Jump to content
Dogomania

*Pabianice* bezdomna CUDNA sunia oszczeniła sie w lecznicy-WSZYSCY już w cudownych DS

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

- ogladam te filmiki i oglądam,,,,przeglądam zdjęcia i przeglądam,,,coraz bardziej podoba mi się Klusek, to będzie cudna psinka:loveu:,,,,ale mój kochany Ropuszek jest przeropuszowspaniały:loveu:....całe szczęście, że wyjeżdżam, bo chyba bym nie wytrzymała czekać aż do 20 lutego:shake:....
- a w weekendy to TAM otwarte jest??? - i w jakich godzinach??? - no bo, gdybym przypadkiem, no tak całkiem przypadkiem, do tej Łodzi dojechała, to do Pabianic to już całkiem blisko jest:roll:,,,
- no bo tak całkiem przypadkiem sobie myślę, że te żyrafy to ja jutro skończę lepić, i w niedzielę albo w poniedziałek to przypadkiem chyba mogłabym być niedaleko.:roll:......

- co o tym myślicie Ciotki Asik i Piechcia???- no normalnie, nie wytrzymam,,,,

Posted

Ada, ty naprawdę jesteś nieźle zakręcona :) My też już czekamy na Toscę z niecierpliwością, szczególnie dzieci codziennie pytają kiedy Tosca do nas wreszcie dotrze :) Mamy już dla niej prawie wszystkie rzeczy potrzebne pieskowi (te mniej potrzebne również :) ). A co do lecznicy, to w sobotę jest chyba otwarta ale dość krótko, natomiast w niedzielę jest zamknięte, niestety :(

Posted

- trudno, ale ja, całkiem przypadkiem, mogę chyba w poniedziałek nie pracować, co????
- a Sapcio już ma wszystko, wszyściuteńko, nawet karmę sprowdziłam, i nawet ma kumpla i miejsce w przedszkolu, gimnazjum i na studiach,,,,a nawet mu pracę załatwiłam,,,,no i ma cztery koty do towarzystwa , na stałe, w domu.....
- a Tosca piękna,,,oj cudna i gdyby nie te moje koty.......- a Ty wiesz, Ramonka, że z tym Sapciem to chyba przeznaczenie, bo plany były nieco inne, ale to już całkiem inna bajka.....
- i myślę, że od czasu do czasu powinnyśmy się wymieniać fotkami, jak już Sapcio opuści mamusię, bo będzie tęsknił,,,,,no i może ta Bydgoszcz nie jest tak daleko od Łodzi, tylko PKP kiepskie????:roll:

Posted

Nie jest aż tak daleko ;)
A co do zdjęć to jak najbardziej - z racji tego, że u nas będzie mamusia, to bezapelacyjnie i bez żadnych sprzeciwów zdjęcia całej trójki mają się systematycznie pojawiać albo na forum albo na mojej poczcie (chętnym podam mail'a na prive'a)!!! :) Inaczej zabieram całą rodzinkę :) :)
A tak w ogóle, to gdyby nie to, że w którymś poście pisałaś o dzieciach, to stwierdziłabym, że totalnie sfiksowałaś i przelałaś na Sapcia cały swój instynkt macierzyński :evil_lol:

Posted

Ale fajowe domki się poznajdowały. Szalone jesteście. Ada Twój niuniuś jest naprawdę słodki i kochany. I śpioch, długo się go budzi tzn. zanim go wybudzisz to jak go weźmiesz na ręce to leci bezwładnie. Taki gumowy jest.
Ramonko a Tosca była taka uśmiechnięta i radosna, że aż mi się humor poprawiał jak na nią patrzyłam. Pani, która się nią opiekuje mówiła, że jest wzorową mamą, chociaż opieka nad dziećmi coraz trudniejsza.

Posted

- ha,,,to niech się cieszy, że nie ma 8 szczeniorków,,,to dopiero byłby harmider.....;)

- ale na razie patrzem i patrzem i zdjęć Twoich, Asik, nie widzem,,,a jeszcze kcemm;)...

