justine. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ojej zwariowalam:roll: i jak dom ten pani z Lubina, sprawdzony?:) tak bysmy chcieli ta sunie... Ramonko, wiem ze kluska-brat jest przecudny, ale... my dziewczynkowi :roll: Quote
Ada44 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 - ogladam te filmiki i oglądam,,,,przeglądam zdjęcia i przeglądam,,,coraz bardziej podoba mi się Klusek, to będzie cudna psinka:loveu:,,,,ale mój kochany Ropuszek jest przeropuszowspaniały:loveu:....całe szczęście, że wyjeżdżam, bo chyba bym nie wytrzymała czekać aż do 20 lutego:shake:.... - a w weekendy to TAM otwarte jest??? - i w jakich godzinach??? - no bo, gdybym przypadkiem, no tak całkiem przypadkiem, do tej Łodzi dojechała, to do Pabianic to już całkiem blisko jest:roll:,,, - no bo tak całkiem przypadkiem sobie myślę, że te żyrafy to ja jutro skończę lepić, i w niedzielę albo w poniedziałek to przypadkiem chyba mogłabym być niedaleko.:roll:...... - co o tym myślicie Ciotki Asik i Piechcia???- no normalnie, nie wytrzymam,,,, Quote
ramonka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ada, ty naprawdę jesteś nieźle zakręcona :) My też już czekamy na Toscę z niecierpliwością, szczególnie dzieci codziennie pytają kiedy Tosca do nas wreszcie dotrze :) Mamy już dla niej prawie wszystkie rzeczy potrzebne pieskowi (te mniej potrzebne również :) ). A co do lecznicy, to w sobotę jest chyba otwarta ale dość krótko, natomiast w niedzielę jest zamknięte, niestety :( Quote
Ada44 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 - trudno, ale ja, całkiem przypadkiem, mogę chyba w poniedziałek nie pracować, co???? - a Sapcio już ma wszystko, wszyściuteńko, nawet karmę sprowdziłam, i nawet ma kumpla i miejsce w przedszkolu, gimnazjum i na studiach,,,,a nawet mu pracę załatwiłam,,,,no i ma cztery koty do towarzystwa , na stałe, w domu..... - a Tosca piękna,,,oj cudna i gdyby nie te moje koty.......- a Ty wiesz, Ramonka, że z tym Sapciem to chyba przeznaczenie, bo plany były nieco inne, ale to już całkiem inna bajka..... - i myślę, że od czasu do czasu powinnyśmy się wymieniać fotkami, jak już Sapcio opuści mamusię, bo będzie tęsknił,,,,,no i może ta Bydgoszcz nie jest tak daleko od Łodzi, tylko PKP kiepskie????:roll: Quote
ramonka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nie jest aż tak daleko ;) A co do zdjęć to jak najbardziej - z racji tego, że u nas będzie mamusia, to bezapelacyjnie i bez żadnych sprzeciwów zdjęcia całej trójki mają się systematycznie pojawiać albo na forum albo na mojej poczcie (chętnym podam mail'a na prive'a)!!! :) Inaczej zabieram całą rodzinkę :) :) A tak w ogóle, to gdyby nie to, że w którymś poście pisałaś o dzieciach, to stwierdziłabym, że totalnie sfiksowałaś i przelałaś na Sapcia cały swój instynkt macierzyński :evil_lol: Quote
Lucky. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 booże, co za cuda. ja nie wiem już całkiem ... Quote
asik007 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ale fajowe domki się poznajdowały. Szalone jesteście. Ada Twój niuniuś jest naprawdę słodki i kochany. I śpioch, długo się go budzi tzn. zanim go wybudzisz to jak go weźmiesz na ręce to leci bezwładnie. Taki gumowy jest. Ramonko a Tosca była taka uśmiechnięta i radosna, że aż mi się humor poprawiał jak na nią patrzyłam. Pani, która się nią opiekuje mówiła, że jest wzorową mamą, chociaż opieka nad dziećmi coraz trudniejsza. Quote
Ada44 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 - ha,,,to niech się cieszy, że nie ma 8 szczeniorków,,,to dopiero byłby harmider.....;) - ale na razie patrzem i patrzem i zdjęć Twoich, Asik, nie widzem,,,a jeszcze kcemm;)... - no wiesz, jak w tym porzekadle, dasz palec to rękę chcą,,,,no i masz rację, Tosca wyglądała na bardzo szczęśliwą,,,chyba się cieszy, że dzieciaczki karierę medialną robią,,,,,no i chyba swoim psim zmysłem już wie, ze niedługo będzie u Ramonki inne dzieci "niańczyć":loveu: Quote
justine. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dziewczyny ta wasza radosc sie udziela :) zazdroszcze! Quote
