Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie zenujacy ten program :P
Ale Vader rzadzi :P

Ja wiem, że ma wiele niedociągnięć i coś z czym się nie zgadzam. Ale idea jest wg mnie fajna i warto propagować adopcję psów. Bo ludziom to się wydaje, że psy w schronach to są stare, schorowane, zapchlone i co tam jeszcze. No i koniecznie głupie i niczego się nie nauczą. Wiadomo, że świata się nie zbawi, ale kto wie czy choćby kilka osób nie zainteresuje się tematem.

Nie wspomnę o tym, że całe to ich szkolenie, metody itp. to coś co nie do końca rozumiem,reklamowanie. No, ale pooglądać zawsze jest miło. I to obecnie jedyny program o celebrytach co oglądam.

A Owczar to owczar, nie ma co. Z świrem na punkcie łupu i tunelu.

Guest TyŚka
Posted

Nie oglądam tego programu, więc nie wiem o co Wam chodzi. Za to cała moja familia ogląda i się zachwyca :D

Posted

Ja wiem, że ma wiele niedociągnięć i coś z czym się nie zgadzam. Ale idea jest wg mnie fajna i warto propagować adopcję psów. Bo ludziom to się wydaje, że psy w schronach to są stare, schorowane, zapchlone i co tam jeszcze. No i koniecznie głupie i niczego się nie nauczą. Wiadomo, że świata się nie zbawi, ale kto wie czy choćby kilka osób nie zainteresuje się tematem.
Nie wspomnę o tym, że całe to ich szkolenie, metody itp. to coś co nie do końca rozumiem,reklamowanie. No, ale pooglądać zawsze jest miło. I to obecnie jedyny program o celebrytach co oglądam.

A Owczar to owczar, nie ma co. Z świrem na punkcie łupu i tunelu.

Idea fajna, fakt. Ale sztucznośc tych ludzi mnie Zniechęca
Guest TyŚka
Posted

Właśnie urywki wydają mi się właśnie sztuczne, a ja tego nie znoszę, ale aż obejrzę. Specjalnie dla kalyny ;p

Nowa zabawka, hyhy :D

Posted

Idea fajna, fakt. Ale sztucznośc tych ludzi mnie Zniechęca

fakt... strasznie dużo gadają, nie patrzą na to co pies mówi... brak takiego luzu...

Kiedy i o której to leci? :P To może w końcu obejrzę i se zdanie wyrobię xd

w niedzielę o 18.55. W sobotę do południa są powtórki.

Właśnie urywki wydają mi się właśnie sztuczne, a ja tego nie znoszę, ale aż obejrzę. Specjalnie dla kalyny ;p

Nowa zabawka, hyhy :D

ja nawet nie chcę wiedzieć jak mnie ludzie widzą, jak motywuję psy :D

Ahhh no patrz, jak miło ;)

noo ale to mamuśka im kupiła, trzeba ja namówić na jeszcze jedną :lol:

Posted

Dziń dybry :)

Bryyyyy :lol:

A ja nie byłam w biedronce :(

A ze 2 zabawki to bym chciała... Ale pewnie i tak już nie będzie :/

Hihihi mamy dopiero wtorek, zdążysz nadrobić :D

ja byłam dzisiaj w innej i pustki, jutro będę koło innej i może tamtą odwiedzę :lol;

Posted

Co do "przygarnij mnie" to próbowałam oglądać ostatni odcinek, jeszcze w życiu nic tak nudnego i sztucznego nie widziałam. No i idea może i słuszna, ale obawiam się, że jak szybko ludzie polecą po psa do schronu "oj bo mroczek adoptował!", tak jeszcze szybciej go porzucą. Nie podoba mi się promowanie na cudzym nieszczęściu ;)

Jak ta nowa zabawka wygląda poza psim pyskiem? Duża jest z tego co widzę raczej?

Posted

Hej Alinka :)) Jak tam w ogóle u Ciebie studia? Czytasz jakąś książkę ciekawą może? :D Przyznam że częściej śledzę Was na fejsie :P

jakie radosne dziecię  :wub: https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11008424_1659489354272691_8327205838113277551_n.jpg?oh=485d89550dade2ae8184b5907d0d9dc8&oe=55D76FD3

No studia to leżą i kwiczą, łącznie z moją pracą mgr...

oo jak miło ;)

hihihih teraz to niestety nie... ale jeszcze trochę i mam zamiar to nadrobić ;)

Co do "przygarnij mnie" to próbowałam oglądać ostatni odcinek, jeszcze w życiu nic tak nudnego i sztucznego nie widziałam. No i idea może i słuszna, ale obawiam się, że jak szybko ludzie polecą po psa do schronu "oj bo mroczek adoptował!", tak jeszcze szybciej go porzucą. Nie podoba mi się promowanie na cudzym nieszczęściu ;)

Jak ta nowa zabawka wygląda poza psim pyskiem? Duża jest z tego co widzę raczej?

Spoko, serial komisarz alex też nie porywał, a oglądałam, bo był poczwar :lol:

Mroczka pies jest też fajny, zachowuje się jak owczarkowe dziecię ;)

11008411_1659488487606111_67931042644617

Soniuli nadal żyje, bez szkody... Gandzi dzisiaj kupiłam, bo oczywiśćie kradziej nie odpuszczał i... i już zrobił dwie małe dziurki... psuja jedna, no!tylko to to jest na sklejce przy twardej części, także przy nagminnym dziamdzianiu puściło. Pisałam, że uwielbiam Soniulę pod tym względem? ona dziamdzia, dziamdzia tak żeby nie popsuć.