- no wiesz, jak w tym porzekadle, dasz palec to rękę chcą,,,,no i masz rację, Tosca wyglądała na bardzo szczęśliwą,,,chyba się cieszy, że dzieciaczki karierę medialną robią,,,,,no i chyba swoim psim zmysłem już wie, ze niedługo będzie u Ramonki inne dzieci "niańczyć":loveu:

Posted

- to ciesz się razem z nami i bierz Kluska, zobacz jaki piękny:loveu:, taki śliczny cętkowany, trójkolorowy Księżycowy Klusek z błękitnymi oczkami - jest tylko jeden na świecie:p,,,,,,a to że chłopak, trudno, ja też wolę dziewczyny, ale przecież po sterylce hormony przestają pracować i będzie tylko psiaczkiem - bezpłciowym pięknym psiaczkiem,,,,
- bierz, bo jak ja TAM pojadę , to wezmę oba Piechy i koniec....;)

Posted

Klusek Demonek jest przecudny ale tu nie chodzi tylko o preferencje jajnikowe :) Rodzice maja foksteriera samca, ktory niestety jest dominatorem, z zadnym samcem sie nie dogada.... Gdy wyjezdzaja foksik spedza czas u nas i gdyby nam sie zdalo wyjechac byloby tez na odwrot, dlatego tez kalkulujac szukamy suczki, a w tych szczeniakach mozna sie ze zdjec zakochac :)jak sie nie uda to widocznie jakas inna sierotka jest nam pisana :)

Posted

- no jak tak, to siła wyższa,,,,trzymam kciuki za psiaczka dla Ciebie...a oglądałaś inne merlakowe szczeniorki z poprzednich stronek na tym wątku???

Posted

ja proponuje aby justine się wstrzymała jeszcze troszkę z szukaniem innego psiaka:)

invictus mi napisała, że dom tej pani jest jeszcze niedokończony więc nie przeprowadziła sie, a uczyni to pod koniec lutego i na wtedy umówiły sie na wizytę. Bo po co sprawdzać dom, z którego się wyprowadza. Aczkolwiek myślę, że skoro to nowo budowany dom to chyba będzie ok i nie jakaś szopa:) Chyba nie mamy wyjścia jak poczekać. Najwyżej jak małe sie juz odchowają to te co zostaną to się gdzieś umieści chwilowo u nas :D

Ado a tobie zamiast kupować bilet do zupełnie przypadkowej Łodzi proponuje kubeł zimnej wody:D :evil_lol::diabloti: wyczekane będzie bardziej kochane:)

a to kolejny bonus:) Ada to twój cucuś:)
[video=youtube;Yq6bQFe9v4Q]http://www.youtube.com/watch?v=Yq6bQFe9v4Q[/video]

Posted

- o matulu, jaki cudny bonus:loveu:,,,no jak będę dostawała taki bonusy, to będę grzecznie czekać na mojego Sapcia,,,a do Francji biorę laptopa, specjalnie żeby śledzić jego rozwój,,,no trudno,,,oszalałam:roll:,,,,,i tak już będzie na następne conajmniej 15 lat:lol:,,,

- a tak mówiąc między nami, czy to nie jest cud natury??? - no żeby z klusek zrobiły się taaakie piękne szczeniorki??? ale mój Ropuszek najpiękniejszy.......

Posted

:loveu:- jeszcze jeden Klusek jest do wzięcia, jest cudny,,,,Lindusia, jak masz blisko to może:loveu:.......

- fajnie, że też tutaj jesteś,,,moje kociaste Marra i Tika wychowywały się z psem i Marra bardzo była z nim zżyta, teraz, jak przyjaciółka przychodzi do mnie ze swoim psem to widzę, że relacja między nim a moimi kotami jest super,,,,
- a Sapo jest cudny, najpiękniejszy na świecie,,,,nie mogę się GO doczekać:loveu:

Posted

- a moja koleżanka ma szczyla właśnie, jeszcze nie ma 7 miesięcy,,,ale jak miał 3 to też był narwany....a Lindusia z Łodzi,,,,to faktycznie rzut beretem....

Posted

Pomocy następne szczylki mamy:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url]