Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 niech ktoś pokocha Lisię!!! i zabierze ją do domku.... :roll: Quote
yewcia1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']niech ktoś pokocha Lisię!!! i zabierze ją do domku.... :roll:[/quote] Mysia Lisia dziekuje za odwiedziny:lol: Lila śliczna Panna szuka już tak strasznie długo, kto przygarnie maleństwo? Quote
Patsi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Do góry Lisiczko!!! Domek byłby dla ciebie wspaniałym prezentem na Mikołaja! Quote
justynavege Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mikołaj już blisko czy sprawi domek dla Lisi ?? Quote
Patsi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mam nadzieję, że Lisia napisała już do niego list? Quote
yewcia1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Lisia to przykład psiej łagodności:lol: Quote
justynavege Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B]Lisia jest tak wystraszona ze chyba nie ma szans na domek:([/B] [B]Gdy ktoś obcy przychodzi chowa się w kąt boksu i trzęsie ze strachu[/B] [B]Kto mógłby dać jej domek tymczasowy? Nie będzie łatwo bo Lisia przez kilka dni może być bardzo lękliwa , najfajniej by było by trafiłą na tymczas do domku z ogródkiem gdyż przez pierwsze dni spacery na smyczy mogą być kłopotliwe , kto ma troszke cierpliwości i serca by oswoić Lisię? W schronisku jest to neimożliwe , mnie np się nie boi ale nie mam możliwości zapoznania jej ze światem.[/B] [B]Lisia nigdy nie miałą potomstwa i tak powinno pozostać . Pilnie potrzebna jest sterylka , co w schronisku jest rownież niemożliwe bo warunki beznadziejne nie am mowy o koniecznej cvzystości i temperatury w boksach coraz niższe :( więc dlatego tak potrzebny domek tymczasowy[/B] [B]Lisia ma na koncie AFN uzbierane 50 zł na sterylkę , resztę konieczną do zabiegu dozbieram.[/B] [B]Prosze o pomoc dla Lisi :-( [/B] Quote
Asior Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 lisiuuu nie bój się..nie wszyscy ludzie są okrutni .... Quote
Patsi Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kto zaoferuje Lisiczce domek tymczasowy? :placz: Quote
justynavege Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='justynavege'][B]Lisia jest tak wystraszona ze chyba nie ma szans na domek:([/B] [B]Gdy ktoś obcy przychodzi chowa się w kąt boksu i trzęsie ze strachu[/B] [B]Kto mógłby dać jej domek tymczasowy? Nie będzie łatwo bo Lisia przez kilka dni może być bardzo lękliwa , najfajniej by było by trafiłą na tymczas do domku z ogródkiem gdyż przez pierwsze dni spacery na smyczy mogą być kłopotliwe , kto ma troszke cierpliwości i serca by oswoić Lisię? W schronisku jest to neimożliwe , mnie np się nie boi ale nie mam możliwości zapoznania jej ze światem.[/B] [B]Lisia nigdy nie miałą potomstwa i tak powinno pozostać . Pilnie potrzebna jest sterylka , co w schronisku jest rownież niemożliwe bo warunki beznadziejne nie am mowy o koniecznej cvzystości i temperatury w boksach coraz niższe :( więc dlatego tak potrzebny domek tymczasowy[/B] [B]Lisia ma na koncie AFN uzbierane 50 zł na sterylkę , resztę konieczną do zabiegu dozbieram.[/B] [B]Prosze o pomoc dla Lisi :-( [/B][/quote] [I][COLOR=red]Prosze o pomoc...............[/COLOR][/I] Quote
Mysia_ Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 na pierwszą stronkę!!! Kochana Lisiu ktoś musi Cię zauważyć.... :roll: Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Radek']Biedna Lisia :shake: Kto mogłby dać jej dom tymczasowy. Ona musi się nauczyć bycia z ludźmi.[/quote] I ta sterylka potrzebna a bez tymczasu :-( Quote
Mysia_ Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 No własnie... Lisia nawet nie może być wysterlizowana, bo w schronisku nie ma warunków dla psa po zabiegu :( Qrczę.... :shake: Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 właśnie dlatego domek pilnie potrzebny Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Lisia z Uciechowa jest najpiękniejsza - niby kundelek ale najbardziej uroczy:lol: Quote
Patsi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Domku, wiem, że mnie słyszysz-weź już tą Lisiczkę do siebie! Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lisiunia tak niewiel jej potrzeba, kto przygarnie maleństwo? Quote
Mysia_ Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Lisiu zostań jak najdłużej na pierwszej stronie, moze ktoś Cię wypatrzy :roll: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Radek']Też odniosłem takie wrażenie, choć znam Lisię tylko z fotek.[/quote] Dziękuje Radku w imieniu Lisi :loveu: Piękna Lila domku szuka. Quote
Mysia_ Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 kochana psinka wędruje na pierwszą stronkę! :razz: Quote
Recommended Posts