Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahahah, Coma sobie zrobi kuku nawet bez obrozy :lol: poza tym nie wiem co ona musialaby robic zeby wlozyc tam łape :D

hahahaha

no to zahaczenie to raczej nie problem :lol:

A ja uznaje tylko łańcuszek i martingale :P Półzaciski są ostatnie w mojej hierarchii, po klamrze, zatrzasku itd. Ale tylko z jednego powodu- u mnie zawsze zaciśnięte są i nigdy dobrze się nie luzują, coś trafić nie mogę (no oprócz cavo, on jest genialny :)). Ale zazwyczaj wolę szelki bo moja suczyna z każdej obroży potrafi wyjść ;)

no ja czają się na łańcuszek ;)

mi najlepiej się luzuje zacisk od obroży Ciapka od Taks.

Nie wiem czy ktoś wie, albo wiedzą wszyscy oprócz mnie...

Ale somersby wprowadziło nowy smak, pychotka limonka :D

Posted

Miałam tylko od DS- i ten się mi w ogóle nie luzował. Innych nie miałam. Z cavo jestem zadowolona, ona jest okrągła i działa super :) Może przetestuje też inne :)

Ale na razie to mam obroży hoho i jeszcze więcej (tak, powtarzam sobie- nie potrzeba mi nowej, nie potrzeba mi nowej...:D Ale szelki to w sumie bym chciała od hand made :p)

Posted

Miałam tylko od DS- i ten się mi w ogóle nie luzował. Innych nie miałam. Z cavo jestem zadowolona, ona jest okrągła i działa super :) Może przetestuje też inne :)

Ale na razie to mam obroży hoho i jeszcze więcej (tak, powtarzam sobie- nie potrzeba mi nowej, nie potrzeba mi nowej... :D Ale szelki to w sumie bym chciała od hand made :P)

przez Ciebie oglądałam te cavo i ładne są i wdają się być wytrzymałe... czyli to co szukam...

hihihi a u nas właśnie odwrotnie... Owczary mają po jednej i one są w mega opłakanym stanie, czekam chyba aż się rozpadną i dopiero się obudzę, że czas kupić nowe... :lol:

czy ja zawsze muszę znajdować tysiąćpińcet różnych mega atrakcyjnych ofert, akurat jak nie mam kasy...

jak ja tego nienawidzę... i oczywiście ja wszystko potrzebuję, norma :D

Posted

A coś wynalazła? :D

Cavo są wytrzymałe, mam 2 :)

No wiesz, żeby tylko tyle obróżek mieć... :P

Nie pytaj :P

A co Cię interesuje, od koloru do wyboru :P

no tak coraz bardziej jestem przekonana... no ale poczwarkowe doopki mają oboje obroże przeciwkleszczowe i to trochę mi kolidiuje z normalną obrożą... tego nie przewidziałam...

No nie lofciam tych zbójów :P

Suce znowu klepki się przestawiają w główce i ogarnia zadek. Ciekawe jak długo, aż coś pyknie i będzie jazda :lol:

ona to w ogóle jest dziwna, na ogrodzie jest miska z wodą, codziennie świeżą. A ona woli wejść do oczka tzn. zamoczyć brzuch i 4 łapy, aby się napić. Gdzie tu logika? Choć sama z siebie pomalutku domaga się uwagi, także coś się dzieje...

no, ale żeby była równowaga to Gandzia daje czadu, po całości, na każdej linii. Kurczę, chyba znowu się cofamy... Z jednej strony jest taki kochany, zwykły spacer go nudzi, tylko załatwi co ma zrobić i czeka aż coś mu każę zrobić. I tym mnie zwodzi. Bo to kawał dupka jest...

A Ciapuś mi znowu zaczyna dość mocno lecieć z wagą w dół, muszę inaczej mieszać mu karmę... w sumie to Gandzia jak jest w biegu to też zaczynają być widoczne żeberka. Ostatnio mają więcej ruchu to i żarełka im więcej się należy...

no, ale mamy długi week, także byleby nie padało i żeby psiaki nie zrobiły mi takiej akcji jak rok temu :lol:

I żeby nie było nudno to jestem chora... katar, kaszel, ból gardła i te sprawy...

Posted

Hejka :)

Oj moja lista też się powiększyła (hoko, szarpak futerkowy, patyk comfy, JW pets z pluszem, ten szarpak co dawałaś link, obroża superdog...).

O mamo, dopiero teraz zobaczyłam ile tego wypisałam :OO

To teraz dawaj listę swoich :D

Posted

Hejka :)

Oj moja lista też się powiększyła (hoko, szarpak futerkowy, patyk comfy, JW pets z pluszem, ten szarpak co dawałaś link, obroża superdog...).

O mamo, dopiero teraz zobaczyłam ile tego wypisałam :OO

To teraz dawaj listę swoich :D

Siemankooo ;)

no też masz całkiem ładną listę :) co do JW pets z pluszem to czytałam, że niezbyt trwała to jest zabawka ;)

legowisko dla poczwara, smycz różową linową, nowe kagańce, obroże dla Poczwarków, piłka jolly, piszczący kong, kong czarny extreme... itp :lol: o reszcie nie piszę nawet...zastanawiam się też nad ringiem gumowym, bo puller mimo swojej fajności to długo nie pociągnie...

I to wszystko dla ONków...

Ale muszę sprzedać szelki trixie, smycz, kaganiec...:D

Posted

Haha no to też się zakupy szykują :D

Smycz z Pako? Bo teraz to hit z tego co widzę :D

Hahaha weź przestań, jak znam życie to pewnie niektórych nie kupię wcale, a niektóre do może i pod koniec roku dopiero.. także to jest plan na najbliższe lata :D

hihihi no niekoniecznie o nich myślę.. podoba mi się też z elperro.

I obym brała z elperro, bo jak z pako to pewnie tylko na różowej się nie skończy... to straszne... :P

Posted

Haha to pako bierz :P

Hahaha będę sie martwić jak już będę mieć kasę... na razie nie ma opcji ;)

DSC_0069.JPG

DSC_0077.JPG

DSC_0095.JPG

Ciut więcej zdjęć na blogu :)

Posted

Jak ślicznie im w tych żółtych kwiatkach <3 

:)

Super fotki :)

:)

Długo macie tą żółtą piłę na sznurku? Jak sie sprawuje, szukam właśnie czegoś dla mego potwora, co by trochę pożyło :)

jakieś 1,5 roku :lol: tylko ONki wolniej niszczą niż TTB ;)

choć tą piłkę polecają ludzie od użytków i malin także warto. Ona jest bardzo lekka i piankowa i nie wydaje się być taka trwała ;)

Posted

Witamy ;)

nie wiem czy ktoś ogląda "przygarnij mnie" ale mimo wszystko uwielbiam ten program... i mój ulubieniec to Brego :) chyba wiadomo dlaczego :P