tanitka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 domek na horyzoncie, oby sunianie była w ciąży :( Quote
tanitka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ważne, że już zopiekowana, nakarmiona, w cieple :) resztę przeżyjemy. Quote
Ati Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ciekawe jak Doriska, czy nic nie rozpierniczyla Quote
mercy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kopiuję elu z miau Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991 Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991 Proszę o oddanie głosu! Quote
kanna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ja też mam taką nadzieję...hotelik na razie się nie skarży...:evil_lol: ale, nasze psy potrafią tam dużo, więć jeśłi łobuzi na pół gwizdka to tak jakby się grzeczna była.... państwo dziś dzwonili pytali o małą i nie mogą się doczekać na poznanie jej..... Quote
Ati Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Doriska dzis miala sraczeczkowy dzien Jutro ok 13 usg nastepnie wizyta ok 15 zainteresowanych trzymajta kciuki i modla sie;) badz Tatiana przy telefoniku, bo moze byc goraca linia Quote
tanitka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jutro jestem pod telefonem , na posterunku, Pani kierowniczko!!! trzymam kciuki!!! :) Quote
Ati Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 same tu kierowniczki i szefowe dobrze , ze walki o wyzsze stolki nie ma i wspolpraca istnieje Quote
Klaudus__ Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Fatalnie mi dzisiaj net chodzi, więc i zdjęcia się paskudnie wgrywają... Mam nadzieję,że biegunka szybko minie, i,że usg będzie jak najbardziej pozytywne... Czekam na wieści z niecierpliwością. Quote
tanitka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 przecudna, na pewno się tym państwu spodoba :) za wizyte u weta trzymam! Kanna jesteś Prezeska!! Quote
mikoada Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja też mocno trzymam za wizytę u weta i za spotkanie z Państwem :) Quote
Ati Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Doris po wizycie u weta ciazy nie ma- Hura za to ma towarzysza -tasiemca, ale juz dostala medykamenty i wylazi z intensywna sraczeczka Quote
Ati Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 w sobote Doriska jedzie do swojego domku i kolegi Panstwo przyjechali ze swoim wyzlem, jota w jote jak Doriska , tylko gladkowlosym co jeszcze bardziej sie przyczynilo do tego, ze Doriska ich od razu ujela za serce chlopaka tez maja adoptowanego ze schroniska wlazla na Pana , jakby wiedziala, ze to jej przyszly Pancio bedzie teraz mieszkac w Katowicach, a pozniej w domku -pewnie gdzies pod reszte zapewne opisze Anka Quote
kanna Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 tanitka napisał(a): Kanna jesteś Prezeska!! d.....a nie prezeska:evil_lol: komletnie się nie nadaję:shake:.... Ati wsio opisała ze szczegółami......powiem tyle,że ludziowie zrobili na mnie bardzo, bardzo pozytywne wrażenie. a psy są klonami....jakieś czary się wokół nas odbywją, bo co nóż za pierwszą propozycją domu słyszę, że to klon psa jakiego mieli... wielkość doris i Fuksa, wzrost, umaszczenie, sylwetka a nawet kształ plamek są identyczne..nawet smugę białą na mordkach mają w tym samaym miejscu....różnica tylko w długości włosa... trzymamy kciuki do soboty....nie puszczamy:cool3: Quote
kanna Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Ati']nie napisalas jak mowia na wyzelka:) synku:loveu: Quote
mikoada Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Super wieści, bardzo się cieszę, że Doris tak szybko trafiła na swoich ludzi a to wszystko dzięki Wam :) Nurtuje mnie jeszcze tylko jedna sprawa co ze sterylką, jest taka w planach?? Quote
Recommended Posts