Ada44 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 - to ciesz się razem z nami i bierz Kluska, zobacz jaki piękny:loveu:, taki śliczny cętkowany, trójkolorowy Księżycowy Klusek z błękitnymi oczkami - jest tylko jeden na świecie:p,,,,,,a to że chłopak, trudno, ja też wolę dziewczyny, ale przecież po sterylce hormony przestają pracować i będzie tylko psiaczkiem - bezpłciowym pięknym psiaczkiem,,,, - bierz, bo jak ja TAM pojadę , to wezmę oba Piechy i koniec....;) Quote
toyota Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Miałam tylko chłopaków, to mi się wydawało, że wolę chłopaków. Teraz mam suczki i psa , i sama już nie wiem. Kocham je wszystkie :). Quote
Aleksa. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jejciu.:D jakie cuda !! Też chce takiego.:loveu::loveu::loveu: Quote
justine. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Klusek Demonek jest przecudny ale tu nie chodzi tylko o preferencje jajnikowe :) Rodzice maja foksteriera samca, ktory niestety jest dominatorem, z zadnym samcem sie nie dogada.... Gdy wyjezdzaja foksik spedza czas u nas i gdyby nam sie zdalo wyjechac byloby tez na odwrot, dlatego tez kalkulujac szukamy suczki, a w tych szczeniakach mozna sie ze zdjec zakochac :)jak sie nie uda to widocznie jakas inna sierotka jest nam pisana :) Quote
Ada44 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 - no jak tak, to siła wyższa,,,,trzymam kciuki za psiaczka dla Ciebie...a oglądałaś inne merlakowe szczeniorki z poprzednich stronek na tym wątku??? Quote
piechcia15 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 ja proponuje aby justine się wstrzymała jeszcze troszkę z szukaniem innego psiaka:) invictus mi napisała, że dom tej pani jest jeszcze niedokończony więc nie przeprowadziła sie, a uczyni to pod koniec lutego i na wtedy umówiły sie na wizytę. Bo po co sprawdzać dom, z którego się wyprowadza. Aczkolwiek myślę, że skoro to nowo budowany dom to chyba będzie ok i nie jakaś szopa:) Chyba nie mamy wyjścia jak poczekać. Najwyżej jak małe sie juz odchowają to te co zostaną to się gdzieś umieści chwilowo u nas :D Ado a tobie zamiast kupować bilet do zupełnie przypadkowej Łodzi proponuje kubeł zimnej wody:D :evil_lol::diabloti: wyczekane będzie bardziej kochane:) a to kolejny bonus:) Ada to twój cucuś:) [video=youtube;Yq6bQFe9v4Q]http://www.youtube.com/watch?v=Yq6bQFe9v4Q[/video] Quote
Ada44 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 - o matulu, jaki cudny bonus:loveu:,,,no jak będę dostawała taki bonusy, to będę grzecznie czekać na mojego Sapcia,,,a do Francji biorę laptopa, specjalnie żeby śledzić jego rozwój,,,no trudno,,,oszalałam:roll:,,,,,i tak już będzie na następne conajmniej 15 lat:lol:,,, - a tak mówiąc między nami, czy to nie jest cud natury??? - no żeby z klusek zrobiły się taaakie piękne szczeniorki??? ale mój Ropuszek najpiękniejszy....... Quote
Lindusia Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ada, mam Cię ;) I pomyśleć, że te cuda są rzut beretem ode mnie, kociaste będą przeszczęśliwe :lol: Quote
Ada44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 :loveu:- jeszcze jeden Klusek jest do wzięcia, jest cudny,,,,Lindusia, jak masz blisko to może:loveu:....... - fajnie, że też tutaj jesteś,,,moje kociaste Marra i Tika wychowywały się z psem i Marra bardzo była z nim zżyta, teraz, jak przyjaciółka przychodzi do mnie ze swoim psem to widzę, że relacja między nim a moimi kotami jest super,,,, - a Sapo jest cudny, najpiękniejszy na świecie,,,,nie mogę się GO doczekać:loveu: Quote
piechcia15 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 ale niekoniecznie może jej sie spodobać narwany niewychowany szczyl:) Lindusia a jesteś z tych okolic?a skąd konkretnie skoro rzut beretem? Quote
Ada44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 - a moja koleżanka ma szczyla właśnie, jeszcze nie ma 7 miesięcy,,,ale jak miał 3 to też był narwany....a Lindusia z Łodzi,,,,to faktycznie rzut beretem.... Quote
asik007 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Pomocy następne szczylki mamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-(**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**[/url] Quote
anita_happy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 CZY MAMA SZCYLI MA DOM....mam zapytanie na allegro!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 dzieki - odpisuje - wybaczcie - nie czytalam watku :P Quote
Recommended Posts