Posted

Komiasarza Alexa uwielbiałam, póki grał tam Wesołowski. Jak zmienili tego głównego bohatera, to w ogóle go nie polubiłam i odcinki jakieś nudne mi się wydawały ;)

Fajna ta zabaweczka jest, szkoda, że u nas nie było takich ciekawych... A Gandzia tak się bawi, żeby zamordować, czy mu tak przypadkiem wychodzi? :D Soniula to jak Miczkens, memła dla memłania raczej.

Posted

Komiasarza Alexa uwielbiałam, póki grał tam Wesołowski. Jak zmienili tego głównego bohatera, to w ogóle go nie polubiłam i odcinki jakieś nudne mi się wydawały ;)

Fajna ta zabaweczka jest, szkoda, że u nas nie było takich ciekawych... A Gandzia tak się bawi, żeby zamordować, czy mu tak przypadkiem wychodzi? :D Soniula to jak Miczkens, memła dla memłania raczej.

A widzisz, dla mnie ten film był mega mdły.

czaję się na inne jeszcze, ale liczę na przeceny za jakiś czas ;)

oczywiście przypadkiem. On nie robi tego specjalnie, po prostu memła, memła i zabawka kaput. Mordercze zapędy ujawniają się tylko jak dorwie pluszaka, mopa...ale Soniula ma to samo...

U mnie Ciap to jest gigant. Jak jest zmęczony to leży z zabawką między łapami, ale na jakikolwiek kontakt wzrokowy to już leci z piłką do mnie. A jak się nie chcę nim zająć to perfidnie trzyma łapkami piłkę i zębami ją obgryza i patrzy na mnie... ewentualnie jojczy :P

Posted

Ja Alexa przez jakiś czas oglądałam, ale raczej to było na zasadzie, nie mam co robić to sobie włączę, teraz to już wgl na to patrzeć nie mogę :P Za to oryginalnego komisarza rexa to się oglądało... :P

Posted

W oryginalnym Rexie to chociaż aktorzy byli przystojni... o samym psie nie wspomnę... cuuuudeńko na 4 łapach. Bo cóż patrząc na tego naszego serialowego DONka to mi go szkoda było, jak chodził... taaa piękno w kłusie i te bajki :P

Gandzia i jego brodzik, bo to taki dzieciuch jest... suka wielbi i kocha i wielbi oczko :lol:

DSC_0009_zpskpm7j8vs.jpg

Posted

Rexa oglądałam tak dawno temu, że wtedy jeszcze nie patrzyłam na to czy przystojni czy nie xD Ale pamiętam że Rex faktycznie jak na owczara to ładny, w przeciwieństwie do Alexa :P 

Guest TyŚka
Posted

U Was tak ciepło, że Gandzik tapla się w wodzie? ;p

Co jak co, ale ja najbardziej uwielbiam z filmów z psami "Przygodę na Antarktydzie", "101 dalmatyńczyków", a z seriali to "Czterech pancernych..." oraz "Komisarza Rexa" :D

Posted

Gandzia ukradł mojemu Theosiowi piaskownicę :D

hihihih a żebyś wiedziała, że z Niemiec przyjechała :P

Rexa oglądałam tak dawno temu, że wtedy jeszcze nie patrzyłam na to czy przystojni czy nie xD Ale pamiętam że Rex faktycznie jak na owczara to ładny, w przeciwieństwie do Alexa :P

hahaha ja parę lat temu powtórki na jakimś programie oglądałam :D komisarze o wiele przystojniejsi niż w PL :P

Alex to tak wiesz... jeszcze jak widzę jak to to wyszkolony itp to masakra... czytałam też wypowiedzi trenera...

U Was tak ciepło, że Gandzik tapla się w wodzie? ;p

Co jak co, ale ja najbardziej uwielbiam z filmów z psami "Przygodę na Antarktydzie", "101 dalmatyńczyków", a z seriali to "Czterech pancernych..." oraz "Komisarza Rexa" :D

no u nas ciągle jest cieplutko... nawet sam się do brodzika pakuje... rzucam piłkę, leci po nią, jak wraca to zahacza o brodzik i dopiero do mnie przyłazi :D

ostatnio uczyłam szaleństwa, czyli wrzucałam tam jajo :D

oo tak "przygoda..." przepiękny film, tak samo jak Hachicko... i nawet hotel dla psów... ale cziłała... albo o 5 szczeniakach goldena.. no niet. Czterech pancernych to mam dość.. ojciec ogląda KAŻDY odcinek co leci w TV... od dwóch czy więcej lat.. ja już nie mogę.. :lol:

Posted

Cziłała to jakaś masakra. Nagle ludzie obejrzeli jeden film i sądzą, że wiedzą o moim psie więcej niż ja :P Bo film tak ładnie pokazuje ich charakter... 

Posted

Nawet mi nie mówcie, o "Przygodzie na Antarktydzie", A. ten film ogląda nałogowo. Jeszcze go nawet nie widziałam, a już znam na pamięć i boję się wizji oglądania go :lol

A Czterech pancernych mój tata też ogląda, jak tylko natrafi... I Janosika...

Posted

Nie ma to jak stara, dobra pierwsza część Beethovena, pozostałe już nie tak fajne. No i jeszcze Marley albo Hachiko. I chociaż od kina familijnego trzymam się jak najdalej to te filmy mogę oglądać na okrągło :D :D :D Wstyd się pewie przyznać, ale żadnego odcinka Rexa, Alexa czy pancernych nie widziałam całego :P