ona długo zostanie tam ?.....czy grożą jej mysłowice? Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Dziękuję Cioteczki za szybkie przybycie. Aniu narazie nie powinno być wywozu, bo troszkę opróżniłyśmy Punkt. Natomiast martwi mnie,że Ona śpi przed budą... U nas wczoraj np. było -15... Kolejną sprawą jest to,że ma na pycholku plamki,które nazwałabym "aftami" tak roboczo, nie wiem, Wy jesteście specjalistkami rasy - ja kundlowa jestem - może to być coś konkretnego, czy nie trzeba się obawiać? Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 w jakim wieku moze byc ta suczka, wydaje mi sie , ze zeby ma w bardzo zlym stanie? Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Nie wiem, miałam nawet niegdyś wyżła,ale wydaje mi się,że dziewczyna strasznie się ślini i nie wiem - może już przesadzam,ale odniosłam wrażenie,że ma "nabrzmiałe" fafle. Te ala afty - to też może tylko moje przesadne zboczenie w wypatrywaniu czy coś złego się nie dzieje. Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 im dluzej tam bedzie siedziec, tym koszty leczenia beda wieksze, plus sterylka, moze aborcyjna kiedy moze byc ten transport suki do hotelu? Quote
kanna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ciotki, sunia jadąc do krk musi !! mieć szczepienia .....ja ją tu chętnie wezmę pod skrzydła.... Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Można Ją zaszczepić,ale dopiero jak Ją wyciagnę. Tylko czy zaraz po szczepieniu może jechać ? Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 znaleziono SH/AM http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628 Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ati napisał(a):dlaczego np jutro nie mozna zaszczepic? bo nie mamy na to funduszy po szczepieniu nie moze od razu jechac a nie mamy gdzie jej dac Quote
Diana S Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ruszyło sie coś w sprawie dziewczyny? Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='kanna']ciotki, sunia jadąc do krk musi !! mieć szczepienia .....ja ją tu chętnie wezmę pod skrzydła.... a dokładnie gdzie i do kogo miałaby jechać? Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Psia Kosc Tomasz Cieplik Ligota kolo Wieliczki Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ati napisał(a):Psia Kosc Tomasz Cieplik Ligota kolo Wieliczki o kurka! a kto to jest? Quote
Ati Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 bedzie transport psa do hotelu? bedzie suka szczepiona? my koszt szczepienia zwrocimy jak watek ma byc gadanuna to my sie wypisujemy mamy kolejke wyzlow do ratowania chyba ktos z was sciagnal tu tanitke?kanne? ona mnie a tu jakies wypytki chyba ktos mial zaufanie , ze napisal pv Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ati napisał(a):bedzie transport psa do hotelu? bedzie suka szczepiona? my koszt szczepienia zwrocimy jak watek ma byc gadanuna to my sie wypisujemy mamy kolejke wyzlow do ratowania chyba ktos z was sciagnal tu tanitke?kanne? ona mnie a tu jakies wypytki chyba ktos mial zaufanie , ze napisal pv sorry ale po to sa pytania, zeby wszystko było jasne ja Cie nie znam jak to ustalimy to bedziemy załatwiac wyszystko sunie możemy wyciągnąc dopiero w poniedziałek Quote
Recommended Posts